Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Ανελυσετο λιγο παραπανω καστορα
Με το σκεπτικό οτι η καννη της bellmonte ειναι παρομοια αν οχι ιδια με της benelli, απο αυτα που εχω δει εγω το τσοκ σε καλύπτει απο τα 10 εως και τα 40 μετρα.
Επισης θα δεις πολύ συχνα οτι με την τουφεκια μαδαν τα πουλια ακομα και αν δεν εισαι κεντρο. ;)

Και δεν ξερω κ;τι μ εχει πιασει. Ο χρονος ειναι ελαχιστος ,οι δοκιμες γινονται απο αλλους πιο εμπειρους. Αλλα με εχει πιασει κατι και θελω να δω πως παει τις μαλλινοταπες και τα διασπορας
μου φαίνεται πως δεν κάνει να ρίχνεις μονοβολα μεσόταπα και μαλλινοταπα με τα φρενάτα..

Προτεινεται κανα καλο διασπορας...θελω να τα δοκιμασω. Aυτα που εχω δει και μπορω να προμθευτω ειναι:/
Nsi disp με βεκταμ
Wolf 32 με f2
Λαμπρο διασπ με τεκνα
Wolf f1 με sipe νομιζω
Το Nobel to πράσινο 32 γραμμάρια πάρα πολύ καλό.
Όλα τα γκοριλα διασπορας επίσης δοκιμασμένα πάρα πολύ καλά .

μου φαίνεται πως δεν κάνει να ρίχνεις μονοβολα μεσόταπα και μαλλινοταπα με τα φρενάτα..
Καλησπέρα! Πέτρο είσαι σίγουρος ότι δεν πρέπει να ρίχνουμε μεσοτάπες και μάλλινοταπες με τα φρένατα τσοκ;
Έχει κάποιος άλλος γνώμη σε αυτό γιατί αφορά την ασφάλεια και είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Καλησπέρα! Πέτρο είσαι σίγουρος ότι δεν πρέπει να ρίχνουμε μεσοτάπες και μάλλινοταπες με τα φρένατα τσοκ;
Έχει κάποιος άλλος γνώμη σε αυτό γιατί αφορά την ασφάλεια και είμαι κάτι πολύ σημαντικό.
Ειναι λογικο ειναι τσοκ που κανει τη δουλεια με τον συγγεντρωτηρα. Για τις μαλλινες μπορει να αφορα το σπειρωμα? Ξερω γω?

Έχει κάποιος άλλος γνώμη σε αυτό γιατί αφορά την ασφάλεια και είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Γιάννη δεν ξέρω για το ανακοντα καθώς έχει διαφορετικό φρένο. Το κλασικ που εχω εγώ με τα δόντια εσωτερικα, έριξα πέρσυ σε χαρτόνι αρκετά super caccia αυτά με τον αποσπωμενο πάτο. Κάθε φορά έριχνα ένα φυσιγγι και κοιτούσα την καννη μέσα μήπως έχεις σφηνωσει το ποτηρακι. Πέρασαν Όλα κανονικά αλλά όσους συγκεντρωρητες βρήκα είχαν δαγκωθει και μπροστά. Μια εικόνα που δεν μου άρεσε και σίγουρα δεν θα έβαζα με αυτό το τσοκ τέτοια φυσιγγια

Back