Σωστο σε βρίσκω....Από ότι φαίνεται όχι Γιώργο...
Μην παρεις δυο κουτες, αλλά δυο... Κουτιά...
και αν σου αρέσουν περνεις ποσοτητα..
Αν έχεις την δυνατότητα τα δοκιμάζεις κ τωρα σε κάποιο σκοπευτήριο,αίσθηση ανακρουσης κλπ....
Σωστο σε βρίσκω....Από ότι φαίνεται όχι Γιώργο...
Μην παρεις δυο κουτες, αλλά δυο... Κουτιά...
και αν σου αρέσουν περνεις ποσοτητα..
Αν έχεις την δυνατότητα τα δοκιμάζεις κ τωρα σε κάποιο σκοπευτήριο,αίσθηση ανακρουσης κλπ....
Αν είναι καλή η τιμή πάρτα....πόσο χάλια να είναι για τσίχλα!!!!Σωστο σε βρίσκω....
Ελα ντε.. 6€ το κουτάλι τα βρήκα. Νομίζω είναι καλή τιμή στο ίντερνετ από 6,8€ και πανω έχουν.Αν είναι καλή η τιμή πάρτα....πόσο χάλια να είναι για τσίχλα!!!!
Σωστο σε βρίσκω....
Τσοκ 4 και 3,5 φοράει το b525 της teague. Αυτά θα δοκιμάσω για αρχή. Τα τσοκαρο από το Γυθειο θα τα πάρω Λακωνίας από εκεί που πηρα και τα όπλα μου.παρτα ασυζητητί σε αυτή την τιμή είναι κορυφαίο απλός δες με ποιο τσοκ σου πάει καλύτερα
αν μπορείς πες μου που τα βρήκες να πάρω και εγώ
Ευχαριστώ πολυπαίξε άφοβα ιδανικά τσοκ παρτα σε νούμερο 8
Πολύ ... (Δεν μιλάω για τα συγκεκριμένα ... δεν τα ξέρω).Αν είναι καλή η τιμή πάρτα....πόσο χάλια να είναι για τσίχλα!!!!
Άμα σε ικανοποιεί η τιμή....πάρτα με κλειστά μάτια.....εγώ για τσίχλα πάνω από 5.50 ευρώ δεν δίνω.....έχω βρει τα όσκαρ 28gr και τα nsi due europa τιμές 5,50 και 5,25 αντίστοιχα. Δεν τα αλλάζω με τίποτα. Τσίχλα είναι!!!Ελα ντε.. 6€ το κουτάλι τα βρήκα. Νομίζω είναι καλή τιμή στο ίντερνετ από 6,8€ και πανω έχουν.
Οκ δε ξέρω για ποια μιλάς.....αλλά βασίζομαι και στο όνομα. Δε νομίζω να είναι τόσο χάλια. Εγώ κάποτε πήρα κάποια ελληνικά....και τελικά τα χάρισα. Αλλά τα rio δε νομίζω να είναι τόσο χάλια.Πολύ ... (Δεν μιλάω για τα συγκεκριμένα ... δεν τα ξέρω).
Αλλά έχω αγοράσει 1000 άδα και τα παίξαμε όλα σε γάμους αχαχαχαχα
Τα 500 φύγαν σε έναν μόνο γάμο.
Μονο μπαμ έκαναν ...
Πάντα με δοκιμή.
Πολύ ... (Δεν μιλάω για τα συγκεκριμένα ... δεν τα ξέρω).
Αλλά έχω αγοράσει 1000 άδα και τα παίξαμε όλα σε γάμους αχαχαχαχα
Τα 500 φύγαν σε έναν μόνο γάμο.
Μονο μπαμ έκαναν ...
Πάντα με δοκιμή.
Ναι με αυτή την λογική ... Προσωπικά όμως δεν την ξαναπατάω.Οκ δε ξέρω για ποια μιλάς.....αλλά βασίζομαι και στο όνομα. Δε νομίζω να είναι τόσο χάλια. Εγώ κάποτε πήρα κάποια ελληνικά....και τελικά τα χάρισα. Αλλά τα rio δε νομίζω να είναι τόσο χάλια.
Και καλά κάνεις, δεν είναι παράλογο αυτό που λες.Ναι με αυτή την λογική ... Προσωπικά όμως δεν την ξαναπατάω.
