Μιας και θα μείνω Ελλάδα αρκετό καιρό αποφάσισα και έκανα τα χαρτιά μου για σκοπευτική ταυτότητα και ήδη αγόρασα και τα sporting φυσίγγια lambro series 2. Δεν τα έχω ρίξει ξανά και δεν έχω άποψη αλλά θυμάμαι ότι είχα διαβάσει καλά λόγια εδώ μέσα. Υπάρχει κάποιος να πει εντυπώσεις και σε τι σύσφιξη είχαν καλή απόδοση; Θα τα ρίξω με καραμπίνα.
Μην ανησυχείς καθόλου Βασίλη για τα φυσίγγια, μια χαρά είναι. Τα ρίχνω χρόνια στο σκοπευτήριο (από τότε που βγήκαν), ούτε που θυμάμαι πόσες κούτες, και δεν έχω παράπονο, όταν κάνω σωστά τη "δουλειά" μου, θα κάνουν κι εκείνα τη δική τους !!!
Όπως τα λέει κι ο Βίκτωρας, πολύ καλά σε απόδοση φυσίγγια, με νορμάλ ταχύτητα και χαμηλή ανάκρουση. Συνήθως τα ρίχνω με το δίκαννο, και τσοκ είτε Brain BL & MR, είτε BRILEY SK & LM ( 2 δέκατα και 4,5 δέκατα περίπου). Αλλά και με την καραμπίνα τα έχω ρίξει κάμποσες φορές, με τσοκ Mod. τον πρώτο χρόνο που ήταν με πάφυλα 8 mm (Nobelsport) μου έκαναν κάποιες εμπλοκές, αλλά αργότερα με τον 10αρη πάφυλα ΜΑΧΑΜ δούλευαν μια χαρά, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τα έχω παρουσιάσει και στο φόρουμ, κι έχω ανεβάσει φωτο κατά καιρούς από κάποιες δοκιμές στον πίνακα , δε θυμάμαι τώρα πότε και σε ποιο τοπικ.
Και στο κυνήγι στις τσίχλες, επίσης έχω ρίξει κάμποσα ...
Φέτος μάλιστα πήρα και μια φάσσα ...
πατσαβούρι έπεσε από τα 30-35 μέτρα, με την πάνω κάννη και τσοκ Brain MR !