Ναι ΚωσταΗ πυρίτιδα είναι η Prima V...;;
Ναι ΚωσταΗ πυρίτιδα είναι η Prima V...;;
Ευχαριστώ για την απάντηση Σταύρο...Ναι Κωστα
Εμφανισιακά είναι ολοιδιες απλά η μία είναι για 28 η άλλη για 32 κατά βασηΕυχαριστώ για την απάντηση Σταύρο...
(Αυτό το κοκκόδες ακανόνιστο σχήμα της την κάνει να μοιάζει με την GM3)...
Σταύρο πιστεύω ότι μία είναι η GM3 με τριπλό κοσκίνισμα .Εμφανισιακά είναι ολοιδιες απλά η μία είναι για 28 η άλλη για 32 κατά βαση
Πολύ πίτουρο, έτυχε πριν τρεις χρόνια και ρίξαμε τέτοια σε σκοπευτήριο. Πίτουρο για εμένα, δεν μπορούσα να σπάσω δισκάκι με τίποτα.
Όντος ήταν πολύ αργό για τα γούστα μου,φίλε Andros Hunter είμαι σίγουρος ότι το φυσίγγι είναι το μόνο που δεν φταίει που δεν μπορούσες να σπάσεις δισκάκια,μια χαρά τα σπάει το συγκεκριμένο ασχέτως αν είναι αργό σε σχέση με άλλα
μπορεί να μην ήταν η μέρα σου,μπορεί να ήταν ψυχολογικό διότι έριξες με ένα καινούργιο φυσίγγι και με την πρώτη αποτυχία κλείδωσε η σκέψη σου στο σκάρτο φυσίγγι,,,χίλια δύο πράγματα,,το φυσίγγι πάντως όχι
Είπαμε.......Baikalaki είναι αυτό Άρη...!!Θα συμφωνήσω με τον Παύλο.
Θυμάμαι προπερσι με το μπαικαλακι nx27 και αρκετή προσκοπευση με έκανε να παραμιλαω μόνος μου με μια τσίχλα, όταν άρχισε να κάνει κύκλους και να πέφτει ξερή,και έριξα πιο πολύ από περιέργεια-δοκιμη!
Είπαμε.......Baikalaki είναι αυτό Άρη...!!
Μεγάλο παφυλα δεν έχει;Καλοκαυτα!
Καλόκαυτα φίλε....!!
28άρι τελικά...Μεγάλο παφυλα δεν έχει;Καλοκαυτα!
Ναι.Κανα τρυγονακι πηρε το ματι σου?
Αυτός ο πάφυλας εξυπηρετεί σε κάτι στα 28άρια???
Ψυχικη ανατασηΑυτός ο πάφυλας εξυπηρετεί σε κάτι στα 28άρια???