Φοβερο οπλο,ειναι πολύ τυχερος ο φιλος που το εχει στην κατοχή τουΜε Franchi 48Al ελατηρίου και σταθερό τσοκάρισμα 2 άστρα Τάσο.
Φοβερο οπλο,ειναι πολύ τυχερος ο φιλος που το εχει στην κατοχή τουΜε Franchi 48Al ελατηρίου και σταθερό τσοκάρισμα 2 άστρα Τάσο.
Φοβερο οπλο,ειναι πολύ τυχερος ο φιλος που το εχει στην κατοχή του
Είναι τόσο δυνατά και γρήγορα που είναι άχρηστα αν δεν είναι η θερμοκρασία κάτω από το μηδέν. Τουφεκάς τον πράσινο με καλό καιρό και τον βλέπεις να φεύγει κύριος, μα καλά ρε γαμώτο λες, αφού καλά του έριξα ... και 200 μέτρα μακριά τον βλέπεις και γυρίζει τούμπα. Πας τον παίρνεις και μετράς 5 σκάγια 4άρια κατάστηθα με διαμπερή τρύπες και αυτός το καταλαβαίνει αργότερα. Αν όμως κάνει κάνα -10 πέφτουν για πλάκα ακόμα και οι χήνες.Αφού έχει κ στοκ premier είσαι πρώτος...φίλα τα σαν κόρη οφθαλμού
για υδρόβια και για φάσσα έχω πάρει tsok τις εταιρία MULLER απλά με ενδιαφέρει και το κυνήγι του αγριόχοιρου..φυσικά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα σε δράμια το tsok τις muller το PASSING να δω τι παπάδες κάνει ..απλά τα συγκεκριμένα tsok δείχνει ότι είναι ειδικά για δράμιαΕίναι όπως είδες όλη η σειρά buck σφιχτά τσοκακια.....να ξέρεις ότι με αυτά τα τσοκ δεν μπορείς να ρίξεις δραμια που έχουν flight control όπως είναι η federal.....γνώμη μου είναι να κρατήσεις το μαμα το τσοκακι και άμα θέλεις να πάρεις ένα τσοκακι για σκαγια να σου δίνει πιο ποιοτική τουφεκια
Τα τσοκ φρενου γενικα ειναι απαιχτα στα δραμια, και το kicks ανηκει σε αυτη τη κατηγορια.
εγω αν καταλαβα καλα ο πινακας γραφει recommendation .....δηλαδη προταση για καλυτερα αποτελεσματα.....το καλυτερο θα ειναι να τους στειλεις ενα email και θα παρεις απαντησηεδώ δεν βγάζω άκρη τι εννοεί
αν κατάλαβα καλά ότι το Full δεν μπορεί να ρίξει αυτά τα δράμια γιατί είναι ( 000 )
REMINGTON
10βολα EXPRES
Διαμέτρημα 12
Βάρος Σκαγιών (γρ.) -
Μέταλλο (χιλ.) 18
Ποσότητα Δραμιών 10 (000 BUCK)
Μήκος Κάλυκα (χιλ.) 76
Συγκεντρωτήρας Πλαστικός
Συσκευασία (τεμ.) 5
Συσκευασία Κιβωτίου (τεμ.) 250
Χώρα Προέλευσης Η.Π.Α.
κάνω σε κάτι λάθος η έτσι ακριβώς είναι..?
εδώ δεν βγάζω άκρη τι εννοεί
τι είναι το
All#1 Buck
All#4 Buck
Ειναι αμερικανικα νουμερα απο δραμια
αν κατάλαβα καλά ότι το Full δεν μπορεί να ρίξει αυτά τα δράμια γιατί είναι ( 000 )
REMINGTON
10βολα EXPRES
Διαμέτρημα 12
Βάρος Σκαγιών (γρ.) -
Μέταλλο (χιλ.) 18
Ποσότητα Δραμιών 10 (000 BUCK)
Μήκος Κάλυκα (χιλ.) 76
Συγκεντρωτήρας Πλαστικός
Συσκευασία (τεμ.) 5
Συσκευασία Κιβωτίου (τεμ.) 250
Χώρα Προέλευσης Η.Π.Α.
κάνω σε κάτι λάθος η έτσι ακριβώς είναι..?
αμα δεις και τον πινακα στο kicks goblin and thunder θα δεις οτι και εκει σου προτείνει για καλυτερα αποτελεσματα.....οπως καταλαβα με το light full θα παρεις τα καλθυτερα αποτελεσματα στα 000
παυλο τι ιδιας γνωμης ειμαι και εγω.....ο πινακας της kicks σου προτεινει τα καλυερα αποτελεσματα......στο light full buck kicker θα εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα στα 000.....στο high flyer mod που εχω εγω σου δινει τα καλυτερα βλητικα μεχρι τις 40 γιαρδες.....ασχετα που εγω πηρα πουλια οριακα στα 40 μετρα περιπουΤα goblin thunder ειναι γαλοπουλας και θα σου δωσουν πολυ σφιχτο κεντρο και αδυνατη περιφερεια. Εγω θα προτεινα απο τα kicks το buck kicker light full.