Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γενικα ότι έχω ρίξει σε 28 είναι πάρα πολύ καλό.μαλακο γρήγορο κ αν πάρεις τον αριθμό σκαφών που σε βολεύει στο κυνήγι σου είναι άκρως φονικό.η μόνη Μ ένσταση είναι όταν σφίγγει ο καιρός αρκετά εκεί δν έχω δοκιμάσει τι συμπεριφορά μπορεί να έχουν...
και στο κυνηγι πολυ καλο!

Γενικα ότι έχω ρίξει σε 28 είναι πάρα πολύ καλό.μαλακο γρήγορο κ αν πάρεις τον αριθμό σκαφών που σε βολεύει στο κυνήγι σου είναι άκρως φονικό.η μόνη Μ ένσταση είναι όταν σφίγγει ο καιρός αρκετά εκεί δν έχω δοκιμάσει τι συμπεριφορά μπορεί να έχουν...
Μία χαρά τα πάνε και όταν σφίξει ο καιρός αν τα έχεις βρει μείνε εκεί παλιότερα υπήρχαν και πολύ δυνατά 28αρια όπως ήταν το Saga αν και σε αυτά που ρίχνεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα νούμερο πιο χοντρά στις πιο δύσκολες μέρες

NSI Europe Due......γνώμη μου πλέον, μετά από αρκετά κουτιά......πολύ καλό φυσίγγι......

View attachment 59334
Μια χαρά είναι!!!! Στον καλκαντζάκο που είχα πάει τότε έλεγε ένας φιόγκος, δεν ξέρω αν είναι γιος του, ότι δεν είναι καλά κτλ.... Το παίζει και ιστορία κιόλας που είχα δει σε άλλους, εκεί να το βουτήξεις το σαμιαμίδι...

Last edited:
Μια χαρά είναι!!!! Στον καλκαντζάκο που είχα πάει τότε έλεγε ένας φιόγκος δεν ξέρω αν είναι γιος του, ότι δεν είναι καλά κτλ.... Το παίζει και ιστορία κιόλας που είχα δει σε άλλους, εκεί να το βουτήξεις το σαμιαμίδι...
%CE%B8%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%B8%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B1.gif

.sarcastic.

μαλλον δεν εχεις κυνηγηση με μειον!για β.ελλαδα μιλαμε και οχι καθε μερα και ουτε απογευμα.
Αυτό είναι αλήθεια δεν έχω συναντήσει ποτέ μείον αλλά δεν νομίζω να τα πάνε άσχημα γιατί ορισμένα από αυτά και ιδιαιτερα Ελληνικά είναι πολύ ζωηρά

Status
Not open for further replies.
Back