Διαβολακι ειναι.λαμα μικρη παιδικη αλα ξυραφη το ατημο.για καθημερινη χριση οτη πρεπη.ασε που ειναι μινιατουρα και δεν εχεις προβλιμα με τον νομο.και πολη ελαφρη και μικρουλη,στα κληδια στο μπρελοκ χανετεΓεια σου Γιαννιο με τον χελονοσφαχτη!!
Διαβολακι ειναι.λαμα μικρη παιδικη αλα ξυραφη το ατημο.για καθημερινη χριση οτη πρεπη.ασε που ειναι μινιατουρα και δεν εχεις προβλιμα με τον νομο.και πολη ελαφρη και μικρουλη,στα κληδια στο μπρελοκ χανετεΓεια σου Γιαννιο με τον χελονοσφαχτη!!
Το τσεκαρες το δικό σου;
Θα φαει το μεσημερι κινεζικοΤο τσεκαρες το δικό σου;
Εγω θα παιρνα για ολη τη σεζον κασερια και λουκανικα με τοσα λεφτα και θα τα εκοβα με σουγιαδακι 8€ πλακα κανω καθε ενας κανει τη καυλα του φιλε γαματο μαχαιριΑν κόβει λουκάνικο και κασέρι μου κάνει![]()
Εννοείται ... Αλλά το πήρα και από Lamnia επίσημος μεταπωλητής.Το τσεκαρες το δικό σου;
Είπα να πάρω κανένα kicks σαν χριστουγεννιάτικο δώρο, αλλά ξέρεις τι κρυφοοικολόγος είμαιΕγω θα παιρνα για ολη τη σεζον κασερια και λουκανικα με τοσα λεφτα και θα τα εκοβα με σουγιαδακι 8€ πλακα κανω καθε ενας κανει τη καυλα του φιλε γαματο μαχαιρι
Έχεις βρει χοιροστάσιο ;Σκέφτομαι να ξεκινήσω το pig-sticking. Τι λέτε;
Θα τα ναρκωνεις πρώτα;Στο βίντεο το γουρούνι απλώς έκατσε και (πέθανε).Σκέφτομαι να ξεκινήσω το pig-sticking. Τι λέτε;
Όχι ρε, άγρια εννοώ. Θες να πηγαίνουμε μαζί; Τα δύσκολα θα τα κάνω εγώ. Εσύ θα τα ακινητοποιείς, εγώ θα τα καρφώνω και μετά εσύ θα τα γδέρνεις με το μαχαίρι πιλότου που πήρες. Άμα θες, φέρε και την Μ2 να ρίχνουμε καμιά τουφεκιά όταν θα τα ψήνουμε.Έχεις βρει χοιροστάσιο ;
Αυτό έχει να κάνει με την επιδεξιότητα του κυνηγού.Θα τα ναρκωνεις πρώτα;Στο βίντεο το γουρούνι απλώς έκατσε και (πέθανε).
Αυτος ξεπερασε και τον Νικολα απο την φωτο εξω παντως(δεν εχω ωρα να δω το βιντεο)Πώς να φτιάξετε τον δικό σας μπεκατσοσουγιά:
Μην τα κοιτας τα μεγαλα .Με ενα μαχαιρι μεχρι 12 ποντους κανεις ολες τις δουλειες .Και ενα μικρο γδαρτη και εισαι κομπλε .Με τι μαχαίρι σκοπεύετε να επιβιώσετε;![]()