Σουγιάδες και Μαχαίρια

Με το κομμάτιασμα αγριογούρουνων και μη έχοντας τα κατάλληλο μαχαίρι μου δόθηκε η ευκαιρία να φτιάξω δύο κρεατομάχαιρα.
Οι λάμες ήταν και οι δύο έτοιμες απο καιρο και σερνόταν μεταξυ Αθηνας και Τζουμέρκων. Επιτέλους στο ενα του πέρασα τις λαβές.
Τη λάμα την έκανα εσκεμμένα έτσι να φαίνεται λίγο ταλαιπωρημένη κι έχει γίνει πατίνα για προστασια οξείδωσης. Οι λαβές είναι συνθετικές από g10. (σύνθετο εποξειδικό γυαλί)
Να δω πότε θα καταφέρω το δεύτερο.
Πραγματικά ξυράφι και το χω πληρώσει ακριβά από τα κοψίματα που μου έχει κάνει στο χέρι

1741119942980.jpeg

1741119906543.jpeg

Είπα να πάρω κάνα μαχαίρι φτηνό, για να το κουβαλάω πάντα πάνω μου στο κυνήγι και διαπίστωσα ότι από aliexpress δεν στέλνουν, λόγο τελωνείου
Είναι όπλο και θα στο κατασχέσουν στο τελωνείο.

Εγώ είχα παραγγείλει κάποτε ένα διακοσμητικό σπαθί από την Αμερική και όταν ήρθε το κατάσχεσαν στο τελωνείο και που έστειλαν ένα χαρτί ότι αν θέλω να το πάρω πρέπει να βγάλω άδεια αγοράς όπλου από την ασφάλεια και τέτοια. Φαντάζεσαι να πήγαινα στην ασφάλεια και να ζητούσα άδεια οπλοφορίας με σπαθί; Απλά έχασα τα λεφτά μου.

Είπα να πάρω κάνα μαχαίρι φτηνό, για να το κουβαλάω πάντα πάνω μου στο κυνήγι και διαπίστωσα ότι από aliexpress δεν στέλνουν, λόγο τελωνείου
Δες στο temu ,είχε σταματήσει να πουλάει μαχαίρια αλλά τώρα έχει ξαναβάλει,η πάρε από εδώ κάποιο της elite force οικονομικά και καλά.xlarge_20170421121049_umarex_ef710_5_0954.jpeg

Last edited:
Πήγαινε σε ένα μαγαζί που πουλάει εργαλεία - αγροτικά μηχανήματα κλπ. Ζητά μαχαίρι bacho κοστίζει κάτω από δέκα ευρώ, είναι ξυράφι και επίσης όταν σταματήσει να είναι ξυράφι ξανά γίνεται εύκολα, το πιάνουν όλες οι πέτρες και τα λαδακονα. Έχει και θήκη. Είναι και πορτοκαλί να μην το χάνεις

Πήγαινε σε ένα μαγαζί που πουλάει εργαλεία - αγροτικά μηχανήματα κλπ. Ζητά μαχαίρι bacho κοστίζει κάτω από δέκα ευρώ, είναι ξυράφι και επίσης όταν σταματήσει να είναι ξυράφι ξανά γίνεται εύκολα, το πιάνουν όλες οι πέτρες και τα λαδακονα. Έχει και θήκη. Είναι και πορτοκαλί να μην το χάνεις
και νομίζω ότι το φτιάχνει η morakniv απλά με άλλο όνομα για να πιάσει και το low cost τμήμα της αγοράς. Έχω 3-4 για διάφορες δουλειές, χωρίς να φοβάμαι μην τα χάσω ή μην τα κακομεταχειριστώ και έχω κάνει δώρα άλλα τόσα. Άσε που μου αρέσει που γράφει Made in Sweeden, έτσι για αλλαγή!
1744649983098.jpg

και νομίζω ότι το φτιάχνει η morakniv απλά με άλλο όνομα για να πιάσει και το low cost τμήμα της αγοράς. Έχω 3-4 για διάφορες δουλειές, χωρίς να φοβάμαι μην τα χάσω ή μην τα κακομεταχειριστώ και έχω κάνει δώρα άλλα τόσα. Άσε που μου αρέσει που γράφει Made in Sweeden, έτσι για αλλαγή!
View attachment 96853
Αυτό ακριβώς. Ότι πρέπει 😉

View attachment 96853
1744649332455.jpg
8 € (αν θυμάμαι καλά) πριν 5 χρόνια ...
Και το "αδερφάκι" του, πέρυσι, 12 € ...
1744659506495.jpg
:cool:

View attachment 96855
8 € (αν θυμάμαι καλά) πριν 5 χρόνια ...
Και το "αδερφάκι" του, πέρυσι, 12 € ...
View attachment 96856
:cool:
λογικό πριν 5 χρόνια επερνες σουβλάκι με το 2,2 ευρω και πουτανα με το 30...
τωρα πάμε στα 4,3 και στο αλλο έχει ξεφίγει τελείος

Back