Αυτο φοβάμαι και μένω μακριά.χαχα, θα παθεις πλακα.
εγω παντως επιμενω οτι και το due δεν ειναι και τοσο μαλακο φυσιγγι για 28αρι.το πιο μαλακο εοναι το prima αλλα αφηνει αρκετα υπολειματα μεσα στην καννηχαχα, θα παθεις πλακα.
Αφου τις γιαλιζουμε ουτως η αλλως. Prima και τα μυαλα στα ....εγω παντως επιμενω οτι και το due δεν ειναι και τοσο μαλακο φυσιγγι για 28αρι.το πιο μαλακο εοναι το prima αλλα αφηνει αρκετα υπολειματα μεσα στην καννη
τετοια πες μου!αν και την κυριακη που πηγα με τα due πολυ καλα ηταν!Ηλία σου βρήκαμε φυσίγγι σαν και αυτά που σ'αρεσουν ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
Γιατι ξεκινησες το κυνηγι;εχω χασει καποιο επεισοδιο;Προς το καλοκαίρι μερια έχουμε το κυνήγι τώρα
Ειδικα στο σκεετ θα σε βοηθησουν κιολας πολυ!Αμαν με αυτα τα due, τι εχουν, μαγνητίζουν τα πιάτα ? θα με κάνετε να τα δοκιμάσω.
Για σένα απάντησα, εγώ οπως ξέρεις δεν πρόκειται να κυνηγήσω μεζέδες, αν προκυψει κατι άλλο βλέπουμε.Γιατι ξεκινησες το κυνηγι;εχω χασει καποιο επεισοδιο;
Πηγα κυριακη σου ειπα και εριξα καλα κιολας!Δεν το πιστεύω ότι θα δούμε τον Ηλία στο σκοπευτήριο πριν την λήξη του Άσε μην έχουμε τπτ θεομηνίες.
Θα κανουμε εντατικες προπονησεις και θα τους φτασουμε!καλώς ήρθε στο club τότε,,,,,Ηλία να προλάβουμε βρε καμία προπόνηση γιατί κάποιοι γκουχουγκουχου έχουν αρχίσει από τώρα και ρίχνουν πιατάκια
Πας κρυφά μην σε ματιάσουμε ? Στο δεξί έριξες ?Πηγα κυριακη σου ειπα και εριξα καλα κιολας!
Στο αριστερο...ευκολο τερενΠας κρυφά μην σε ματιάσουμε ? Στο δεξί έριξες ?
To Δεξί είναι πιο ωραίο έτσι οπως το έχουν τώρα.Στο αριστερο...ευκολο τερεν
Δεν ψήνεσαι με τπτ εσυ. Ειδική πρόσκληση πρέπει να σου στείλω ? αφού το ξέρεις αν δεν λείπω και έχει καλό καιρό το ΣΚ σίγουρα θα παίξω.Δεν με πηγες καμια βολτα να το δω!