Kostas ContraDosi
Moderator
Κανε τη δουλεια σου, οπως βολευεσαι ρε φιλαρακι...δεν εχουμε νομισματοκοπτείο...μην γελας ρε!εκει καταντησαμε!
Κανε τη δουλεια σου, οπως βολευεσαι ρε φιλαρακι...δεν εχουμε νομισματοκοπτείο...μην γελας ρε!εκει καταντησαμε!
Αυτό δεν το περιμενα απο εσένα...μην γελας ρε!εκει καταντησαμε!
πισω εχει η αχλαδα την ουρα!Αυτό δεν το περιμενα απο εσένα...
Επιτρέπεται να μην έχεις κάνει τα κουμάντα σου από πριν??
Τσάμπα οι φυσιγγοσυζητησεις τόσα χρόνια....
Φυσιγγι πολυ καλο....NSI Europe Due......γνώμη μου πλέον, μετά από αρκετά κουτιά......πολύ καλό φυσίγγι......
View attachment 59334
έτσι Κωστή....και εγώ αυτό είδαΦυσιγγι πολυ καλο....
και στο κυνηγι πολυ καλο!NSI Europe Due......γνώμη μου πλέον, μετά από αρκετά κουτιά......πολύ καλό φυσίγγι......
View attachment 59334
και στο κυνηγι πολυ καλο!
εκει και ειδικα εκει που εισαι εσυ ,δεν κανουν ,τα δουλευεις μετα που θα μαλακωση ο καιρος παλι.η μόνη Μ ένσταση είναι όταν σφίγγει ο καιρός αρκετά εκεί δν έχω δοκιμάσει τι συμπεριφορά μπορεί να έχουν...
Μία χαρά τα πάνε και όταν σφίξει ο καιρός αν τα έχεις βρει μείνε εκεί παλιότερα υπήρχαν και πολύ δυνατά 28αρια όπως ήταν το Saga αν και σε αυτά που ρίχνεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα νούμερο πιο χοντρά στις πιο δύσκολες μέρεςΓενικα ότι έχω ρίξει σε 28 είναι πάρα πολύ καλό.μαλακο γρήγορο κ αν πάρεις τον αριθμό σκαφών που σε βολεύει στο κυνήγι σου είναι άκρως φονικό.η μόνη Μ ένσταση είναι όταν σφίγγει ο καιρός αρκετά εκεί δν έχω δοκιμάσει τι συμπεριφορά μπορεί να έχουν...
μαλλον δεν εχεις κυνηγηση με μειον!για β.ελλαδα μιλαμε και οχι καθε μερα και ουτε απογευμα.Μία χαρά τα πάνε και όταν σφίξει ο καιρός α
Μια χαρά είναι!!!! Στον καλκαντζάκο που είχα πάει τότε έλεγε ένας φιόγκος, δεν ξέρω αν είναι γιος του, ότι δεν είναι καλά κτλ.... Το παίζει και ιστορία κιόλας που είχα δει σε άλλους, εκεί να το βουτήξεις το σαμιαμίδι...NSI Europe Due......γνώμη μου πλέον, μετά από αρκετά κουτιά......πολύ καλό φυσίγγι......
View attachment 59334
Μια χαρά είναι!!!! Στον καλκαντζάκο που είχα πάει τότε έλεγε ένας φιόγκος δεν ξέρω αν είναι γιος του, ότι δεν είναι καλά κτλ.... Το παίζει και ιστορία κιόλας που είχα δει σε άλλους, εκεί να το βουτήξεις το σαμιαμίδι...
Αυτό είναι αλήθεια δεν έχω συναντήσει ποτέ μείον αλλά δεν νομίζω να τα πάνε άσχημα γιατί ορισμένα από αυτά και ιδιαιτερα Ελληνικά είναι πολύ ζωηράμαλλον δεν εχεις κυνηγηση με μειον!για β.ελλαδα μιλαμε και οχι καθε μερα και ουτε απογευμα.
Λέω μιας κ έχεις άποψη μπορείς να μου αναφέρεις 2-3???Κάποια τραβάνε και στο κρύο. Κάποια, όχι όλα. Τα πιο ζωηρά που λέει κι ο Σταύρος.
Σε ευχαριστώ λέω..Τα NSI Due Sporting και τα RIO Evo Training. Επίσης τα Saga που αναφέρθηκαν, ήταν πάντα πιο σέρτικα.
...και κυρίως τα σκοπευτικά της Πυρκάλ!Κάποια τραβάνε και στο κρύο. Κάποια, όχι όλα. Τα πιο ζωηρά που λέει κι ο Σταύρος.