Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπόν Γιάννη. Καλές οι εντυπώσεις. Πιο αυστηρο, αλλά πιο μαλακό έχω την εντύπωση
Αυτή την εντύπωση μου άφησε και μένα .ίσως είναι λίγο πιο μαλακό και πιο συγκεντρωτικο..απλά εμένα ήταν με maxam κάλυκα και psb-5 πυρίτιδα.αυτό που παρουσίασε ο Στέλιος πιο πάνω.εσένα λογικά ήταν με csb-4 και fiocchi κάλυκα.

Συνεχίζουμε ... Πυρίτιδα PSB+5 (τετράγωνα φυλλίδια):
View attachment 49506View attachment 49507
Σκάγια: Νο. 7,5 - με 12,6 σκάγια/γραμμάριο και διάμετρο πολύ κοντά στο ονομαστικό 2,4 mm. Ο Αντρέας είπε ότι είναι με 5% αντιμόνιο, και μάλλον έτσι είναι !!!
View attachment 49510View attachment 49511View attachment 49512
Αυτά προς το παρόν !!! :cool:
Στέλιο σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου ! Πολύ καλή παρουσίαση όπως πάντα!

Πολύ ποιοτικό long range φυσίγγι .
Αυτό ακριβώς set up έριχναν όλοι σ'ένα αγώνα στο Dubai .
Λογικά θα είναι ο αγώνας που κάνουν εκεί με τα πολύ long range πιάτα..μέσα στην έρημο..από τα πιο μάκρυνα πιάτα που έχω δει.νομίζω δίνουν στον νικητή 150000€..
https://englishsportingclays.co.uk/nad-al-sheba-clay-shooting

Αυτή την εντύπωση μου άφησε και μένα .ίσως είναι λίγο πιο μαλακό και πιο συγκεντρωτικο..απλά εμένα ήταν με maxam κάλυκα και psb-5 πυρίτιδα.αυτό που παρουσίασε ο Στέλιος πιο πάνω.εσένα λογικά ήταν με csb-4 και fiocchi κάλυκα.
Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Δεν έχω την αρωστια και δεν δίνω βαση:p

Στέλιο σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου ! Πολύ καλή παρουσίαση όπως πάντα!
Ας δούμε και το άλλο!
Ρουμελιώτης Hyperion Compak, No 8,5 με piston skeet Καρδαράς.
Κάλυκας Fiocchi 12/70/8 - καψούλι 616.
Πυρίτιδα PSB+5 (ίδια δόση με το χθεσινό μαύρο Hyperion Sporting).
IMG_20220602_172221.jpgIMG_20220602_172417.jpg
Σκάγια Νο. 8,5 - με περίπου 15 σκάγια/γραμμάριο, και μέσο όρο διαμέτρου ελάχιστα μεγαλύτερη από το θεωρητικό 2,2 mm. (Μετρήσεις μεμονωμένων σκαγιών έδειξαν διακύμανση από 2,15 - 2,30 mm). Και συνολικό αριθμό, γύρω στα 30 σκάγια λιγότερα από το θεωρητικά αναμενόμενο (450-455). Λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία!!!
IMG_20220602_172618.jpg
IMG_20220602_172913.jpgIMG_20220602_173938.jpg
Ξέχασα, ύψος κλεισμένου φυσιγγίου κυμαίνεται μεταξύ 58,10 - 58,20 mm. Δεν χωράει άλλη φωτό ... αλλά δεν χρειάζεται κιόλας !!!

Ας δούμε και το άλλο!
Ρουμελιώτης Hyperion Compak, No 8,5 με piston skeet Καρδαράς.
Κάλυκας Fiocchi 12/70/8 - καψούλι 616.
Πυρίτιδα PSB+5 (ίδια δόση με το χθεσινό μαύρο Hyperion Sporting).
View attachment 49539View attachment 49540
Σκάγια Νο. 8,5 - με περίπου 15 σκάγια/γραμμάριο, και μέσο όρο διαμέτρου ελάχιστα μεγαλύτερη από το θεωρητικό 2,2 mm. (Μετρήσεις μεμονωμένων σκαγιών έδειξαν διακύμανση από 2,15 - 2,30 mm). Και συνολικό αριθμό, γύρω στα 30 σκάγια λιγότερα από το θεωρητικά αναμενόμενο (450-455). Λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία!!!
View attachment 49541
View attachment 49542View attachment 49544
Ξέχασα, ύψος κλεισμένου φυσιγγίου κυμαίνεται μεταξύ 58,10 - 58,20 mm. Δεν χωράει άλλη φωτό ... αλλά δεν χρειάζεται κιόλας !!!
μ.ο και εγώ βρήκα 410 σκάγια σε 8.5 σε δύο sporting του ρουμελιωτη που άνοιξα φέτος. Και στον συγκεντρωτηρα και στον piston. Εν αντιθεση με πέρυσι που ήταν στα 450

Αυτό είναι το κανονικό του..γενικά ναι κάνει πολύ συγκέντρωση.
Για τρυγονια και μπασιματα αυτα ειναι μανουλες! Σε σύγκριση με τα κυνηγετικά του 28άρια στα τρυγόνια είναι ότι πρέπει καθώς τα πρώτα παρουσιάζουν το φαινόμενο του overkill. Τα κυνηγετικά 28άρια δίνουν ρέστα με χαμηλότερες θερμοκρασίες ακόμη και κοντά στο μηδεν!

Να παρουσιάσω και εγώ μια εκδοχή των παραπάνω δώρο από φίλο που τα πήρε τη προηγούμενη εβδομάδα. Εγώ δεν χρησιμοποιώ εμπορικά. (αν κρίνετε ότι πρέπει να μεταφερθεί στις παρουσιάσεις φυσιγγίων ας γίνει). Κλεισμένο στα 58,33

Last edited:
Αυτά είναι με τηνcsb4 δεν θα τα ξαναβγαλει γιατί τελειωσε θα είναι το ίδιο αλλά με psb5
Όταν λέτε ότι τελείωσε εννοείτε ότι δεν έχει ο συγκεκριμένος η δεν παράγεται πλέον; Αν ισχύει το πρώτο γιατί δεν προμηθεύεται;

Status
Not open for further replies.
Back