Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μάλλον δεν έχει τράβηξη από κόσμο. Μόνο στην Μαλακάσα ζει και βασιλεύει.
Οι κυνηγοί φέρνουν ένα καλό εισόδημα στα σκοπευτήρια.επομενως το σκοπευτήριο επικεντρώνεται στα δυο αθλήματα που έχουν μεγαλύτερο κυνηγετικό ενδιαφέρον!

Έπεσαν στα χέρια μου δυο σκοπευτικά oscar ν8 .
Φίλος σκοπευτής που τα δοκίμασε και του άρεσαν πολύ από οτι μου ειπε . μαλακά αλλά και γρήγορα !
η τιμή στα 5 ευρώ
Εχει Ενδιαφέρων που γεμίζει σε διάφανο κάλυκα ... και ενα συγκεντρωτήρα που εγώ δεν τον έχω ξανα δει
βρήκα τα παρακάτω !

nearest gas station in the area

Last edited:
Φίλος σκοπευτής που τα δοκίμασε και του άρεσαν πολύ από οτι μου ειπε . μαλακά αλλά και γρήγορα !
η τιμή στα 5 ευρώ
Εχει Ενδιαφέρων που γεμίζει σε διάφανο κάλυκα ... και ενα συγκεντρωτήρα που εγώ δεν τον έχω ξανα δει
βρήκα τα παρακάτω !

AS πυριτιδα βλεπω. Και μαλλον το βυσμα πρεπει να ειναι Θωδη αν κρινω απο το αμορτισερ

Εγω εριξα τα 28αρια του Κενταυρου χθες και τα βρηκα αρκετα τιμια. Θα δωσω ομως ευκαιρια και στα οσκαρ διοτι με τα νιτρο τον χειμωνα εμεινα απολυτα ικανοποιημένος...Αφου λοιπον εχει προσαρμόσει την τιμη του και ο οσκαρ στα σωστα επιπεδα γιατι να μην δωσουμε αυτη την ευκαιρια!

η τιμή στα 5 ευρώ
βρήκα τα παρακάτω !

Φίλε Χρήστο τα υλικά είναι όπως τα είπε ο φίλος μας ο (Victor)...Πυρίτιδα ΑS & συγκεντρωτήρας Θώδη...
(θα τα μάθω λίγο λίγο κ εγώ...που θα μου πάει)...;;:D:D

Last edited by a moderator:
Εγω εριξα τα 28αρια του Κενταυρου χθες και τα βρηκα αρκετα τιμια. Θα δωσω ομως ευκαιρια και στα οσκαρ διοτι με τα νιτρο τον χειμωνα εμεινα απολυτα ικανοποιημένος...Αφου λοιπον εχει προσαρμόσει την τιμη του και ο οσκαρ στα σωστα επιπεδα γιατι να μην δωσουμε αυτη την ευκαιρια!
Στέφανε ποσο τα έχει ο όσκαρ τα σκοπευτικα του;

Πολύ καλή τιμή, μπραβο του. Άκουσε το αγοραστικό κοινό του λογικά!
Ακουσε και τον ανταγωνισμο.....super kill 28gr 5€(στον παρδαλακη)..κενταυρος 4.90€...5.20-5.40€ ο μητσακος (αλεκτορις)...
Τωρα αν ηταν ο πρωτος δεν το ξερω, παντως νομιζω απο αρχες Μαρτιου εχει αυτη την τιμη....

Last edited:
Είδα πως και ο τατσης με τα diana τα έβγαλε προσφορά ένα μαγαζί στο περιστέρι 4,90€ τα sporting και κάτι πάνω από 4,5€ τα 24αρια!βλεπω έχει υπάρξει κατακόρυφη πτώση του μολυβιού τον τελευταίο καιρό:cool::cool:

Status
Not open for further replies.
Back