Για ποια φυσίγγια αν επιτρέπετε??Καλημερα μαγκες μου... Η κατασταση ειναι για γελια και για κλαματα... Περνω καλκατζακο και παραγγελνω 10 κουτες ... Μετα απο μια ωρα με περνει πισω και μου λεει αλαξε η τιμη πηγε στα 6.20 ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕ !!!!
Για ποια φυσίγγια αν επιτρέπετε??Καλημερα μαγκες μου... Η κατασταση ειναι για γελια και για κλαματα... Περνω καλκατζακο και παραγγελνω 10 κουτες ... Μετα απο μια ωρα με περνει πισω και μου λεει αλαξε η τιμη πηγε στα 6.20 ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕ !!!!
θα την βρουμε την ακρη πιστευω ...περυσι ηταν βατες οι τιμες και λεγαμε ολοι δεν βαριεσε!!! φετος ψαχνονται ολοι ομως και θα δεις θα ψωνιζουμε ολοι απο 2-3 μαγαζιαασε φιλε τερμα το κλαμπανισμα στο σκοπευτηριο φετος, στα μονα πιατα 1 ντουφεκια
nsi japan trap 24grΓια ποια φυσίγγια αν επιτρέπετε??
Κατάλαβα....και αυτή είναι η αρχή.....πραγματικά περιμένω να δω που θα φτάσουν οι τιμές!nsi japan trap 24gr
δεν ξερω πως θα εξελιχθουν τα πραγματα . αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αμα δεν βρω κατι στην τιμη που πρεπει για να μπορω να καλυπτω και τα βιοποριστικα μου εξοδα θα καθομαι σπιτι μου να παιζω πακ μαν και να πινω μπυρες και θα κανω ασκησεις επωμισης στη βεραντα!!!!!! αντε πιααα!!!Κατάλαβα....και αυτή είναι η αρχή.....πραγματικά περιμένω να δω που θα φτάσουν οι τιμές!
Υπάρχει και η άλλη λύση να βάζεις από ένα φυσίγγι στο όπλο τη φορά έτσι θα ρίξεις ούτε τα μισά και θα ρθεις μια η άλλη.δεν ξερω πως θα εξελιχθουν τα πραγματα . αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αμα δεν βρω κατι στην τιμη που πρεπει για να μπορω να καλυπτω και τα βιοποριστικα μου εξοδα θα καθομαι σπιτι μου να παιζω πακ μαν και να πινω μπυρες και θα κανω ασκησεις επωμισης στη βεραντα!!!!!! αντε πιααα!!!
σωστος!!!Υπάρχει και η άλλη λύση να βάζεις από ένα φυσίγγι στο όπλο τη φορά έτσι θα ρίξεις ούτε τα μισά και θα ρθεις μια η άλλη.
Εγώ το ξέρω και μπράβω τουτα μωνα φτηνα φυσιγκια ηλια τα εχη ο ρουμελιωτης σε 24γρ 28 γρ και 30γρ,απλως θελη απο εδω και περα να γηνωνται μαζικες αγωρες με παραιες γιατι και ο ανδρεας καπια στιγμη λογικα θα τα τσιπηση και αυτος αναγκαστηκααααα
Χθές είχε άλλες τιμές στο site.Καλημερα μαγκες μου... Η κατασταση ειναι για γελια και για κλαματα... Περνω καλκατζακο και παραγγελνω 10 κουτες ... Μετα απο μια ωρα με περνει πισω και μου λεει αλαξε η τιμη πηγε στα 6.20 ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕ !!!!
Και καπου εδω κοντα στο άμεσο μελλον, θα χρειαστουν κ τα μονοκανα......Υπάρχει και η άλλη λύση να βάζεις από ένα φυσίγγι στο όπλο τη φορά έτσι θα ρίξεις ούτε τα μισά και θα ρθεις μια η άλλη.
Τελικά η πυρίτιδα που χρησιμοποιεί είναι η 206 v σύμφωνα με την μαμά εταιρεία που της εστειλα mail .ωραίο φυσίγγι τελικά με τον piston για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις.θα δοκιμαστεί από το σκ και στο σκοπευτήριο και θα έχω μια πιο πλευρική άποψη για το συγκεκριμένο!!Λες ε??καθόλου απίθανο αφού η bornaghi ανήκει στην cheditte!!!!
28 αρια ===> 6,00 ευρωπηγε κανενας απο κενταυρο να μάθουμε τιμή σε 28αρια και 24αρια;
Αμμοχαλικο ρε...35€ το κυβικό....20αρια. 5€
18αρια. 4.5€
14αρια. 4€.
4γρ 1€ για σφεντόνα σε τούλι.
Και άμα σκοτώνεται τίποτα με αυτά παραπάνω από 15 μέτρα ελάτε να μου το πείτε .
Τσάμπα πράμα.
απο της 15 μαρτη και μετα και μονο σκοπευτικα.Ξεκίνησε ο ρουμελιώτης να γεμίζει φυσίγγια; Όποιος ξέρει ας ρίξει μια φωνή.
Ευχαριστώ πατρίδα από τα λιντλ!απο της 15 μαρτη και μετα και μονο σκοπευτικα.
Θα φορτώσουμε 28άρια καργα???Ξεκίνησε ο ρουμελιώτης να γεμίζει φυσίγγια; Όποιος ξέρει ας ρίξει μια φωνή.