Φαντάσου κύριε Νίκο είναι για τα μπάζα όπως λες αλλά "ξυρίζουν" και παραμένουν θρύλος γιατί σου δίνουν αυτό που ζητάς. Είναι λάθος να συγκρίνεις ένα εμπορικο με ιδιογωμοση και το ξέρεις πολύ καλά. Το θέμα είναι να σου δίνει αυτό που ζητάς.Eγω θα σου ελεγα να παρεις μονο ΕΝΑ κουτι.....Σφαξε και ενα να δεις τι ''εντοσθια'' εχει.... και μετα
αποφασιζεις!!
Εσφαξα τον ''θρυλο'' ΛΑΜΠΡΟ -ΚΑΦΕ - Ν4......Τον Αδη με τα λειψανα βρηκα μεσα.....μου στοιχισαν
και 16,5 ευρω με τα μεταφορικα....και ειναι και για τα μπαζα.....Ευτυχως εχω ΚΑΛΟ μαχαιρι!!!!
ΥΓ, Οτι γουσταρουν σας πουλανε.....ελεγχος δεν υπαρχει....οτι γουσταρουν γραφουν....και πουλανε.
Σωστά τα λες... Αλλά είπα να κάνω μια δοκιμή μιας και τα βρήκα σε πολυ καλη τιμή.. Oscar δεν έχω δοκιμάσει.. Τα due Europe μου φαινονται αργά εχω ρίξει κάποια δεν με ενθουσιασαν .Προτιμω τις Ισπανικές στο σκοπευτήριο ρίχνω τα Rio target load 28 σε 8 νουμερο.. 5€....Και για αλλαγή είπα να παρω τα star team evo... Ευχαριστώ πολυΆμα σε ικανοποιεί η τιμή....πάρτα με κλειστά μάτια.....εγώ για τσίχλα πάνω από 5.50 ευρώ δεν δίνω.....έχω βρει τα όσκαρ 28gr και τα nsi due europa τιμές 5,50 και 5,25 αντίστοιχα. Δεν τα αλλάζω με τίποτα. Τσίχλα είναι!!!
Εντάξει καλή μείωση αλλά βρίσκεις και άλλα ελληνικά με αρχική 4,90 και να κάνουν πολύ καλα την δουλειά τους !!Ελα ντε.. 6€ το κουτάλι τα βρήκα. Νομίζω είναι καλή τιμή στο ίντερνετ από 6,8€ και πανω έχουν.
Nsi due europe απλά κορυφή!!!Άμα σε ικανοποιεί η τιμή....πάρτα με κλειστά μάτια.....εγώ για τσίχλα πάνω από 5.50 ευρώ δεν δίνω.....έχω βρει τα όσκαρ 28gr και τα nsi due europa τιμές 5,50 και 5,25 αντίστοιχα. Δεν τα αλλάζω με τίποτα. Τσίχλα είναι!!!
Το λοιπόν Χρηστάκο τα Rio είναι....Rio κατάλαβες ναουμ??Εντάξει καλή μείωση αλλά βρίσκεις και άλλα ελληνικά με αρχική 4,90 και να κάνουν πολύ καλα την δουλειά τους !!
Ωραίος....αυτά τα rio target τα έχεις ρίξει στο κυνήγι??? Πως σου τα είδες???Σωστά τα λες... Αλλά είπα να κάνω μια δοκιμή μιας και τα βρήκα σε πολυ καλη τιμή.. Oscar δεν έχω δοκιμάσει.. Τα due Europe μου φαινονται αργά εχω ρίξει κάποια δεν με ενθουσιασαν .Προτιμω τις Ισπανικές στο σκοπευτήριο ρίχνω τα Rio target load 28 σε 8 νουμερο.. 5€....Και για αλλαγή είπα να παρω τα star team evo... Ευχαριστώ πολυ
Σε τι συνθήκες το έχεις δοκιμάσει Χρήστο;Nsi due europe απλά κορυφή!!!
Σχεδόν σε όλες, εντάξει σε κρύο και με υγρασία θα έχεις κάποια ζωντανά, αλλά είναι φοβερό σε γενικές γραμμές.Σε τι συνθήκες το έχεις δοκιμάσει Χρήστο;