Κωστα το τσοκ ειναι πολυ καλο γι αυτη την αποσταση... Μην τρελαινεσαι, πολυ καλα αποδιδει κ αν μαλιστα συνδυασει αυτη την κατανομη με σχετικα κοντη ατρακτο θα δεις πολυ "καθαρες" καταβολες... Πολυ ωραιο καρτεροτσοκ... 

Γιάννη Καλημέρα.....πιστεύω να βοήθησα όσο μπορούσα με τις δοκιμές όλους σας να βγάλετε συμπεράσματα.....περιμένω ακόμα να κάνω κάποιες δοκιμές με το Anaconda striker που είναι πιο σφιχτό....Τώρα για τις αγορές που θέλεις να κάνεις άμα χρησιμοποιεις ατσάλια ρίξε μια ματιά στα patternmaster code blackΚαλημερα! Κωστα φαινεται να κανει καλη δουλεια αυτο το τσοκ! Σε ευχαριστω προσωπικα γιατι ψαχνομαι για ενα-δυο after market τσοκ και οι δοκιμες σου ειναι κατατοπιστικοτατες!
Καλημερα Άρη...ναι έχω μείνει ευχάριστημενος και από το Kicks mod και από το Anaconda long.......περιμένω το striker να έρθει να το δω και αυτό αν και ψήνομαι για code black....xaxaxaxaxxaΚωστα το τσοκ ειναι πολυ καλο γι αυτη την αποσταση... Μην τρελαινεσαι, πολυ καλα αποδιδει κ αν μαλιστα συνδυασει αυτη την κατανομη με σχετικα κοντη ατρακτο θα δεις πολυ "καθαρες" καταβολες... Πολυ ωραιο καρτεροτσοκ...![]()
Αγαπητε administrator , το ερωτηματικο στο τελος της προτασης με μπερδευει. Δηλαδη ειναι πιστοποιημενο ή οχι ,O αυλός 18,6 θεωρείτε ότι βγάζει ανοιχτότερες κατανομές από τους παλιότερους αυλούς διαφόρων όπλων από 18,2 έως 18,4;
Μάλλον μπερδευτήκαμε φίλε Z-Arkadia. Μην με αποκαλείς με τίτλους ... είμαι ο Γιώργος και συγνώμη που δεν θυμάμαι το όνομα σουΑγαπητε administrator , το ερωτηματικο στο τελος της προτασης με μπερδευει. Δηλαδη ειναι πιστοποιημενο ή οχι ,
οτι ο αυλος 18,6 δινει ανοιχτοτερες κατανομες απο 18,4 ή 18,2 ...
Το θεωρείτε με ε στο τέλος = τι εσείς πιστεύετε;Αγαπητε administrator , το ερωτηματικο στο τελος της προτασης με μπερδευει. Δηλαδη ειναι πιστοποιημενο ή οχι ,
οτι ο αυλος 18,6 δινει ανοιχτοτερες κατανομες απο 18,4 ή 18,2 ...
Εννοεις αν ενα καθαρο 3αρι(18,1) σε αυλο 18,6 σε συγκριση με ενα καθαρο 3αρι (17,9) σε 18,4 αποδιδουν το ιδιο η πιο ανοιχτα ετσι? Σχετικο ειναι, μπορει ναι μπορει κ οχι... Θεωρητικα για να ειναι σωστα τα τσοκ πρεπει στην ιδια αποσταση να αποδιδουν το ιδιο ποσοστο συγκεντρωσης...Ήθελα απλά να σας ρωτήσω να μου πείτε την άποψη σας, αν πιστεύετε ότι οι κάννες με ημιδιευρημένο ή διευρυμένο αυλό, αποδίδουν με τα ίδια τσοκ, πιο ανοιχτές κατανομές από τους υπόλοιπους αυλούς.
Άρα με τα λεγόμενα Άρη το Anaconda σε αυλό 18.4 που έχει συσφιξη 0.700 δλδ 17.77-17.78 πλησιάζει περισσότερο προς το τριαρι και λιγότερο προς το δυάρι....ή κάνω λάθος?Εννοεις αν ενα καθαρο 3αρι(18,1) σε αυλο 18,6 σε συγκριση με ενα καθαρο 3αρι (17,9) σε 18,4 αποδιδουν το ιδιο η πιο ανοιχτα ετσι? Σχετικο ειναι, μπορει ναι μπορει κ οχι... Θεωρητικα για να ειναι σωστα τα τσοκ πρεπει στην ιδια αποσταση να αποδιδουν το ιδιο ποσοστο συγκεντρωσης...
Απλα το Anaconda απο τη στιγμη που διατηρει σταθερη τη διαμετρο στομιου σε ολα τα οπλα, σε αυτα με διευρυμενους αυλους θα αποδιδει πιο σφιχτες συγκεντρωσεις...
Πολύ σωστή παρατήρηση. ...Έτσι είναι ακριβώς. ..και στην πράξη αυτό φαίνεται. ...το Anaconda long το δίνουν για μακρινες αποστάσεις. ....ενώ εμείς κάνοντας την μετάτροπη το βλέπουμε ως τριαρι βάση συσφιξηςΔική μου ταπεινή άποψη είναι να κρίνουμε στην πράξη τα συγκεκριμένα τσοκ αν πράγματι ανταποκρίνονται στον σκοπό για τον οποίο έχουν κατασκευαστεί. Από εκεί και πέρα μην ψαχνόμαστε στις αντιστοιχίσεις σε ονομασίες σύσφιξης και σε άστρα. Αν ήταν έτσι δεν θα έδιναν οι εταιρίες δικά τους ονόματα σε κάθε τσοκ αλλά θα τα ονόμαζαν με τις κοινές ονομασίες σύσφιξης....
Τώρα έχει βγάλει και σκοπευτικά anaconda sss θα μας τρελανουν αυτοι.
https://www.patternmaster.com/categories/264_Shooting_Sports_Series
Έχεις δίκιο Παύλο Short, mid,long range με άλλη ονομασία.Kωνσταντινε για να ειμαι ειλικρινης δεν βλεπω καμμια innovation εδω. Ιδιες ακριβως συσφιξεις οπωσ στα κλασσικα Ανακοντα, 073ο, 0.715, 0700 ιν για ολα τα οπλα.