Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Πάντως μπορεί να γίνει ομαδικη παραγγελία online και να βγει αρκετά καλά, υπολογίστε $60 το τσοκ + μεταφορικά ($45/ αριθμο τσοκ). Δηλαδή αν παραγγελθούν 5 crio τσοκ τότε θα στοιχίσουν 60+48/5=$69,6 περιπου 60 Ευρω το τσοκ .
Στέλνει Ελλάδα; Τελωνείο; .xm.

Πάντως μπορεί να γίνει ομαδικη παραγγελία online και να βγει αρκετά καλά, υπολογίστε $60 το τσοκ + μεταφορικά ($45/ αριθμο τσοκ). Δηλαδή αν παραγγελθούν 5 crio τσοκ τότε θα στοιχίσουν 60+48/5=$69,6 περιπου 60 Ευρω το τσοκ .
μεσα ειμαι...

Ψάχνω και εγώ αλλά 100ευρω δεν ξανά δίνω.. Με 60ευρω είμαι και εγώ μεσα..

4j1r0u4p0b
χαιρετώ την παρέα. εγω αγοραζω απο αυτο το website https://www.opticsplanet.com/
με πολυ καλες τιμες, μενω new york
https://postimg.org/image/4j1r0u4p0b/

καλησπέρα άσε Κώστα γιατι με πάει μούτζα φίλε και μεγάλη

είχε κολλήσει το σιτε του αμερικανου και πλήρωσα 3 φορές €85 για το ίδιο τσοκ ΙΜ Opt+,,,του έχω στείλει μαιλ δεν μου εχει απαντήσει ακόμα ίσως μεταβιβάζει τα στοιχεία που του έδωσα στην τραπεζα του για να μου ακυρώσουν τις δύο επιπλέον πληρωμές,,,ακόμα τα χρήματα μου ειναι δεσμευμένα αποό την αμερικάνικη τράπεζα

αν δεν γίνει κάτι θα βγει το ένα από αυτα αγγελίες

Παύλο μην ανησυχείς ,για μένα είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα λειτουργήσει άψογα ο Αμερικάνος. Τα χρήματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό σου, μόνο που αυτό θα πάρει γύρω στις δεκαπέντε μέρες. Σε τέτοια θέματα είναι αψογοι.

είχε κολλήσει το σιτε του αμερικανου και πλήρωσα 3 φορές €85 για το ίδιο τσοκ ΙΜ Opt+,,,του έχω στείλει μαιλ δεν μου εχει απαντήσει ακόμα ίσως μεταβιβάζει τα στοιχεία που του έδωσα στην τραπεζα του για να μου ακυρώσουν τις δύο επιπλέον πληρωμές,,,ακόμα τα χρήματα μου ειναι δεσμευμένα αποό την αμερικάνικη τράπεζα

Μη τρελαινεσαι Παυλο κι εγω πιστευω θα γινει οπως λεει ο Γιωργος, τωρα για την μουντζα ξεπερασες κι εμενα

αρχίζω και ανησυχώ Γιώργο γιατί διαβάζω πώς ίσως και να μην υφίσταται Comp n Choke πλέον και πολλοί αμερικάνοι έιχαν το ίδιο πρόβλημα,,,δεν είχε φανεί η παραγγελία τους στον λογαριασμό που είχαν στο store και τα λεφτά τους είχαν δεσμευτεί από την τράπεζα και έκαναν αίτηση αμφισβήτισης για να τα πάρουν πίσω

μπλέξαμε άσχημα μου φαίνεται

αρχίζω και ανησυχώ Γιώργο γιατί διαβάζω πώς ίσως και να μην υφίσταται Comp n Choke πλέον και πολλοί αμερικάνοι έιχαν το ίδιο πρόβλημα,,,δεν είχε φανεί η παραγγελία τους στον λογαριασμό που είχαν στο store και τα λεφτά τους είχαν δεσμευτεί από την τράπεζα και έκαναν αίτηση αμφισβήτισης για να τα πάρουν πίσω

μπλέξαμε άσχημα μου φαίνεται
Μάλλον θα πρέπει να κάνεις ένα τηλέφωνο, αν μπεις στο site πας κάτω, shipping and returns, μπαίνεις εκεί και θα βρεις ένα νούμερο που αφορά international calls. Κάνε ένα τηλέφωνο, απλά να έχεις πρόχειρα κάποιον αριθμό συναλλαγής κτλ.

Αμάν ρε Παύλο.... Γκαντεμιά...

έμπλεξα με φίλο γκαντεμογαμοσαυρο τι να κάνω άσε...μίλησα χθες το απόγευμα με τον αμερικάνο μου είπε πως δεν προχώρησε στην παραγγελία γιατί έβρισκε κάποιο λάθος με το όνομα που εχω στην κάρτα και την διευθυνση που έχει δηλωθεί οπότε ναι μεν τα λεφτά είναι δεσμευμένα και σε 72 ώρες θα αποδεσμευτούν ,,,η alpha bank μου είπε πως σε αυτή την περίπτωη βλέπει το σύστημα ότι τα λεφτά δεν έχουν τραβηχτεί από την επιχείρηση και μέσα σε 25 μέρες επιστρέφονται στον λογαριασμό

Καλησπέρα παιδιά τη γνώμη σας....η πρώτη τουφεκιά είναι στα 28 μέτρα με carlson IC ported......από beretta a391 urika 1 18.3 αυλό με επιμήκυνση κώνου από τον Γιώργο τον Ψυλλάκη το φυσίγγι no8 από τον βενδρα τον Σωτήρη στον Πύργο...32 γρ
IMG_20171011_085217.jpg

Η δεύτερη στα ίδια μέτρα ίδιο φυσίγγι αλλάζει το τσοκ σε brilley LM
IMG_20171011_085244.jpg

Αυτή είναι στα 45 μέτρα το φυσίγγι είναι MB long range no 4
IMG_20171011_085555.jpg

Καλησπέρα...!
Έχει ακούσει κανείς τίποτα ή έχει δοκιμάσει τα τσοκ Mandel.? Εγγλέζικα έσω-έξω είναι, έχει απλά, με απλό porting και με wad-striping porting, στις 5 κλασικές συσφίξεις, και αναφέρει απλά ότι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι...

Καλησπέρα παιδιά τη γνώμη σας....η πρώτη τουφεκιά είναι στα 28 μέτρα με carlson IC ported......από beretta a391 urika 1 18.3 αυλό με επιμήκυνση κώνου από τον Γιώργο τον Ψυλλάκη το φυσίγγι no8 από τον βενδρα τον Σωτήρη στον Πύργο...32 γρ
IMG_20171011_085217.jpg

Η δεύτερη στα ίδια μέτρα ίδιο φυσίγγι αλλάζει το τσοκ σε brilley LM
IMG_20171011_085244.jpg

Αυτή είναι στα 45 μέτρα το φυσίγγι είναι MB long range no 4
IMG_20171011_085555.jpg
Κατά την προσωπική μου γνώμη παρά πολύ καλές οι δυο πρώτες τουφεκιές..! η τριτη φαίνεται λίγο αραιή αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για φυσιγγι Ν4 με πολύ λίγα σκάγια,και δεν μας έγραψες τι τσοκ είναι (η τριτη τουφεκια) για να αξιολογήσουμε καλύτερα..

Back