Σουγιάδες και Μαχαίρια

Γιατί όχι ,αν μου φερεις το δέρμα δωρεάν μόνο δεν είμαι της λεπτομέρειας.
Δεν είμαι του τέλειου ούτε της λεπτομέρειας, απ ότι είδες :)

Δεν θέλω κάτι τώρα πάντως.
Θα σου κάνω δωράκι και εγώ αν δεν πάρεις χρήματα ...

Δεν είμαι του τέλειου ούτε της λεπτομέρειας, απ ότι είδες :)

Δεν θέλω κάτι τώρα πάντως.
Θα σου κάνω δωράκι και εγώ αν δεν πάρεις χρήματα ...
Πλάκα μου κάνεις για το κέφι μου έκατσα καί τις έφτιαξα, αν έμενες κοντά θα καθομασταν να τη φτιάχναμε πίνοντας καφεδάκι, γι'αυτό μην μιλάς για χρήματα .

Πλάκα μου κάνεις για το κέφι μου έκατσα καί τις έφτιαξα, αν έμενες κοντά θα καθομασταν να τη φτιάχναμε πίνοντας καφεδάκι, γι'αυτό μην μιλάς για χρήματα .
Ωραίες είναι.
Είχα διαβάσει και εγώ σχετικά, βρεξίματα δέρματος κτλ κτλ αλλά δεν έχω υπομονή.
Με καφέ και παρέα είναι αλλιώς ...

Ωραίες είναι.
Είχα διαβάσει και εγώ σχετικά, βρεξίματα δέρματος κτλ κτλ αλλά δεν έχω υπομονή.
Με καφέ και παρέα είναι αλλιώς ...
Έτσι κι εγώ από βίντεο στο tub τις έφτιαξα όλες μαζί λες και με είχε πιάσει μανία και μετά δεν ξανα ασχοληθηκα.

Last edited:
Σκέφτομαι και 'γω να πάρω ένα μαχαίρι. Θέλω κλασσικό κυνηγετικό σχήμα, μέχρι 50 - 60 ευρώ. Είδα το παρακάτω, αλλά θα μου άρεσε περισσότερο με κλασική ξύλινη λαβή και δερμάτινη θήκη. Αν έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας με αυτά τα χαρακτηριστικά, ευπρόσδεκτο.
https://www.vendors.gr/el/μαχαιρια-...ας/5338-μαχαίρι-buck-685-bucklite-max-ii.html

Για εμένα είναι πολύ καλό μαχαίρι και πολύ στιβαρό,όσο για τιμή τζάμπα.
Καλοφτιαγμενο φαίνεται. Μου κάνει εντύπωση η τιμή για ατσάλι 440c.
Μπορεις να ξεβιδωσεις τις πλάκες και να αλοιψεις την λαβή με γρασσο. Ξαναβιδωνοντας θα μείνει όσο χρειάζεται για να μην σκουριάσει ποτέ εσωτερικά.

Σκέφτομαι και 'γω να πάρω ένα μαχαίρι. Θέλω κλασσικό κυνηγετικό σχήμα, μέχρι 50 - 60 ευρώ. Είδα το παρακάτω, αλλά θα μου άρεσε περισσότερο με κλασική ξύλινη λαβή και δερμάτινη θήκη. Αν έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας με αυτά τα χαρακτηριστικά, ευπρόσδεκτο.
https://www.vendors.gr/el/μαχαιρια-σουγιαδεσ/μαχαιρια-σταθερης-λαμας/5338-μαχαίρι-buck-685-bucklite-max-ii.html
Καλύτερα κοίτα σε Ισπανικά muela και nieto.

Back