Να πεσουν γιατι αλλιως μας βλεπω φυλακη απο τα χρεη....5,5€ για sporting προπονησης τα λες και πολλα!Πάντως πιστεύω ότι τώρα που έκλεισε η σεζόν και όσο περνάει ο καιρός, θα πέσουν σιγά σιγά οι τιμές.
Να πεσουν γιατι αλλιως μας βλεπω φυλακη απο τα χρεη....5,5€ για sporting προπονησης τα λες και πολλα!Πάντως πιστεύω ότι τώρα που έκλεισε η σεζόν και όσο περνάει ο καιρός, θα πέσουν σιγά σιγά οι τιμές.
Να πεσουν γιατι αλλιως μας βλεπω φυλακη απο τα χρεη....5,5€ για sporting προπονησης τα λες και πολλα!
Εχω καποιες ενστάσεις αλλα σαν ιδεα δεν ειναι ασχημη...Να πεσουν γιατι αλλιως μας βλεπω φυλακη απο τα χρεη....5,5€ για sporting προπονησης τα λες και πολλα!
Δεν εχω αποψη για το συγκεκριμενο....Εχω καποιες ενστάσεις αλλα σαν ιδεα δεν ειναι ασχημη...
http://www.ethnos.gr/opla/arthro/tsampa_proponisi-64347635/
http://www.oplognosia.com/eidiseis/eidiseis398.php
Φυσικα και ειμαι μεσα...αλλα εδω χρειζονται οι καταλληλες επικοινωνιες...Πιστεύω σύντομα να βρεθεί κάτι καλό στα 5 ευρώ το πολύ... Εγώ σκεφτόμουν αν μπορούμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο με μαζική παραγγελία.
Το εχουμε ξαναπει ...αλλα δεν το κανουμε , εεερλα να οργανωθουμε !!!!Πιστεύω σύντομα να βρεθεί κάτι καλό στα 5 ευρώ το πολύ... Εγώ σκεφτόμουν αν μπορούμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο με μαζική παραγγελία.
Μιληστε με καποιον απο τους επαγγελματιες που φιλοξενουμε στο φορουμ....και αλεκτορις γουσταρω σαν φυσιγγι...και σουπερκιλλΌπως το σκέφτομαι εγώ το πρώτο βήμα θα είναι να βρούμε κάποιον επαγγελματία που να έχει τη θέληση να κάνει κάτι τέτοιο...
Ότι θέλει ο ΗλίαςΜιληστε με καποιον απο τους επαγγελματιες που φιλοξενουμε στο φορουμ....και αλεκτορις γουσταρω σαν φυσιγγι...και σουπερκιλλ
Βασιλη σε εσενα βασιζομαι...αλλιως θα μπω φυλακηΌτι θέλει ο Ηλίας
Αν δεν κάνω λάθος 5.50€ με σκοπευτικη ταυτοτητα...Του Μητσακου εχω ριξει μερικα και ειναι πολυ καλα φυσιγγια. Αυτο που εκτιμησα δε ιδιαιτερα, ειναι οτι εσφαξα μια 5αδα, και ηταν ακριβως ιδια ποσοτητα υλικων μεσα.
Καμμια ενημερωση για το ποσο δινει τα NSI-DUE ο Τουρης, εχουμε;
Εσυ ξερεις πολλα....να προσεχεις!ετοιμαστείτε για αυξήσεις από τον Τουρή στα σκοπευτικά φυσίγγια
Θα κοψει τελειως την λιανικη!επαιξε κλαμα απο τους μαγαζατορες,κανουν παραπονα!Για ποσο μιλαμε;