Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Γιάννη Συμφωνώ με αυτο που λες αλλά μαστοριά με μαστοριά έχουν διάφορα.... Βρείτε μου τον οπλουργο της browning και της winchester στην Ελλάδα.... Οι αντιπροσωπείες μας είναι για τον π..... Καβαλα.... Εδώ τηλ παίρνεις να ζητησεις αναστολέα κλείστρου και σου λέει να μου πεις τον κωδικό γιατί δεν καταλαβαίνω και θα στείλω εκεί το όπλο να το κοιτάξουν??? Δεν παιζει.....
Ετσι είναι οπως το λες Κώστα! Και όχι μόνο η brow και win...το θέμα είναι ότι σε βελτιώσεις στο εσωτερικό των κανων που τιθετε θέμα ασφαλείας πρέπει να γίνονται από ανθρώπους που είναι εξουσιοδοτημένοι από τις εταιρίες και δίνουν χαρτιά ασφαλείας,εγγύησης και καλής λειτουργίας του όπλου μετα τις επεμβάσεις..οπως είναι τα performance shop των εταιριών στο εξωτερικό,που δουλεύουν πάνω στα στάνταρ που τους δίνουν οι ίδιες οι εταιρίες κατασκευής των όπλων..το θέμα ασφαλείας είναι το νούμερο ένα που πρέπει να κοιτάζουμε στα πάντα..προσωπικές απόψεις πάντα.

Α

Αδελφε το οπλο που ανεφερες παραπανω ειναι εργοστασιακο απο μηχανικους που ξερουν τι πρεπει και τι οχι
Αφού το θέτεις έτσι το urika 1 που έχω εγώ στην Ελλάδα πουλιόταν με 18.3 αυλό 18.4
Στην Αμερική πήγαινε με 18.5....απο το 1999
Το ferrari το πληρώνεις ένα εκατομμύριο ευρώ....γιατί είναι 100% σε όλα του και δεν πειράζεις βίδα......αν το έπαιρνες με 200 άλογα και του έριχνες αλλά 800.000
Να το φτιάξεις θα ήταν το ίδιο....
Το urika 1 που έχω εγώ στην εποχή του έκανε 250.000 δρχ ουτε χίλια € σημερινά
Το a400 έχει κοντά 2000€ αλλά το παίρνεις και δεν πειράζεις βίδα....
Το γεγονός ότι χρησιμοποίησα την τεχνογνωσία την σημερινή που είναι δοκιμασμένη για να βελτιώσω ένα όπλο του 1999 που υστερεί σε κάτι δεν πιστεύω ότι είναι κάτι....

Ποια σύσφιξη από την σειρά Smoke της εταιρίας Kicks θεωρήτε πιο κυνηγετική ας το πω έτσι για γενικό καρτέρι;
Δηλαδή τρυγόνι,φάσσα,παπί και τσίχλα.
Που να σου δίνει μια ανεκτή συγκέντρωση στα 45 μέτρα αλλά να μην πηγαίνει μπάλα στα 30.
Και κάτι άλλο.
Σε δίκαννο ποιες συσφίξεις θα επιλέγατε για καρτέρι ώστε να μπορούσατε να καλύψετε όσο μεγαλύτερο φάσμα αποστάσεων;

Οσοι δουλευουμε φρενατα, πρεπει να αποφευγουμε συγκεντρωτηρες οπως ο piston skeet;
Ποιοι συγκεντρωτηρες εχουν μακρυα και ποιοι κοντη ατρακτο;
Πρέπει να αποφεύγονται φυσιγγια με μάλλινη τάπα και όπως είπες με piston skeet τώρα αν είναι και κάτι άλλο δεν το γνωρίζω

Παυλο τα ειπες ολα.well done.εχετε δει σε αγγελια benelli kalliston;;;;;;;οχι και καποιες που πουλιουνται δεν ειναι πραγματικα kalliston.....ποιος θα πουλησει ενα τετειο οπλο.hair.

Γιατί τι είχε αυτή η κάλλιστον? Βλέπεις είμαστε νεουδια εμείς και δεν τύχαμε αυτες τις εποχές..:p

Ποια σύσφιξη από την σειρά Smoke της εταιρίας Kicks θεωρήτε πιο κυνηγετική ας το πω έτσι για γενικό καρτέρι;
Που να σου δίνει μια ανεκτή συγκέντρωση στα 45 μέτρα αλλά να μην πηγαίνει μπάλα στα 30.
Και κάτι άλλο.
Σε δίκαννο ποιες συσφίξεις θα επιλέγατε για καρτέρι ώστε να μπορούσατε να καλύψετε όσο μεγαλύτερο φάσμα αποστάσεων;

Δεν είχες πάρει muller εσύ ή κάνω λάθος?

Και κάτι άλλο.
Θα στο πω απλα.με το lm το kicks τουφεκαω μέχρι τα 45 μετρα.οποτε για το δικανο πάρε ενα skeet κα ic να τουφεκας μέχρι τα 40.και δεν το λέω για πλακα

Βλέποντας την ιστοσελίδα της Patternmaster επάνω που λέει ''Dealers'',αναφέρει ότι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Airgunshop στην Κομοτηνή.
https://airgunshop.gr/46.-tsokakia-kunigetikon-oplon/patternmaster/
Αλλά δεν βλέπω να έχει για όλους τους τύπους των όπλων.
Για παράδειγμα εμένα που με ενδιαφέρει το σπείρωμα για Invector δεν τα έχει.
Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις παραγγελία και να σου φέρει.
Ένα τηλέφωνο θα μας λύσει τις απορίες.
Με πολλα λάθη η ιστιοσελιδα. Η τεχνολογια gas over construction και coil zone είναι χαρακτηριστική για το Ανακόντα, τα υπόλοιπα έχουν μέσα το χαρακτηριστικό δαχτυλίδι εξόγκωμα που σκοντάφτει ο συγκεντρωτηρας όταν περνάει από κει, απελευθερώνοντας το φορτίο του.

Με πολλα λάθη η ιστιοσελιδα. Η τεχνολογια gas over construction και coil zone είναι χαρακτηριστική για το Ανακόντα, τα υπόλοιπα έχουν μέσα το χαρακτηριστικό δαχτυλίδι εξόγκωμα που σκοντάφτει ο συγκεντρωτηρας όταν περνάει από κει, απελευθερώνοντας το φορτίο του.
Παύλε έβαλαν το ίδιο κείμενο σε όλους τους τύπους....

Αφού είναι γνωστές οι άνθρωποι.... Χαχαχαχαχ

Back