Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το οξυγόνο είναι η πηγή του χρήματος , δηλαδή ο καταναλωτής. Στην προκειμένη περίπτωση εμεις. Αν γυρίσουμε την πλάτη σε όσους έχουν ξεφύγει και βαράνε μύγες ίσως βελτιωθεί η κατασταση. Αν τους τα ακουμπάμε κανονικά λένε ζητώ στον μλκα και τα ανεβάζουν κι αλλο.
εδω και 2,3 χρονια τους πανε κοντρα.
Ναι μεν αλλα....
Αν δεν βρισκουν υλικα σε καλες τιμες, η αν δεν βρισκουν ολα τα υλικα να γεμισουν και αναγκαζονται συνεχως να ψαχνοται, δεν θα ειναι ευκολο να κρατησουν την πελατεια τους.

Εμείς πλάτη.....
Αν μπορεσουν να δινουν ποιοτικο και ανταγωνιστικο (σε τιμη ) προιον ναι.
Αν οχι, η πραγματικοτητα λεει οτι ο πελατης θα ψαξει αλλου.
Γιαυτο πιστευω ειναι σημαντικο να συνεχισουν να εχουν προσβαση σε πρωτες υλες με καλες τιμες.
Εκει ειναι το οξυγονο τους...;)

Πέσαμε και άλλο.
e-hunter:
Lambro 2%=6,10€
Nsi Europa=6,3€
Θεωρώ ότι μπορεί να παίζει αυτό που λέει ο Ηλίας παραπάνω και σίγουρα αυτό που λέει ο Nemesis.
Κατα την γνώμη μου έχουν χάσει μεγάλο μέρος της πίτας από τους μικρούς και πιο φτηνούς..Είναι μεγάλη πίκρα να βλέπεις τα σκοπευτήρια γεμάτα άδειους κάλυκες από πιο μικρούς και πιο φτηνούς συνήθως.
Προσωπικά επειδή τους ξέρω και 5€ να τα πάνε δεν θα παίρνω από αυτούς.
Επισης θεωρώ ότι οι εκπτώσεις έχουν γίνει από τις εταιρίες και όχι τόσο πολύ από τα καταστήματα.
Την απάντηση την έδωσε ο σαλαπατας σε ένα παιδί εδώ μέσα δεν θυμάμαι σε ποιον…ότι από Ιούνιο θα έχει καλητερες τιμές και να περιμένη για την αγωρα που ήθελε να κάνη.. εγώ περιμένο και άλλους να ρίξουν τιμές αλλιος ο ρουμελιοτης και ο Καρδάρας θα τους φάνε άλλους

Last edited:
Αν μπορεσουν να δινουν ποιοτικο και ανταγωνιστικο (σε τιμη ) προιον ναι.
Αν οχι, η πραγματικοτητα λεει οτι ο πελατης θα ψαξει αλλου.
Γιαυτο πιστευω ειναι σημαντικο να συνεχισουν να εχουν προσβαση σε πρωτες υλες με καλες τιμες.
Εκει ειναι το οξυγονο τους...;)
Αυτό εξυπακούεται. Το φθηνό από μόνο του, δεν λέει κάτι....... Το φθηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά

Πέσαμε και άλλο.
e-hunter:
Lambro 2%=6,10€
Nsi Europa=6,3€
Θεωρώ ότι μπορεί να παίζει αυτό που λέει ο Ηλίας παραπάνω και σίγουρα αυτό που λέει ο Nemesis.
Κατα την γνώμη μου έχουν χάσει μεγάλο μέρος της πίτας από τους μικρούς και πιο φτηνούς..Είναι μεγάλη πίκρα να βλέπεις τα σκοπευτήρια γεμάτα άδειους κάλυκες από πιο μικρούς και πιο φτηνούς συνήθως.
Προσωπικά επειδή τους ξέρω και 5€ να τα πάνε δεν θα παίρνω από αυτούς.
Επισης θεωρώ ότι οι εκπτώσεις έχουν γίνει από τις εταιρίες και όχι τόσο πολύ από τα καταστήματα.
Για κοίτα και εδώ!

Το πιο σημαντικό είναι να έφτιαχναν καλά σταθερά ίδιων υλικών φυσίγγια και ας ακριβαιναν εάν ησουν σίγουρος ότι το φυσίγγι είναι σταθερό και κάθε φορά δε θα τρέχεις για δοκιμές θα το αγόραζες με κλειστά μάτια .Αυτό απαιτεί μεγάλο επαγγελματισμό και τσέπη για πολύ μεγάλες αγορές υλικών και για συχνές αποστολές δοκιμών .Δεν νομίζω ότι το κάνουν αυτό ούτε αυτοί που μπορούν ,προτιμούν να βγάλουν μια γκάμα με 10 φυσίγγια παρά 3/4 το πολύ αξιόλογα και σταθερά.Προσωπικα εάν ήμουν επαγγελματίας 3/4 φυσίγγια θα έβγαζα.Και θα φρόντιζαν και πριν τα δώσω να τα έχω δοκιμάσει προσωπικά με οσο το δυνατόν περισσότερα όπλα όχι απλά έφτιαξα ένα 32αρι με σωστές πιέσεις και ταχύτητες και καθάρισα.

Σήμερα πάντως βλέπω οι τιμές επανήλθαν στα ύψη στα σκοπευτικά... Ασανσέρ και κομπρεσέρ θέλουν να μας πάνε....

View attachment 49157
Ναι το έστειλα προηγουμένως.
Αυτό το καινούριο πάλι με πίστον σκιτ 7,5€ λέει....Screenshot_20220525-231531_Chrome.jpg

6,80€ τα πηρα τα lambro απο Ηράκλειο εχτές
Καλησπερα σας..Πιο φτηνοί είστε εκεί.. εδώ 6,90€ προς το πάρουν το lambro 2%..
Και στην Αθήνα από ότι φάνηκε μια μέρα έριξαν τις τιμές και μετά τις πήγαν στα προηγούμενα επίπεδα των 6,5€ τα lambro 2%..
Αύριο η την Δευτέρα θα παραλάβω από Ρουμελιωτη.τελικά πήραμε 120 κουτιά τα κανονικά του και 60 κουτιά piston..στα piston τελικά μου έβαλε psb-5…
Στα κανονικά csb-4 οπως την προηγούμενη φορά..
Τιμή 5,8€…χωρίς μεταφορικά (βγαίνει περιπου 0,20€)…
Μου έχει και μια έκπληξη 5 κουτάκια κάτι special για δοκιμή…

Καλησπερα σας..Πιο φτηνοί είστε εκεί.. εδώ 6,90€ προς το πάρουν το lambro 2%..
Και στην Αθήνα από ότι φάνηκε μια μέρα έριξαν τις τιμές και μετά τις πήγαν στα προηγούμενα επίπεδα των 6,5€ τα lambro 2%..
Αύριο η την Δευτέρα θα παραλάβω από Ρουμελιωτη.τελικά πήραμε 120 κουτιά τα κανονικά του και 60 κουτιά piston..στα piston τελικά μου έβαλε psb-5…
Στα κανονικά csb-4 οπως την προηγούμενη φορά..
Τιμή 5,8€…χωρίς μεταφορικά (βγαίνει περιπου 0,20€)…
Μου έχει και μια έκπληξη 5 κουτάκια κάτι special για δοκιμή…
Καλόριχτα!

Status
Not open for further replies.
Back