A
AltairLusso
Αναμενόμενο ήταν με τα χαρακτηριστικά που έχει, κάτσε να την δούμε και σε λίγο πιο "θυμωμένα" φυσίγγια Αν την βγάλει και σε πλαστικιά με βλέπω να γυρίζω στην παλιά αγάπη ...Απ' οτι βλέπω η BREDA άναψε φωτιές...
Αναμενόμενο ήταν με τα χαρακτηριστικά που έχει, κάτσε να την δούμε και σε λίγο πιο "θυμωμένα" φυσίγγια Αν την βγάλει και σε πλαστικιά με βλέπω να γυρίζω στην παλιά αγάπη ...Απ' οτι βλέπω η BREDA άναψε φωτιές...
Μ' αρεσει... γιατί η BREDA αρχίζει να παίρνει τη θέση που της αρμόζει, γιατί την τελευταία 20ετία δεν ήταν αυτή που έπρεπε να έχει...Αναμενόμενο ήταν με τα χαρακτηριστικά που έχει, κάτσε να την δούμε και σε λίγο πιο "θυμωμένα" φυσίγγια Αν την βγάλει και σε πλαστικιά με βλέπω να γυρίζω στην παλιά αγάπη ...
Ναι τα τσόκ Σπύρο ειναι ποιο ανοιχτά απο τα αναγραφόμενα για αυτό ειπα να βάζω την διάμετρο τους στις δοκιμές μου.Χρήστο, αν αξιολογήσουμε με την πραγματική διάμετρο τα τσοκ και όχι με την ονομαστική έχουμε : IC και 1/4 σφιχτό.
Για αυτά τα τσοκ η 1η, με το ανοιχτό τσοκ, (αν και σου' φυγε λίγο αριστερά η ντουφεκιά) θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ''μαζεμένη'' και λίγο καλύτερα ''τακτοποιημένη'', ειδικά στην περιφέρεια...
Η δεύτερη μια χαρά είναι και ''δείχνει'' να' χει μέτρα ακόμα...
Το αποτύπωμα της κατανομή που σου δίνει με το ανοιχτό τσοκ, σε συνδυασμό με τη ανάκρουση, που λες οτι είχε, με κάνει να υποψιάζομαι ότι το φυσίγγιο έχει αρκετά υψηλές ταχύτητες. Συνήθως οι υψηλές ταχύτητες δίνουν ''άστατες'' κατανομές στα ανοιχτά τσοκ και ανάκρουση...
Ευρυπιδη θα τα δουλευες και στο κυνηγι ? Το αντιμονιο τα κανει ποιο σκληρα ?απλα μαμανε αλλα ακριβα λογω αντιμονιου.ειδικα το 7 1/2 ειναι φανταστρουμφικο
Δεν μου ειχαν αφησει καλη εντυπωση μια φορα που τα δοκιμασα...δεν μου ταιριαζαν,ημουν σε κακη μερα δεν ξερωΕχει δοκιμασει καποιος αυτα ρα σκοπευτικα της λαμπρο....
Παυλο ποια ακριβως ειναι αυτα τα δυο φυσιγγια που εγραψες;καλησπέρα παιδιά
τελικα έριξα μόνο με την 930i δεν πήρα το δίκαννο μαζί ,,,την επόμενη - τουφεκιές στα 35m με *** και από τα δύο φυσίγγια,με το premium gold μου έφυγε ελάχιστα πιο πάνω αλλά φαίνεται η κατανομή
με τα 206SV δεν εντυπωσιάστηκα και τόσο αλλά τα premium gold τα αγάπησα,μαλακό με ωραία κατανομή
χάρηκα που γνώρισα και τον vpap και ρίξαμε μερικές πούλες μαζι !
Παυλο ποσο κοστιζουν;εσυ τι χρησιμοποιεις;εχω μεινει εναμιση χρονο εκτος και απο αυριο μεθαυριο θελω να ξαναρχισω....RM 206SV No8.5
RM Gold Premium No7.5
Μπραβο ευρυπιδη!μαλακασα πηγαινεις;παντως σημερα τ απογευμα η m2 γαζωσε στο σκοπευτηριο με lambro sporting 8αρακια.αλλη μια 20αρα πουλα και ειναι η 2η φορα πουριχνω μ αυτο τ οπλο.τι να πω δεν ξερω.η μου εχει κατσει απιστευτα καλα η ειμαι ακομα στο σταδιο του ενθουσιασμου.μονο ο χρονος θα δειξει