πάντραψα του ρώσους με τους αμερικάνους με ιταλική φινέτσα και έγινε πυρηνικός πόλεμος!!! .pop.Δεν είναι αποκλειστικά και μονο το τσοκ Πέτρο.... Είναι το φυσιγγι και το όπλο μαζί με το τσοκ.... Η αγια τριάδα....
πάντραψα του ρώσους με τους αμερικάνους με ιταλική φινέτσα και έγινε πυρηνικός πόλεμος!!! .pop.Δεν είναι αποκλειστικά και μονο το τσοκ Πέτρο.... Είναι το φυσιγγι και το όπλο μαζί με το τσοκ.... Η αγια τριάδα....
Δεν ξέρω αν πριν το duck είχες δουλέψει αλλά φρενατα αλλά να θυμάσαι είναι απόλυτα στην σκόπευση για αυτο είδες και τέτοιο σκότωμα.... Θα δεις όμως και κάτι νταούλια σε κοντινές αποστάσεις που θα λες μα πως..... Χαχαχαχαχαπάντραψα του ρώσους με τους αμερικάνους με ιταλική φινέτσα και έγινε πυρηνικός πόλεμος!!! .pop.
Πολυ σωστα πολυ σωστα. Εχουμε ολοι παραδειγματα απο τη λογικη ΟΛΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ λου δεν πιανει λλαντα αυτον τον συνδιασλοΔεν είναι αποκλειστικά και μονο το τσοκ Πέτρο.... Είναι το φυσιγγι και το όπλο μαζί με το τσοκ.... Η αγια τριάδα....
Ναι τα winter ειναι και οικονομικα,υππλογιζοντας οτι δεν θα τα βαζεις παντα 1οΕγω θα σου ελεγα ναι μεν τα B&P f2 classic 34 gr ΑΛΛΑ για ποιο κρυο κ σε κατι ποιο φορτωμενο τα B&P winter 38gr , μακρια απο τα nsi super caccia !!! Πολυ "βαρια" , πολυ μπαρουτιλα κ πολυ συγκετρωτικα. προσωπικα τα B&P winter 38gr ειναι τα αγαπημενα μου. τωρα οσο αφορα το οτι ειναι δικανο κ τα 38γρμ ισως ειναι πολλα (παρολο το οτι το B&P winter ειναι μαλακο), σε 36 αρι δεν εχω αποψω μιας κ ριχνω μονο 38αρια
είναι τα πρώταΔεν ξέρω αν πριν το duck είχες δουλέψει αλλά φρενατα αλλά να θυμάσαι είναι απόλυτα στην σκόπευση για αυτο είδες και τέτοιο σκότωμα.... Θα δεις όμως και κάτι νταούλια σε κοντινές αποστάσεις που θα λες μα πως..... Χαχαχαχαχα
αν μου πεις τώρα πώς να καθαρίσω την ναυαρχίδα με τόσες τρύπες και δαχτυλίδι θα είσαι αρχηγός!Είπαμε ναυαρχίδα και τσοκαρα.....
Ρίξε λίγο w40 και με μπατονετα.... Καλώς ήρθες στον κοσμο των τρυπιων φρενατων.... Κάποια στιγμη το εκανα κ εγώ μετα βαρεθηκααν μου πεις τώρα πώς να καθαρίσω την ναυαρχίδα με τόσες τρύπες και δαχτυλίδι θα είσαι αρχηγός!
grieko εσύ τι τσόκ χρησιμοποιείς με τι όπλο και τι φυσίγγια στο ανάλογο κυνήγι;;Ρίξε λίγο w40 και με μπατονετα.... Καλώς ήρθες στον κοσμο των τρυπιων φρενατων.... Κάποια στιγμη το εκανα κ εγώ μετα βαρεθηκα
Καλημερα.... Επεσες στην περιπτωση Χαχαχαχαχαχ... Λοιπον στην Φράνκι έχω ενα bell ενα kicks high flyer mod και ενα anaconda long..... Στην sx2 έχω ενα muller decoy ενα brain long range, και ενα muller UFO..... Τα κυνήγια που κανω είναι υδρόβια Φάσσα τσίχλα κοτσύφι τρυγονι και κάπου και που γουρουνιgrieko εσύ τι τσόκ χρησιμοποιείς με τι όπλο και τι φυσίγγια στο ανάλογο κυνήγι;;
Σε τρώει η τσέπη παλι?? ..... Το δίνουν για σύσφιξη φουλ στα ατσάλινα και στα μολύβια σαν ενα δυαρακι με δολοφονικές τάσεις....Το Code black duck σαν τι συσφιξη βγαινει περιπου?
ποοο..μόνο που τα διάβασα με πόνεσε η τσέπη..Καλημερα.... Επεσες στην περιπτωση Χαχαχαχαχαχ... Λοιπον στην Φράνκι έχω ενα bell ενα kicks high flyer mod και ενα anaconda long..... Στην sx2 έχω ενα muller decoy ενα brain long range, και ενα muller UFO..... Τα κυνήγια που κανω είναι υδρόβια Φάσσα τσίχλα κοτσύφι τρυγονι και κάπου και που γουρουνι
Καλημερα.... Επεσες στην περιπτωση Χαχαχαχαχαχ... Λοιπον στην Φράνκι έχω ενα bell ενα kicks high flyer mod και ενα anaconda long..... Στην sx2 έχω ενα muller decoy ενα brain long range, και ενα muller UFO..... Τα κυνήγια που κανω είναι υδρόβια Φάσσα τσίχλα κοτσύφι τρυγονι και κάπου και που γουρουνι
Ρε παιδάκι μου με αυτή την τσοκολαγνεία σας
.... Ειπες κάτι Παύλο και εσυ για τσοκ???Ρε παιδάκι μου με αυτή την τσοκολαγνεία σας