Λογικό...εδώ καμία φορά εύχεσαι να μη φτερνιστει η άλλη και το χάσεις στα καλά καθούμενα.αποδείχθηκε πως σε πολύ ζόρι έως και τραυματίζει το δάχτυλο...
Λογικό...εδώ καμία φορά εύχεσαι να μη φτερνιστει η άλλη και το χάσεις στα καλά καθούμενα.αποδείχθηκε πως σε πολύ ζόρι έως και τραυματίζει το δάχτυλο...
Η τρύπα είναι για τα μακαρόνια?
Η τρύπα ειναι να κοντινεις το δαχτυλο οσο θελεις.Δεν ξέρω εγώ για κοψοφτερα το πηρα![]()
Μια χαρά είναι η τρύπα. Πολύ βολική. Έχω κι άλλο μαχαίρι στο ίδιο σχέδιοΗ τρύπα ειναι να κοντινεις το δαχτυλο οσο θελεις.![]()
Είναι όπλο και θα στο κατασχέσουν στο τελωνείο.Είπα να πάρω κάνα μαχαίρι φτηνό, για να το κουβαλάω πάντα πάνω μου στο κυνήγι και διαπίστωσα ότι από aliexpress δεν στέλνουν, λόγο τελωνείου
Πήγαινε σε ένα μαγαζί που πουλάει εργαλεία - αγροτικά μηχανήματα κλπ. Ζητά μαχαίρι bacho κοστίζει κάτω από δέκα ευρώ, είναι ξυράφι και επίσης όταν σταματήσει να είναι ξυράφι ξανά γίνεται εύκολα, το πιάνουν όλες οι πέτρες και τα λαδακονα. Έχει και θήκη. Είναι και πορτοκαλί να μην το χάνειςΕίπα να πάρω κάνα μαχαίρι φτηνό, για να το κουβαλάω πάντα πάνω μου στο κυνήγι και διαπίστωσα ότι από aliexpress δεν στέλνουν, λόγο τελωνείου
και νομίζω ότι το φτιάχνει η morakniv απλά με άλλο όνομα για να πιάσει και το low cost τμήμα της αγοράς. Έχω 3-4 για διάφορες δουλειές, χωρίς να φοβάμαι μην τα χάσω ή μην τα κακομεταχειριστώ και έχω κάνει δώρα άλλα τόσα. Άσε που μου αρέσει που γράφει Made in Sweeden, έτσι για αλλαγή!Πήγαινε σε ένα μαγαζί που πουλάει εργαλεία - αγροτικά μηχανήματα κλπ. Ζητά μαχαίρι bacho κοστίζει κάτω από δέκα ευρώ, είναι ξυράφι και επίσης όταν σταματήσει να είναι ξυράφι ξανά γίνεται εύκολα, το πιάνουν όλες οι πέτρες και τα λαδακονα. Έχει και θήκη. Είναι και πορτοκαλί να μην το χάνεις
Αυτό ακριβώς. Ότι πρέπεικαι νομίζω ότι το φτιάχνει η morakniv απλά με άλλο όνομα για να πιάσει και το low cost τμήμα της αγοράς. Έχω 3-4 για διάφορες δουλειές, χωρίς να φοβάμαι μην τα χάσω ή μην τα κακομεταχειριστώ και έχω κάνει δώρα άλλα τόσα. Άσε που μου αρέσει που γράφει Made in Sweeden, έτσι για αλλαγή!
View attachment 96853
Πολύ ωραίο μαχαίρι!!!!Το έχεις δοκιμάσει πιάνει ακονισμα?Δες στο temu ,είχε σταματήσει να πουλάει μαχαίρια αλλά τώρα έχει ξαναβάλει,η πάρε από εδώ κάποιο της elite force οικονομικά και καλά.View attachment 96849
και νομίζω ότι το φτιάχνει η morakniv απλά με άλλο όνομα για να πιάσει και το low cost τμήμα της αγοράς. Έχω 3-4 για διάφορες δουλειές, χωρίς να φοβάμαι μην τα χάσω ή μην τα κακομεταχειριστώ και έχω κάνει δώρα άλλα τόσα. Άσε που μου αρέσει που γράφει Made in Sweeden, έτσι για αλλαγή!
View attachment 96853
Είναι ακονισμενο, δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να χρειαστεί ξανά ακονισμα .Μπορείς να δεις στο tube τεστ με το ef 710.Πολύ ωραίο μαχαίρι!!!!Το έχεις δοκιμάσει πιάνει ακονισμα?
λογικό πριν 5 χρόνια επερνες σουβλάκι με το 2,2 ευρω και πουτανα με το 30...View attachment 96855
8 € (αν θυμάμαι καλά) πριν 5 χρόνια ...
Και το "αδερφάκι" του, πέρυσι, 12 € ...
View attachment 96856
![]()
Τώρα πληρώνεις το σουβλάκι για πουτάναλογικό πριν 5 χρόνια επερνες σουβλάκι με το 2,2 ευρω και πουτανα με το 30...
τωρα πάμε στα 4,3 και στο αλλο έχει ξεφίγει τελείος
ναι αλλά το κακό είναι οτι δε πληρώνεις τη πουτάνα για σουβλάκιΤώρα πληρώνεις το σουβλάκι για πουτάνα![]()