Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Δεν το λεω μονο γι αυτο
Καλησπέρα! Πέτρο είσαι σίγουρος ότι δεν πρέπει να ρίχνουμε μεσοτάπες και μάλλινοταπες με τα φρένατα τσοκ;
Έχει κάποιος άλλος γνώμη σε αυτό γιατί αφορά την ασφάλεια και είναι κάτι πολύ σημαντικό.
υπάρχει ο κίνδυνος φραγής της κάνης με την τάπα και στο αμέσως επόμενο φυσιγγι φαντάζεσαι τι μπορεί να γίνει..

αλλά πιστεύω πώς αν δουλεύει κάποιος μεσοταπα,μάλλινα το πιο άκυρο τσοκ είναι τσοκ φρένου..δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις αυτόν τον συνδυασμό,βάλε τα μαμά καλύτερα, και συν της άλλης ένα τσοκ φρένου όταν λέει φουλ τσοκ δεν είναι ποτέ η σφίξη του στομίου φουλ, η σφίξη της τουφεκιάς κανονίζεται απο το που θα τοποθετήσουν το δαχτυλίδι φρενου μέσα στο τσοκ..

υπάρχει ο κίνδυνος φραγής της κάνης με την τάπα και στο αμέσως επόμενο φυσιγγι φαντάζεσαι τι μπορεί να γίνει..
Πετρο εχω ριξει τα mezzo και τα direct με το anaconda long range που εχω, η εντυπωση που μου αφησαν ηταν οτι καπου τα ακυρωνει τα διασπορας, ειχα παρει τσιχλες στο καρτερι πολυ ψηλωμενες που δεν ειναι λογικο για φυσιγγι διασπορας. Τωρα να γινει φραγη της καννης απο τσοκ φρενου δεν το βλεπω λογικο, εχω ριξει και πολλα με μαλλινη ταπα με το kicks και τα πηγε μια χαρα χωρις κανενα θεμα αλλα δεν μπορω την βρωμα που αφηνουν στην καννη

Πετρο εχω ριξει τα mezzo και τα direct με το anaconda long range που εχω, η εντυπωση που μου αφησαν ηταν οτι καπου τα ακυρωνει τα διασπορας, ειχα παρει τσιχλες στο καρτερι πολυ ψηλωμενες που δεν ειναι λογικο για φυσιγγι διασπορας. Τωρα να γινει φραγη της καννης απο τσοκ φρενου δεν το βλεπω λογικο, εχω ριξει και πολλα με μαλλινη ταπα με το kicks και τα πηγε μια χαρα χωρις κανενα θεμα αλλα δεν μπορω την βρωμα που αφηνουν στην καννη
είναι λογικό να ακυρώνει τα διασποράς, αφού τα σκάγια φεύγουν πιο νωρίς απο τον συνγκεντρωτίρα,δεν μπορεί να δουλέψει ο σταυρός, για έλικα διασπορέα ουτε για πλάκα. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλετε με ένα τσοκ φρενου να κυνηγάτε τα πάντα???

Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσουμε φυσίγγια διασποράς ή αποκεντρωτήρα με το anaconda; .xm.
Χρήστο και Πέτρο να σας πω..κάνω περπατητο τσιχλας και κατα 70% ρίχνω φυσίγγια με συγκεντρωτηρα και αποστάσεις από 25 μέτρα μέχρι όσο πάει,ρίχνω όμως και μερικά διασποράς και μεσοταπα(στο ίδιο κυνήγι εννοω) γιατί έχει ορισμένα μέρη παρά πολύ πυκνά (είναι παντού ελιές εδώ δεν έχεις ορατότητα),και για να μην αλλάζω τσοκ συνεχώς γι’αυτο ρωτάω..

Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσουμε φυσίγγια διασποράς ή αποκεντρωτήρα με το anaconda; .xm.

είναι λογικό να ακυρώνει τα διασποράς, αφού τα σκάγια φεύγουν πιο νωρίς απο τον συνγκεντρωτίρα,δεν μπορεί να δουλέψει ο σταυρός, για έλικα διασπορέα ουτε για πλάκα. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλετε με ένα τσοκ φρενου να κυνηγάτε τα πάντα???
Κανενας λογος δεν υπαρχει για τετοια φυσιγγια με τσοκ φρενου απλα δοκιμες ειχα κανει, εγω φιλε Πετρο θα κανω ολα μου τα κυνηγια φετος με το kicks extra full οσο παραλογο και αν ακουγεται, απο 20 μετρα μεχρι οσο παει θα ειμαι κομπλε

Τα φρενατα με τρυπες τυπου kicks δεν ενδεικνυνται για μαλλινες και μισοταπες.
Τα σκαγια ειναι ακάλυπτα και στραπατσαρονται-ξυριζονται απο τις τρυπες,που εχουν αποστολή να κανουν το ιδιο στο κυαθιο.
Οσο πιο ψιλα τα σκαγια,τοσο μεγαλυτερη ζημια παθαινουν.
Αυτα που βρισκονται περιφερειακά στη γομωση,τη στιγμη που αυτη διερχεται απο την περιοχή των οπών.

Χρήστο και Πέτρο να σας πω..κάνω περπατητο τσιχλας και κατα 70% ρίχνω φυσίγγια με συγκεντρωτηρα και αποστάσεις από 25 μέτρα μέχρι όσο πάει,ρίχνω όμως και μερικά διασποράς και μεσοταπα(στο ίδιο κυνήγι εννοω) γιατί έχει ορισμένα μέρη παρά πολύ πυκνά (είναι παντού ελιές εδώ δεν έχεις ορατότητα),και για να μην αλλάζω τσοκ συνεχώς γι’αυτο ρωτάω..
αυτά τα τσόκ κατά κύριο λόγο βγήκαν για υδρόβια κυνήγια και να σκοτώνουν επιτέλους τα ατσάλινα σκάγια,και φαντάσου τι κάνουν με τα μολυβδινα.. Για το κυνήγι που περιέγραψες, ο καλύτερος συνδυασμός ,για μένα,θα ήταν δίκανο με brain bell το πρώτο και mid. rainge το δεύτερο και θα βρεις την χαρά σου...sarcastic.

Back