Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Καλησπέρα...!
Έχει ακούσει κανείς τίποτα ή έχει δοκιμάσει τα τσοκ Mandel.? Εγγλέζικα έσω-έξω είναι, έχει απλά, με απλό porting και με wad-striping porting, στις 5 κλασικές συσφίξεις, και αναφέρει απλά ότι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι...

Eνας φιλος Αγγλος που ριχνουμε μαζι, φοραει τετοια στο δικανο. Δεν τα εχω δει ομως στον πινακα τι λενε.

Καλησπέρα παιδιά τη γνώμη σας....η πρώτη τουφεκιά είναι στα 28 μέτρα με carlson IC ported......από beretta a391 urika 1 18.3 αυλό με επιμήκυνση κώνου από τον Γιώργο τον Ψυλλάκη το φυσίγγι no8 από τον βενδρα τον Σωτήρη στον Πύργο...32 γρ
IMG_20171011_085217.jpg

Η δεύτερη στα ίδια μέτρα ίδιο φυσίγγι αλλάζει το τσοκ σε brilley LM
IMG_20171011_085244.jpg

Αυτή είναι στα 45 μέτρα το φυσίγγι είναι MB long range no 4
IMG_20171011_085555.jpg
Πολύ ωραίες τουφεκιές φίλε.
Η τελευταία με ποιο τσοκ είναι ;
Δείχνει να έχει μερικά μέτρα ακόμη.

Κατά την προσωπική μου γνώμη παρά πολύ καλές οι δυο πρώτες τουφεκιές..! η τριτη φαίνεται λίγο αραιή αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για φυσιγγι Ν4 με πολύ λίγα σκάγια,και δεν μας έγραψες τι τσοκ είναι (η τριτη τουφεκια) για να αξιολογήσουμε καλύτερα..
Το brilley αδερφέ το LM που είχα και από πανω

Καλησπέρα παιδιά τη γνώμη σας....η πρώτη τουφεκιά είναι στα 28 μέτρα με carlson IC ported......από beretta a391 urika 1 18.3 αυλό με επιμήκυνση κώνου από τον Γιώργο τον Ψυλλάκη το φυσίγγι no8 από τον βενδρα τον Σωτήρη στον Πύργο...32 γρ
IMG_20171011_085217.jpg

Η δεύτερη στα ίδια μέτρα ίδιο φυσίγγι αλλάζει το τσοκ σε brilley LM
IMG_20171011_085244.jpg

Αυτή είναι στα 45 μέτρα το φυσίγγι είναι MB long range no 4
IMG_20171011_085555.jpg
Πολύ καλές είναι... Βοηθάει ο κωνος τους στενους αυλους πολύ... ;)
Εσύ πως το ειδες μετά τον κωνο ?
Το τιμή τα έχεις ο Σωτήρης τα 32αρια του ? Χαιρετίσματα δωστου αν πηγαίνεις συχνά στο μαγαζί του... :)

Πολύ καλές είναι... Βοηθάει ο κωνος τους στενους αυλους πολύ... ;)
Εσύ πως το ειδες μετά τον κωνο ?
Το τιμή τα έχεις ο Σωτήρης τα 32αρια του ? Χαιρετίσματα δωστου αν πηγαίνεις συχνά στο μαγαζί του... :)
Άλλαξε πολύ το όπλο Άρη......είχα ένα θέμα με τα ψιλά σκάγια οι κατανομές ήταν χάλια και έδειχναν στο στόχο από την πίεση μάλλον της θαλάμης και τη θερμοκρασία τα σκάγια σαν να λιώνουν και να ενώνονται.....να στουπιαζουν....μίλησα με τον Γιώργο και επειδή είχε ένα 391 και αυτός ίδιο....μου εξήγησε τι είχε κάνει και ευτυχώς το έκανα και εγώ.....όπως βλέπεις οι κατανομές είναι πολύ καλές....η διάτρηση επίσης και η ανάκρουση....θα μου πεις σε όπλο αερίων ανάκρουση και όμως έχει διαφορά......αν θεωρήσω κάτι μείον ότι είμαι ένα με μισό τσοκ κάτω........
5.5 € μας τα άφησε ο Σωτήρης είμαι από Αθήνα και κάνουμε μεγάλη παραγγελία με την παρέα....

Το οπλο σου βγαζει πολυ ωραιες τουφεκιες πραγματικα! LM στα 45 μετρα...μαλιστα!!! κορυφη και η τριτη,γι'αυτα τα μετρα με LM! Κατα την γνωμη μου παντα!
Γιάννη βοηθάει και ο κώνος που έχω φτιάξει....... σφίγγει την τουφεκια λίγο.....αλλά το.οπλο πραγματικα μεταμορφώθηκε.....το έχω ευχαριστηθεί πολύ στην Φάσσα και στα παπιά...

Mια απορια σχετικα με τους κωνους που κανετε,
οι κατασκευαστες που τα φτιαχνουν απο το εργοστασιο
δεν ξερουν να τα κανουν οπως εσεις?
Οιι κατασκευαστες ειναι μ@@@@ και εμεις εδω στο ελλαδα πονηρηκιδες

Σημερα δοκίμασα το kicks smoke για δευτερη φορά και με ψιλα σκαγια,σε κυνηγι τσιχλας.
Έριξα 16-17 τουφεκιές.
Το τσοκ ειναι φωτια!!
Οποιο πουλι εβαζα σωστα στην τουφεκιά επεφτε σαν πέτρα αφήνοντας ενα συννεφακι πουπουλα.
Τουφεκιές απο 30 εως 50+ μετρα...
Ομως!!
Αν δεν εισαι καλά πανω....αντε γειά!!!
Μου κόστισε 2 δευτερες τουφεκιές,σε πουλια που πηρα και 2 πουλιά που ΕΠΡΕΠΕ να πέσουν!!
Εριχνα ιδιογομωμενα φυσιγγια με C7 30 γραμ. σε #9,5.
Το φυσιγγι ειναι συγκεντρωτικο!

Σημερα δοκίμασα το kicks smoke για δευτερη φορά και με ψιλα σκαγια,σε κυνηγι τσιχλας.
Έριξα 16-17 τουφεκιές.
Το τσοκ ειναι φωτια!!
Οποιο πουλι εβαζα σωστα στην τουφεκιά επεφτε σαν πέτρα αφήνοντας ενα συννεφακι πουπουλα.
Ομως!!
Μου κόστισε 2 δευτερες τουφεκιές,σε πουλια που πηρα και 2 πουλιά που ΕΠΡΕΠΕ να πέσουν!!

Γιάννη με ποιο όπλο; Μου έχουν πει για το συγκεκριμένο που αγόρασα και εγώ ότι δουλεύει φοβερά με 18,4 αυλό. Έχω πάρει το IM και λέω αυτό να δουλέψω αύριο και γνκ στα μπασίματα.

Έριξα 16-17 τουφεκιές.
Το τσοκ ειναι φωτια!!
Ομως!!
Να δω πότε θα σταματήσετε αγοράζετε αυτές τις μ@λ@κιες που είναι σαν κυροπηγεια. .. .yelling.

Back