Απο το να πάρεις 10 ευρώ τα τόρντο λάμπρο, χίλιες φορές τραπ φιόκι και άγιος ο θεός!Συμφωνω! 11μιση € για τραποφυσιγγα είναι πιστεύω τρομερή ευκαιρια....
Απο το να πάρεις 10 ευρώ τα τόρντο λάμπρο, χίλιες φορές τραπ φιόκι και άγιος ο θεός!Συμφωνω! 11μιση € για τραποφυσιγγα είναι πιστεύω τρομερή ευκαιρια....
Ρουμε και ξερό ψωμι.....Απο το να πάρεις 10 ευρώ τα τόρντο λάμπρο, χίλιες φορές τραπ φιόκι και άγιος ο θεός!
...υπομονη....θα το φαμε κι αυτο, το φετινο χειμώνααα...ξερό ψωμι.....
Κωστακης κεντρο ελεγχου εδωωωΤου χαλάει τα κέντρα.
Τότε τα περνάμε 5,50€!!@Ακομη να τα ριξεις αυτα τα φυσιγγακια Σακη...απο το 2020 τα εχεις ετσι αφήσει....
αυτα βρε τα εχω σε φωτο για ποσταρισμαααααΑκομη να τα ριξεις αυτα τα φυσιγγακια Σακη...απο το 2020 τα εχεις ετσι αφήσει....
φιλε ηλια απο σκοπευτηριο τα ειχα παρη και εγω σε μαγαζια εδω σε εμας δεν εχουνε περα απο τα λαμπρο με 7,20 ευρω το κουτιιιΑυτό το εάν είναι το θέμα να δοκιμάσουμε δεν υπάρχουν εδώ δεν τα φέρνουν….να αγοράσουμε κούτα και αν φάμε φόλα λεφτά χαμένα… δύσκολες εποχές για πήραματα
Ναι Κώστα ... GT .skeet,trap japan εχουν τον ιδιο συγκεντρωτηρα και αλλαζει μονο το νουμερο?ξερουμε?
δεν επρεπε να ειχαν διαφορετικο στελιο?Ναι Κώστα ... GT .
Και γω αυτη την απορια εχω δε θα πρεπε να εχει κατι σε piston skeet ???δεν επρεπε να ειχαν διαφορετικο στελιο?
ο gt για το τραπ ειναι μια χαρα σκληρος συγκεντρωτηρας ,συγκεντρωτικος για μακρινες βολες που απαιτη το τραπ.για σκιτ?Ναι Κώστα ... GT .
δεν επρεπε να ειχαν διαφορετικο στελιο?
Όχι. Δεν είναι απαραίτητο. Το νούμερο σκαγιών και το τσοκ κάνουν τη διαφορά, για τα δυο αθλήματα. Σχεδόν καμιά εταιρεία, ξένη ή ελληνική, δεν βάζει διαφορετικό βύσμα στα φυσίγγια skeet - trap της ίδιας σειράς.Και γω αυτη την απορια εχω δε θα πρεπε να εχει κατι σε piston skeet ???
εισαι ωραιος!Όχι. Δεν είναι απαραίτητο. Το νούμερο σκαγιών και το τσοκ κάνουν τη διαφορά, για τα δυο αθλήματα. Σχεδόν καμιά εταιρεία, ξένη ή ελληνική, δεν βάζει διαφορετικό βύσμα στα φυσίγγια skeet - trap της ίδιας σειράς.
Προσωπικά δεν έχω συναντήσει ποτέ κάτι τέτοιο, στα 30+ χρόνια που ρίχνω σκοπευτικά φυσίγγια, το έχουμε ξανασυζητήσει εδώ. Με 2 μόνο σχετικά πρόσφατες εξαιρέσεις: του Ρουμελιώτη το skeet που είναι με piston-skeet, και τα Lambro Series 2 skeet & trap που έχουν λίγο διαφορετικούς συγκεντρωτήρες που δεν τους είχα ξαναδεί ... (τα είχα παρουσιάσει πριν κανα-δυο χρόνια εδώ κάπου).
Τα παλιά κλασικά Lambro skeet (κίτρινο) & trap (μωβ) είχαν και τα δυο GT .
Ωωωχχχ....skeet,trap japan εχουν τον ιδιο συγκεντρωτηρα και αλλαζει μονο το νουμερο?ξερουμε?
μην γελας ρε!εκει καταντησαμε!Ωωωχχχ....