Είναι ενα απο τα κορυφαία τσοκακια της αγοράς και η ναυαρχίδα της patternmaster.... Κατα κυριο λογο βγήκε για ατσάλινα αλλά κ τα μολύβια τα παει λουκούμι...για τα code black duck έχει κανείς άποψη;
nsi percosso caccia kai super caccia για το κρυο....τωρα μπορεις να ξεκινησεις με ενα f2 classic pelagri 34 grέχει κανείς να προτείνει φυσίγγια για δίκανο με patternmaster code black duck σε μολύβδινα για φάσα και πάπια????
Εγω θα σου ελεγα ναι μεν τα B&P f2 classic 34 gr ΑΛΛΑ για ποιο κρυο κ σε κατι ποιο φορτωμενο τα B&P winter 38gr , μακρια απο τα nsi super caccia !!! Πολυ "βαρια" , πολυ μπαρουτιλα κ πολυ συγκετρωτικα. προσωπικα τα B&P winter 38gr ειναι τα αγαπημενα μου. τωρα οσο αφορα το οτι ειναι δικανο κ τα 38γρμ ισως ειναι πολλα (παρολο το οτι το B&P winter ειναι μαλακο), σε 36 αρι δεν εχω αποψω μιας κ ριχνω μονο 38αριαέχει κανείς να προτείνει φυσίγγια για δίκανο με patternmaster code black duck σε μολύβδινα για φάσα και πάπια????
Τι σε έχει πιάσει βρε Τόλη με την μπαρουτιλα, ?Εγω θα σου ελεγα ναι μεν τα B&P f2 classic 34 gr ΑΛΛΑ για ποιο κρυο κ σε κατι ποιο φορτωμενο τα B&P winter 38gr , μακρια απο τα nsi super caccia !!! Πολυ "βαρια" , πολυ μπαρουτιλα κ πολυ συγκετρωτικα. προσωπικα τα B&P winter 38gr ειναι τα αγαπημενα μου. τωρα οσο αφορα το οτι ειναι δικανο κ τα 38γρμ ισως ειναι πολλα (παρολο το οτι το B&P winter ειναι μαλακο), σε 36 αρι δεν εχω αποψω μιας κ ριχνω μονο 38αρια
Βρε λεμε το Vinci ηταν φουγαρο! μεχρι κ στο βιντεο φαινεται ..τελειωνω το ντουφεκιδι κ η καννη συνεχιζει να καπνιζει 5 δευτερολεπταΤι σε έχει πιάσει βρε Τόλη με την μπαρουτιλα, ?
καπνα και χαρακτηρηστηκη μηροδια απο tekna.Βρε λεμε το Vinci ηταν φουγαρο! μεχρι κ στο βιντεο φαινεται ..τελειωνω το ντουφεκιδι κ η καννη συνεχιζει να καπνιζει 5 δευτερολεπτα
Σε ποια pattern αναφερεσαι Πέτρο?μόλις γύρισα από καρτέρι φάσας..ξεπαρθένιασα τα patternmaster! Παιδιά καράφλιασα! ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΑ!!!! δεν το περίμενα.. Έμεινα πολύ πολύ ευχαριστημένος!!!
στα code black duck τα δοκίμασα με f2 long rainge νικελομέναΣε ποια pattern αναφερεσαι Πέτρο?
Είπαμε ναυαρχίδα και τσοκαρα.....στα code black duck τα δοκίμασα με f2 long rainge νικελομένα
όντος Grieko..ήμουν πολύ σκεπτικός και δεν ήξερα αν θα αξίζει να δόσω τόσα λεφτά για δυο τσοκάκια αλλά τελικά δεν το μετάνιωσα καθόλου!Είπαμε ναυαρχίδα και τσοκαρα.....
Πέτρο συμφωνω.....σε σχέση με τα μαμα τσοκ έχουν μεγάλη διάφορα.... Σε σχέση με αλλά φτενατα η ακόμα τα muller είναι σχετικα μικρές οι διάφορες τους....όντος Grieko..ήμουν πολύ σκεπτικός και δεν ήξερα αν θα αξίζει να δόσω τόσα λεφτά για δυο τσοκάκια αλλά τελικά δεν το μετάνιωσα καθόλου!
εμένα πάντως μου αρέσει η μπαρουτίλα. Όταν ανοίγω το δίκανο που και που πιάνω έναν κάλυκα στον αέρα και τραβάω καμιά τζουρίτσα χαζεύοντας τις κάνες να καπνίζου.. Η f2 είναι γλύκα η τέκνα έχει μια ξινίλα...ghe.καπνα και χαρακτηρηστηκη μηροδια απο tekna.
Με βάζετε σε σκέψειςστα code black duck τα δοκίμασα με f2 long rainge νικελομένα
εγώ πάντως τέτοιο σκότωμα,προσωπικά,πρώτη φορά είδα και μιλάμε για δύσκολο πουλί όπως η φάσα..Με βάζετε σε σκέψεις
Δεν είναι αποκλειστικά και μονο το τσοκ Πέτρο.... Είναι το φυσιγγι και το όπλο μαζί με το τσοκ.... Η αγια τριάδα....εγώ πάντως τέτοιο σκότωμα,προσωπικά,πρώτη φορά είδα και μιλάμε για δύσκολο πουλί όπως η φάσα..