Το ίδιο μαϊμού,η κόκκινη θήκη είναι από δερματίνη του άλλου μαχαιριού.Μαϊμού Buck Vanguard;
Το άλλο τι είναι;
Η κόκκινη θήκη είναι αυθεντική; Ξέρω ότι η Buck βγάζει τέτοιες aftermarket.
Το ίδιο μαϊμού,η κόκκινη θήκη είναι από δερματίνη του άλλου μαχαιριού.Μαϊμού Buck Vanguard;
Το άλλο τι είναι;
Η κόκκινη θήκη είναι αυθεντική; Ξέρω ότι η Buck βγάζει τέτοιες aftermarket.
Αν αναζητήσεις buck fake θα τα δεις όλα τα μαϊμού.Το ίδιο μαϊμού,η κόκκινη θήκη είναι από δερματίνη του άλλου μαχαιριού.
Σωστότατο ...καλος ο opinel αλλα σε ορισμενες καταστασεις θες σταθερο μαχαιρι....
Καλησπερα παιδες! Πηρα και γω ενα μαχαιρι για το καλο....καλος ο opinel αλλα σε ορισμενες καταστασεις θες σταθερο μαχαιρι....muela λοιπον
Μεγεια, ωραίο design, γενικής χρήσης.Καλησπερα παιδες! Πηρα και γω ενα μαχαιρι για το καλο....καλος ο opinel αλλα σε ορισμενες καταστασεις θες σταθερο μαχαιρι....muela λοιπον
Έχω ένα τέτοιο! Ήταν πολύ όμορφο για να αντισταθώ! Το είχα πάρει πριν 20 χρόνια περίπου.Σωστότατο ...
Ζαχάρωνα στις αρχές το muela zabali
https://www.ionex.gr/kynigetika-eidi/axesoyar/maxairia/maxairi-muela-knives-jabali-17e-p-4504.html
αλλά μόλις είδα λεπίδα 17cm έκανα πίσω.
Πολύ μεγάλη λεπίδα, για εμένα.
Το 14 πιο λογικό.
Ηθελα λαμα απο 12 εως 14cm και να εχει και παχος (το συγκεκριμενο εχει 4mm παχος), δερματινη θηκη...και δυστυχως ειχα ταβανι τα 30€...Σωστότατο ...
Ζαχάρωνα στις αρχές το muela zabali
https://www.ionex.gr/kynigetika-eidi/axesoyar/maxairia/maxairi-muela-knives-jabali-17e-p-4504.html
αλλά μόλις είδα λεπίδα 17cm έκανα πίσω.
Πολύ μεγάλη λεπίδα, για εμένα.
Το 14 πιο λογικό.
Φαίνεται πάρα πολύ καλό......Ηθελα λαμα απο 12 εως 14cm και να εχει και παχος (το συγκεκριμενο εχει 4mm παχος), δερματινη θηκη...και δυστυχως ειχα ταβανι τα 30€...
Φτιαξτου και μια θήκη με kydex και το πακέτο είναι ολοκληρωμένο....Ηθελα λαμα απο 12 εως 14cm και να εχει και παχος (το συγκεκριμενο εχει 4mm παχος), δερματινη θηκη...και δυστυχως ειχα ταβανι τα 30€...
Ναι, αυτό είναι!
Τέλειο είναι. Από πού το πήρες; 30€;Καλησπερα παιδες! Πηρα και γω ενα μαχαιρι για το καλο....καλος ο opinel αλλα σε ορισμενες καταστασεις θες σταθερο μαχαιρι....muela λοιπον
30 ειχα βαλει ταβανι....τελικα 38 το πηρα μεσω skroutz απο ionex!Τέλειο είναι. Από πού το πήρες; 30€;
Όταν έρθεις θα πάρεις δουλίτσα για το σπίτι.Το πήραμε και αυτό ...
View attachment 62726
View attachment 62727
View attachment 62728
Εντυπώσεις.
+
Σαφώς πιο εύκολο από πέτρα.
Σαφώς πιο σταθερή γωνία.
Πιο γρήγορο και με λιγότερη ακαταστασία.
Ιδανικό για όσους φοβούνται την πέτρα.
-
Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αντικατασταθούν τα λειαντικά
Μέχρι 600grit και μετά πέτρα λείανσης
Για έναν που το κατέχει με τις πέτρες δεν θα το συνιστούσα.
Τωρινό κόστος 63€ (όσο μια καλή διπλή πέτρα)
https://www.kalkantzakos.com/Product/7597/precision-adjust,-akonistis-work-sharp
Βασικά Χαρακτηριστικά:
- Ρύθμιση κλίσης (από 15° μέχρι 30° ανά 1°)
- Τρεις διαφορετικές κοκκώσεις
- (320 / 600 / Κεραμική πλάκα φινιρίσματος)
- Ταχύτατη ανάλλαγή μεταξύ των σταδίων ακονίσματος
- Αποσπώμενη μέγγενη ασφαλής συγκράτησης της λάμας
- Σταθερή βάση για επιτραπέζιο ακόνισμα
- Συνεχές ακόνισμα ακριβείας
Ποιες είναι οι μοίρες για κυνηγετικά ρε παιδιά ???
Μηνύματα τέλος ...![]()
Καλορίζικο Άλεξ.Καλα γδαρσίματα.Καλησπερα παιδες! Πηρα και γω ενα μαχαιρι για το καλο....καλος ο opinel αλλα σε ορισμενες καταστασεις θες σταθερο μαχαιρι....muela λοιπον
Καλορίζικο φίλε μου και εμένα μου άρεσε αυτό που διάλεξες
Μεγεια, ωραίο design, γενικής χρήσης.
Τέλειο είναι. Από πού το πήρες; 30€;
Σας ευχαριστω πολυ παιδες!!Καλορίζικο Άλεξ.Καλα γδαρσίματα.