Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα μαγκες μου... Η κατασταση ειναι για γελια και για κλαματα... Περνω καλκατζακο και παραγγελνω 10 κουτες ... Μετα απο μια ωρα με περνει πισω και μου λεει αλαξε η τιμη πηγε στα 6.20 ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕ !!!!
Για ποια φυσίγγια αν επιτρέπετε??

ασε φιλε τερμα το κλαμπανισμα στο σκοπευτηριο φετος, στα μονα πιατα 1 ντουφεκια
θα την βρουμε την ακρη πιστευω ...περυσι ηταν βατες οι τιμες και λεγαμε ολοι δεν βαριεσε!!! φετος ψαχνονται ολοι ομως και θα δεις θα ψωνιζουμε ολοι απο 2-3 μαγαζια

Κατάλαβα....και αυτή είναι η αρχή.....πραγματικά περιμένω να δω που θα φτάσουν οι τιμές!
δεν ξερω πως θα εξελιχθουν τα πραγματα . αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αμα δεν βρω κατι στην τιμη που πρεπει για να μπορω να καλυπτω και τα βιοποριστικα μου εξοδα θα καθομαι σπιτι μου να παιζω πακ μαν και να πινω μπυρες και θα κανω ασκησεις επωμισης στη βεραντα!!!!!! αντε πιααα!!! .yel..yel..yel..yel.

δεν ξερω πως θα εξελιχθουν τα πραγματα . αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αμα δεν βρω κατι στην τιμη που πρεπει για να μπορω να καλυπτω και τα βιοποριστικα μου εξοδα θα καθομαι σπιτι μου να παιζω πακ μαν και να πινω μπυρες και θα κανω ασκησεις επωμισης στη βεραντα!!!!!! αντε πιααα!!! .yel..yel..yel..yel.
Υπάρχει και η άλλη λύση να βάζεις από ένα φυσίγγι στο όπλο τη φορά έτσι θα ρίξεις ούτε τα μισά και θα ρθεις μια η άλλη.

τα μωνα φτηνα φυσιγκια ηλια τα εχη ο ρουμελιωτης σε 24γρ 28 γρ και 30γρ,απλως θελη απο εδω και περα να γηνωνται μαζικες αγωρες με παραιες γιατι και ο ανδρεας καπια στιγμη λογικα θα τα τσιπηση και αυτος αναγκαστηκααααα ;)
Εγώ το ξέρω και μπράβω του

Καλημερα μαγκες μου... Η κατασταση ειναι για γελια και για κλαματα... Περνω καλκατζακο και παραγγελνω 10 κουτες ... Μετα απο μια ωρα με περνει πισω και μου λεει αλαξε η τιμη πηγε στα 6.20 ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕ !!!!
Χθές είχε άλλες τιμές στο site.
Κοίταξα σήμερα και άλλαξαν..
Λογικά έχει ψωνίσει με τις καινούριες...
Μονοτούφεκα όλα..
Θα γίνουμε κ καλύτεροι...

Υπάρχει και η άλλη λύση να βάζεις από ένα φυσίγγι στο όπλο τη φορά έτσι θα ρίξεις ούτε τα μισά και θα ρθεις μια η άλλη.
Και καπου εδω κοντα στο άμεσο μελλον, θα χρειαστουν κ τα μονοκανα......

Λες ε??καθόλου απίθανο αφού η bornaghi ανήκει στην cheditte!!!!
Τελικά η πυρίτιδα που χρησιμοποιεί είναι η 206 v σύμφωνα με την μαμά εταιρεία που της εστειλα mail .ωραίο φυσίγγι τελικά με τον piston για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις.θα δοκιμαστεί από το σκ και στο σκοπευτήριο και θα έχω μια πιο πλευρική άποψη για το συγκεκριμένο!!

Status
Not open for further replies.
Back