Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κανονικά της victory τα φυσίγγια θα έπρεπε να έχουν φροντίσει να κυκλοφορούν περισσότερο στην αγορά είναι πολύ αξιόλογα φυσίγγια και αντί να τα στηρίζουμε έχουνε γαμηθει όλοι με τους Ιταλούς και τους Ισπανούς
Καί τα VICTORY καί τα LAMBRO αλλά και OLYMPIA κέρδισαν πρώτες θέσεις σε παγκόσμιους skeet & compak - sporting .
Είναι αυτή η ξενομανία της αποκαλυπτικής μας άγνοιας .

Καί τα VICTORY καί τα LAMBRO αλλά και OLYMPIA κέρδισαν πρώτες θέσεις σε παγκόσμιους skeet & compak - sporting .
Η τιμή πρώτα για εμένα στα σκοπευτικά.
Φθηνότερα από τα lambro2 δεν βρίσκω γι αυτό τα αγοράζω.
Αν υπάρχει άλλο πείτε μου.

Δεν πάω βέβαια σε αγώνες.

Last edited:
Δεν είναι ξενομανία καμμιας άγνοιας...ψάχνω να βρω Κυπριακό φυσίγγια όλα το μόνο που υπάρχει όσο έχω βρει είναι το sporter 28 της victory με csb 5 όλα μου φαίνεται αργό για 400m/sec v0.και 7.5€ ...άμα μου βρεις κάποιο άλλο σε ανάλογη τιμή με τα rc ευχαρίστως θα τα δοκιμάσω....

Δεν είναι ξενομανία καμμιας άγνοιας...ψάχνω να βρω Κυπριακό φυσίγγια όλα το μόνο που υπάρχει όσο έχω βρει είναι το sporter 28 της victory με csb 5 όλα μου φαίνεται αργό για 400m/sec v0.και 7.5€ ...άμα μου βρεις κάποιο άλλο σε ανάλογη τιμή με τα rc ευχαρίστως θα τα δοκιμάσω....
Το sporter το έχεις ρίξει;

Δεν ξέρω που βρίσκεσαι συνάδελφε αλλά αν μπορείς να βρεις του Καρδαρά τα 24αρια δεν παίζονται! Καί σέ τιμή πώλησης καλύτερα από λαμπρό!

IMG_20220416_164757.jpg
Κάθε χρόνο παίρνω 4-5 κιβώτια για τις πρώτες τσίχλες και τα κορακοειδη για αρχή πήρα κάποια κυνηγάω με λίγα γραμμάρια ποτέ δεν με πρόδωσαν

View attachment 46636
Κάθε χρόνο παίρνω 4-5 κιβώτια για τις πρώτες τσίχλες και τα κορακοειδη για αρχή πήρα κάποια κυνηγάω με λίγα γραμμάρια ποτέ δεν με πρόδωσαν
Καλοκαυτα Δημήτρη και να μην φτάσουν.... Δώσε πληροφορίες!!!

Καλοκαυτα Δημήτρη και να μην φτάσουν.... Δώσε πληροφορίες!!!
28 γραμμάρια στα 6,5 ευρώ τα βρήκα καλά φυσίγγια για εκεί που τα δουλεύω δεν είναι για σφιχτούς καιρούς, 5 πακέτα 6αρια και 5 πακέτα 5αρια Ναβάρο στα 8 ευρώ τα rm τα έχω από πέρσυ,δεν χαλάνε όταν βρίσκουμε ευκαιρία παίρνουμε από λίγα, ευχαριστώ πολύ να δούμε φέτος πρώτα ο Θεός υγεία να έχουμε

Status
Not open for further replies.
Back