Για λέγε να μαθαίνουμε οι χωριάτες
Του φιλεταρίσματος είναι πιο μεγάλα.κανει και για φιλεταρισμα?
Βγάζει και κουταλοπηρουνα να φτιάξουμε κανένα σερβίτσιο της προκοπήςΤου φιλεταρίσματος είναι πιο μεγάλα.
Δεν καθόμαστε να κόψουμε φιλέτα.
Ο μπαλτάς πάει σύννεφο.
Ξεκοκκαλίσματος είναι πιο χρήσιμο.
Και κανα κεφαλι αμα λαχει δε κανει???Απλό, πολυ γερό και καλοφτιαγμενο από σοβαρά υλικά, 30+ χρόνια στην παραγωγή αμετάβλητο! Με υγεία...
Να ξέρεις ότι το πίσω μέταλλο είναι για τους σπινθηριστες και για σπάσιμο τζαμιών αυτοκινήτου.
Πραγματικά ένα μαχαίρι ουσίας ,πιστός καθημερινός σύντροφος για αυτόν που ζει στην φύση.Απλό, πολυ γερό και καλοφτιαγμενο από σοβαρά υλικά, 30+ χρόνια στην παραγωγή αμετάβλητο! Με υγεία...
Να ξέρεις ότι το πίσω μέταλλο είναι για τους σπινθηριστες και για σπάσιμο τζαμιών αυτοκινήτου.
Ζωγράφισες φίλε. Το ιερό δισκοπότηρο των κυν. μαχαιριών.
Αν σφίξεις λίγο τη βίδα πιστεύω θα ανοίγει ποιο δύσκολα.Για τον σπινθηριστη η ράχη πρέπει να έχει ακμές να μην είναι στρογγυλοποιημενη , φτιάχνεται αλλά θα χαθεί το χρώμα στο σημείο αυτό.καλησπέρα στην παρέα,
πήρα αυτόν τον σουγιά και εκτός ότι δεν κόβει τπτ (δεν είναι πρόβλημα αυτό γτ θα περαστεί απ το λαδακονο), δεν ασφαλίζει στην κλειστή θέση και δεν ξέρω τι να κάνω. ανοίγει πανεύκολα, με μια πολύ ελαφριά πίεση. Καλά για τον σπινθηριστη ούτε λόγος , μόνο τρίβοντας τον σε λίμα κατάφερα να δημιουργήσω σπινθήρα (ήλπιζα ότι θα μπορούσα απλά με το πίσω μέρος του μαχαιριού).
ευχαριστώ! θα δοκιμάσω να την σφιξω. Να λιμάρω παράλληλα με το σπινθηριστη, όπως φαίνονται οι κόκκινες γραμμές και σε 2-3 σημεία, για να φτιάξω ακμές? καλά κατάλαβα?Αν σφίξεις λίγο τη βίδα πιστεύω θα ανοίγει ποιο δύσκολα.Για τον σπινθηριστη η ράχη πρέπει να έχει ακμές να μην είναι στρογγυλοποιημενη , φτιάχνεται αλλά θα χαθεί το χρώμα στο σημείο αυτό.
Το μαχαιρι πρεπει να εχει αιχμες !! Να ειναι τετραγονισμενο εκει που θα το τριψειςευχαριστώ! θα δοκιμάσω να την σφιξω. Να λιμάρω παράλληλα με το σπινθηριστη, όπως φαίνονται οι κόκκινες γραμμές και σε 2-3 σημεία, για να φτιάξω ακμές? καλά κατάλαβα?
ΟΧΙ να λιμαρεις ένα κομμάτι της ράχης του σουγιά με πλακέ λίμα να κάνει ακμές στη ράχηView attachment 64318
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές!Το μαχαιρι πρεπει να εχει αιχμες !! Να ειναι τετραγονισμενο εκει που θα το τριψεις
Το ότι δεν ασφαλίζει στην κλειστή θέση δεν είναι κατασκευαστικό ελάττωμα του σουγιά, είναι κατασκευασμένος να ανοίγει με το ένα χέρι, εξού και ο πυρός. Για μένα μην ασχοληθείς να τρίψεις τη ράχη της λεπίδας μόνο και μόνο για να πιάνει ο σπινθηριστης. Ο σπινθηριστης είναι μια πολύ αμφίβολη μέθοδος για να ανάψει κανείς φωτιά και ειδικά με μια τόσο κοντή ράβδο.καλησπέρα στην παρέα,
πήρα αυτόν τον σουγιά και εκτός ότι δεν κόβει τπτ (δεν είναι πρόβλημα αυτό γτ θα περαστεί απ το λαδακονο), δεν ασφαλίζει στην κλειστή θέση και δεν ξέρω τι να κάνω. ανοίγει πανεύκολα, με μια πολύ ελαφριά πίεση. Καλά για τον σπινθηριστη ούτε λόγος , μόνο τρίβοντας τον σε λίμα κατάφερα να δημιουργήσω σπινθήρα (ήλπιζα ότι θα μπορούσα απλά με το πίσω μέρος του μαχαιριού).
Οι λάμες που έχουν επικάλυψη δεν παράγουν σπινθήρα. Ξύσε την μπογιά στην ράχη.καλησπέρα στην παρέα,
πήρα αυτόν τον σουγιά και εκτός ότι δεν κόβει τπτ (δεν είναι πρόβλημα αυτό γτ θα περαστεί απ το λαδακονο), δεν ασφαλίζει στην κλειστή θέση και δεν ξέρω τι να κάνω. ανοίγει πανεύκολα, με μια πολύ ελαφριά πίεση. Καλά για τον σπινθηριστη ούτε λόγος , μόνο τρίβοντας τον σε λίμα κατάφερα να δημιουργήσω σπινθήρα (ήλπιζα ότι θα μπορούσα απλά με το πίσω μέρος του μαχαιριού).
Γεια σου Γιαννιο με τον χελονοσφαχτη!!