Altair Lusso
Banned
Στην Καλαμάτα
Τι σημασία έχει;
Τι σημασία έχει;
Απλά ρώτησα γιατί είναι είδος υπό εξαφάνιση το άθλημα στην Αττική. Thanks!Στην Καλαμάτα
Τι σημασία έχει;
Δεν το ήξερα. Γιατί;Απλά ρώτησα γιατί είναι είδος υπό εξαφάνιση το άθλημα στην Αττική
Μάλλον δεν έχει τράβηξη από κόσμο. Μόνο στην Μαλακάσα ζει και βασιλεύει.Δεν το ήξερα. Γιατί;
Οι κυνηγοί φέρνουν ένα καλό εισόδημα στα σκοπευτήρια.επομενως το σκοπευτήριο επικεντρώνεται στα δυο αθλήματα που έχουν μεγαλύτερο κυνηγετικό ενδιαφέρον!Μάλλον δεν έχει τράβηξη από κόσμο. Μόνο στην Μαλακάσα ζει και βασιλεύει.
Όχι
Δεν ξέρω Παύλο, τα Hyperion έριξα σε 28 γρ. Βγάζει πολλών ειδών;
Οχι τα κανονικα εριξε...Γιώργο αυτά με τον piston ;
AS πυριτιδα βλεπω. Και μαλλον το βυσμα πρεπει να ειναι Θωδη αν κρινω απο το αμορτισερΈπεσαν στα χέρια μου δυο σκοπευτικά oscar ν8 .
Φίλος σκοπευτής που τα δοκίμασε και του άρεσαν πολύ από οτι μου ειπε . μαλακά αλλά και γρήγορα !
η τιμή στα 5 ευρώ
Εχει Ενδιαφέρων που γεμίζει σε διάφανο κάλυκα ... και ενα συγκεντρωτήρα που εγώ δεν τον έχω ξανα δει
βρήκα τα παρακάτω !
nearest gas station in the area
ΣωστοτατοςΟι κυνηγοί φέρνουν ένα καλό εισόδημα στα σκοπευτήρια.επομενως το σκοπευτήριο επικεντρώνεται στα δυο αθλήματα που έχουν μεγαλύτερο κυνηγετικό ενδιαφέρον!
Φίλε Χρήστο τα υλικά είναι όπως τα είπε ο φίλος μας ο (Victor)...Πυρίτιδα ΑS & συγκεντρωτήρας Θώδη...Έπεσαν στα χέρια μου δυο σκοπευτικά oscar ν8 .
Φίλος σκοπευτής που τα δοκίμασε και του άρεσαν πολύ από οτι μου ειπε . μαλακά αλλά και γρήγορα !
η τιμή στα 5 ευρώ
Εχει Ενδιαφέρων που γεμίζει σε διάφανο κάλυκα ... και ενα συγκεντρωτήρα που εγώ δεν τον έχω ξανα δει
βρήκα τα παρακάτω !
nearest gas station in the area
Πολυ σωστα,συμφωνω ,καποιοι αλλοι που τα εχουν ακομα απο 5,80 μεχρι 6,50 ας τα ριξουνε μονη τους.σωστα επιπεδα γιατι να μην δωσουμε αυτη την ευκαιρια!
Στέφανε ποσο τα έχει ο όσκαρ τα σκοπευτικα του;Εγω εριξα τα 28αρια του Κενταυρου χθες και τα βρηκα αρκετα τιμια. Θα δωσω ομως ευκαιρια και στα οσκαρ διοτι με τα νιτρο τον χειμωνα εμεινα απολυτα ικανοποιημένος...Αφου λοιπον εχει προσαρμόσει την τιμη του και ο οσκαρ στα σωστα επιπεδα γιατι να μην δωσουμε αυτη την ευκαιρια!
5€ λεει...εαν ισχυει ισχυει αξιζει πιστευω..για αγορα κουτας να σημειώσουμε...διαφορετικα +0.50€Στέφανε ποσο τα έχει ο όσκαρ τα σκοπευτικα του;
Πολύ καλή τιμή, μπραβο του. Άκουσε το αγοραστικό κοινό του λογικά!Βασίλη €5
Ακουσε και τον ανταγωνισμο.....super kill 28gr 5€(στον παρδαλακη)..κενταυρος 4.90€...5.20-5.40€ ο μητσακος (αλεκτορις)...Πολύ καλή τιμή, μπραβο του. Άκουσε το αγοραστικό κοινό του λογικά!