Τι σφαλιάρα έχεις φάει εσύ από την csb?έλα πες την αλήθεια!Ακρως καλυτερη η psb-5.
Τι σφαλιάρα έχεις φάει εσύ από την csb?έλα πες την αλήθεια!Ακρως καλυτερη η psb-5.
Του χαλάει τα κέντρα.Τι σφαλιάρα έχεις φάει εσύ από την csb?έλα πες την αλήθεια!
Απο μια csb ξεκινησα ιδιογόμωση....καυτρα στα παπια ενα πρωί του '18...αυτά..!!Τι σφαλιάρα έχεις φάει εσύ από την csb?έλα πες την αλήθεια!
Μίλησε γνωστός μου, σε 1 εβδομάδα του είπε.Πέρασε κάποιος από κένταυρο; Να γέμισε τα 28αρια του;
πηρα τηλ την τεταρτη, καμια 10αρια μερες ειλεΠέρασε κάποιος από κένταυρο; Να γέμισε τα 28αρια του;
Μίλησε γνωστός μου, σε 1 εβδομάδα του είπε.
Ευχαριστώ Χρήστο, Σπύρο. Άντε να δούμε σε τι τιμή θα βγούνε και αυτά φέτος.πηρα τηλ την τεταρτη, καμια 10αρια μερες ειλε
Στα 6,5€ κάνω μία εκτίμηση.Ευχαριστώ Χρήστο, Σπύρο. Άντε να δούμε σε τι τιμή θα βγούνε και αυτά φέτος.
Και μάλλον σωστός θα βγεις.Στα 6,5€ κάνω μία εκτίμηση.
Με τι να τα γεμίζει φέτος ο Κένταυρος?ξέρουμε?Ευχαριστώ Χρήστο, Σπύρο. Άντε να δούμε σε τι τιμή θα βγούνε και αυτά φέτος.
Ποντάρω σε psb5, εκτος αν έχει αποθέματα απο csbΜε τι να τα γεμίζει φέτος ο Κένταυρος?ξέρουμε?
Άμα είχε απόθεμα δεν θα είχε γεμίσει τόσο καιρό;Ποντάρω σε psb5, εκτος αν έχει αποθέματα απο csb
Σωστό και αυτό, εκτός αν είχε έλλειψη από άλλα υλικά ή δεν γέμιζε για άλλους λόγους.Άμα είχε απόθεμα δεν θα είχε γεμίσει τόσο καιρό;
Με psb5 θα είναι άλλο φυσηγγι έτοιμο να το ανακαληψουμεΠοντάρω σε psb5, εκτος αν έχει αποθέματα απο csb
Δεν φέρνουν ποιά. (Εδώ δεν φέρνουν καλά καλά ούτε κυνηγετικά, πολύ λίγα)Καλησπέρα συνάδερφοι.γνωριζει κάνεις εάν μπορώ να βρω πουθενά φυσίγγια σκοπευτικά της fiocchi????
https://www.tacticalshop.gr/cal-12-skeet-trap#/pageSize=30&viewMode=grid&orderBy=15&pageNumber=2Καλησπέρα συνάδερφοι.γνωριζει κάνεις εάν μπορώ να βρω πουθενά φυσίγγια σκοπευτικά της fiocchi????
Πολύ καλές τιμές!!!,τι άλλο έχουμε να δούμε φέτοςhttps://www.tacticalshop.gr/cal-12-skeet-trap#/pageSize=30&viewMode=grid&orderBy=15&pageNumber=2
Εδώ βλέπω κάποια. Μικρή γκάμα βέβαια και δεν ξέρω αν υπάρχει και απόθεμα.
Όχι ρε για σκοπευτικά καλά είναι .Πολύ καλές τιμές!!!,τι άλλο έχουμε να δούμε φέτος
Συμφωνω! 11μιση € για τραποφυσιγγα είναι πιστεύω τρομερή ευκαιρια....Όχι ρε για σκοπευτικά καλά είναι .