Γιώργο από Δευτέρα καλύτερα αποτελέσματα που θα έχω χαρτόνι 1χ1....Κοίτα τουφεκιά το Winter στα 45 μέτρα
Γιώργο από Δευτέρα καλύτερα αποτελέσματα που θα έχω χαρτόνι 1χ1....Κοίτα τουφεκιά το Winter στα 45 μέτρα
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται σε τέτοιες αποστάσεις να αξιολογήσουμε την περιφέρεια. Σε τέτοιες αποστάσεις και άνω, πάντα κατά την άποψη μου, μόνο το κέντρο πρέπει να αξιολογούμε και να ψαχνόμαστε όσο μπορούμε για να το στείλουμε πάνω στο πουλί. Η περιφέρεια από τα 45 μέτρα και πάνω, δεν νομίζω ότι μπορεί να μας δώσει σκοτωμένα πουλιά και αναφέρομαι σε μεγάλα φτερωτά. Ίσως κάποια σπασμένη φτερούγα από την μασχάληΓιώργο από Δευτέρα καλύτερα αποτελέσματα που θα έχω χαρτόνι 1χ1....
Έπρεπε να βρω χαρτονια...χαχαχαχαχα.....δεν άντεξα οχιΚωστη πολυ καλες μπραβο .... τρωγοσουν δεν αντεξες να μην κανεις εεεε αχαχαχα, και το f2 ειναι πολυ καλο φιλε
O αυλός 18,6 θεωρείτε ότι βγάζει ανοιχτότερες κατανομές από τους παλιότερους αυλούς διαφόρων όπλων από 18,2 έως 18,4;Το περιμενα οτι θα ειναι λιγο ανοιχτο για τον αυλο (18,6 - Beretta 1301 Comp).
Πολύ ωραίες τουφεκιές Κώστα.
Ειδικά το Lambro το 4άρι το ατσάλινο κέντησε.....