Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Κώστα ....χμμμμ... Βάζει σκάγια αλλά έχει κ μεγάλα κενά φιλε. Ειδικά το rc που είναι κ 35μ....δεν ξέρω εκ πρώτης όψεως δεν ξετρελάθηκα φίλε....βαλε στα ίδια μετρα το 2* μαμά κ ρίξε, πιστεύω θα πάει καλύτερα.

Τολη θα βγάλω συμπεράσματα από Δευτέρα που θα βάλω τα κανονικά χαρτονια για να δω καλύτερα την διασπορά που βγάζει όπως και θα στήσω το οπλο γιατί σήμερα έβλεπα το χαρτόνι σαν φάκελο ταχυδρομιου

Γιώργο από Δευτέρα καλύτερα αποτελέσματα που θα έχω χαρτόνι 1χ1....
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται σε τέτοιες αποστάσεις να αξιολογήσουμε την περιφέρεια. Σε τέτοιες αποστάσεις και άνω, πάντα κατά την άποψη μου, μόνο το κέντρο πρέπει να αξιολογούμε και να ψαχνόμαστε όσο μπορούμε για να το στείλουμε πάνω στο πουλί. Η περιφέρεια από τα 45 μέτρα και πάνω, δεν νομίζω ότι μπορεί να μας δώσει σκοτωμένα πουλιά και αναφέρομαι σε μεγάλα φτερωτά. Ίσως κάποια σπασμένη φτερούγα από την μασχάλη :)

Ε τοτε Γιώργη να βάζουμε xxxFull κ πυρ! :-)
Δεν είναι κ το ευκολότερο πράγμα να βάλεις κατακεντρα στα 45+ μετρα το πουλί, χρειάζεται κ η διόρθωση της περιφέρειας (προσωπική γνώμη). Αν μη τη άλλο αν φάει 1-2 σκάγια από τα περιφερειακά θα κοκαλώσει λιγο οποτε θα έχουμε ποιο εύκολη δεύτερη βολή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Κωστα για το κοπο σου. Τετοιες προσπαθειες πρεπει να βραβευονται. Οχι στα λογια του καφενειου.
Το περιμενα οτι θα ειναι λιγο ανοιχτο για τον αυλο (18,6 - Beretta 1301 Comp). Συμφωνω οτι ειναι ενα καλο Light Full.

Το περιμενα οτι θα ειναι λιγο ανοιχτο για τον αυλο (18,6 - Beretta 1301 Comp).
O αυλός 18,6 θεωρείτε ότι βγάζει ανοιχτότερες κατανομές από τους παλιότερους αυλούς διαφόρων όπλων από 18,2 έως 18,4;

Καλημερα! Κωστα φαινεται να κανει καλη δουλεια αυτο το τσοκ! Σε ευχαριστω προσωπικα γιατι ψαχνομαι για ενα-δυο after market τσοκ και οι δοκιμες σου ειναι κατατοπιστικοτατες!

Back