Ε ετσι λεω.. Ετσι κι αλλιως ορισμενα κυνηγια θα κανω με το οπλο αυτο
Kαι θα αφησεις την αμερικανα να παραπονειτε?
Ε ετσι λεω.. Ετσι κι αλλιως ορισμενα κυνηγια θα κανω με το οπλο αυτο
Στην crio πάντως που κυνηγάει ο πατέρας μου δεν το βγάζει από πάνω...έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος!Καλησπέρα παιδιά....το mr της brain σε winchester το έχει δοκιμάσει κάποιος???.....ψάχνω ένα aftermarket για την sx4 και για αποστάσεις 25-30 μέτρα....
Γιατί after για τα 25 μέτρα; Ποιος ο λόγος;Καλησπέρα παιδιά....το mr της brain σε winchester το έχει δοκιμάσει κάποιος???.....ψάχνω ένα aftermarket για την sx4 και για αποστάσεις 25-30 μέτρα....
Χαχαχαχ καλό....κάτι τέτοιο...shopping therapyΓιατί after για τα 25 μέτρα; Ποιος ο λόγος;
Επίδομα αδείας;
Να τα πάρεις τα τζεμινι χωρίς δεύτερη σκέψη. Όλα μου τα κυνήγια τα έκανα με 2 ταπεινά τζεμινι παρόλο που είχα και από άλλες εταιρείες τσοκ.
Σαφώς και θα πάρεις το 2* επειδή έχω δοκιμάσει το 1 με το 2 σε αρκετά όπλα και τσοκ και επειδή έχω δει πως το 2 πηγαίνει καλύτερα και σε ψιλά και σε χοντρά μπορώ να πω θα σου πρότεινα το 2 ειδικά σε geminiΚαλησπερα σε ολους, χρησιμοποιω επισης το Gemini mobile ported σε 3*** σε Benelli comfort με κανη απο Breda Echo 71cm και 18,4 αυλο και σκεφτομαι να παρω και ενα δευτερο αλλα δυσκολευομαι στο να διαλεξω εαν αυτο θα ειναι φουλ(*) η σε 3/4(**) για τα περασματιαρικα πουλια.
how to make screen shotΚαλησπερα σε ολους, χρησιμοποιω επισης το Gemini mobile ported σε 3*** σε Benelli comfort με κανη απο Breda Echo 71cm και 18,4 αυλο και σκεφτομαι να παρω και ενα δευτερο αλλα δυσκολευομαι στο να διαλεξω εαν αυτο θα ειναι φουλ(*) η σε 3/4(**) για τα περασματιαρικα πουλια.
Καλησπερα σε ολους, χρησιμοποιω επισης το Gemini mobile ported σε 3*** σε Benelli comfort με κανη απο Breda Echo 71cm και 18,4 αυλο και σκεφτομαι να παρω και ενα δευτερο αλλα δυσκολευομαι στο να διαλεξω εαν αυτο θα ειναι φουλ(*) η σε 3/4(**) για τα περασματιαρικα πουλια.
Εχω ενα δικαννο beretta sv10 prevail ενα b25 και μια a300 outlander που θελω να δωσει αυτην και ενα robust 222 και να παρω μια απ τις 2 καραμπινεςΤι όπλα έχεις ήδη Μάνο;
Φιλε μου το 222 δςν το ντουφεκαω γι αυτο και θελω να το δωσω. Απ την outlander ειμαι ευχαριστημενος αλλα θελω μια αλλαγη!Ωραίος το robust το έχω κι εγώ
Εγώ θα έπαιρνα την 930 για την αλλαγή και μόνο
Καλησπερα σε ολους!! Ειμαι καινουργιος στην παρεα σας και θα ηθελα την βοηθεια σας!! Ειμαι ετοιμος για την αγορα οπλου αλλα η επιλογη ειναι δυσκολη ειμαι αναμεσα στην a400 και την 930i. Θα ηθελα λοιπον κριτικες και αποψεις για υο καθε οπλο. Ευχαριστω!