Ψυχικη αναταση
......... η οποία ( κατά γενική ομολογία ) είναι εξ' ίσου σημαντική στους αγώνες με την πραγματική ποιότητα κάποιου φυσιγγίου.
ειδικά αν πρόκειται για "ευαίσθητους" χαρακτήρες , σαν τον φίλο μου τον Άρη..............
Ψυχικη αναταση
Δεν αντιλεγω Γιωργη ουτως η αλλως το ανεφερα σαν γεγονος και οχι ειρωνικα.Και σε μενα ειναι σημαντικο πραγμα......... η οποία ( κατά γενική ομολογία ) είναι εξ' ίσου σημαντική στους αγώνες με την πραγματική ποιότητα κάποιου φυσιγγίου.
ειδικά αν πρόκειται για "ευαίσθητους" χαρακτήρες , σαν τον φίλο μου τον Άρη..............
Δεν αντιλεγω Γιωργη ουτως η αλλως το ανεφερα σαν γεγονος και οχι ειρωνικα.Και σε μενα ειναι σημαντικο πραγμα
Μεγάλη. + μου έδωσαν την εντύπωση πάρα πολύ γρηγορου και ΠΟΛΥ συγκεντρωτικου φυσιγγίου.τα εριξα μονο σε μακρινά πιατα με lm και ηταν απιστευτα εντυπωσιακά τα σπασιματαΨυχικη αναταση
Ετσι ειναι και εγω οταν ριχνω με κανα NSI Fluo ή κανα RC4 που εχουν και τα δυο 23αρι μεταλλο ξεροχ...ω........... είσαι και εσύ "ευαίσθητο" παιδί.
πέρα από την πλάκα όμως ( που δεν φαντάζομαι ότι έχει πειράξει κανέναν ) , αν κάτι σε "φτιάχνει" το ακολουθείς , γιατί όπως έχει πάμπολλες φορές αναφερθεί , η ψυχολογία είναι ίσως το σπουδαιότερο σημείο για την καλή ή όχι απόδοση.
Καλοριχτα!Ποσο πηγε η κουτα φιλε??
Kαί λιγότερο recoil .Βοήθησε και το ύψος του παφυλα στην ταχύτητα γιαυτο βγήκαν και τόσο γρήγορα... με 8αρι μέταλλο δεν έπαιρνες αυτή τη ταχύτητα με τίποτα.. καλοκαφτα όπως και να έχει!
Καλύτερα όποιος ενδιαφέρεται ας πάρει τηλ απευθείας τον ρουμελιώτη. 28άρης πάφυλας super fiocchi δεν πολυσυμφέρει αλλά 23αρης και 16άρης μια χαρα.Καλοριχτα!Ποσο πηγε η κουτα φιλε??
.και ανάσταση ίσως???Ψυχικη αναταση
Γιατι οχι αν φερει τα επιθυμητα αποτελεσματα.και ανάσταση ίσως???
......... η οποία ( κατά γενική ομολογία ) είναι εξ' ίσου σημαντική στους αγώνες με την πραγματική ποιότητα κάποιου φυσιγγίου.
Αν όμως έγραφε επάνω...Ρουμελιώτης Hyperion Sporting 28gr No:8,5 με χρυσά γράμματα θα τα έριχνες........