Ναι ρε φιλε γιατι o perazzi έχει φτιαξει τις κανες ειδικα γι αυτον πάνω του οπως ακριβως τις θελει.δεν ειναι κοινός θνητος.εμείς παμε με τα φρεναταδεν δουλευει ομως φρενατο τσοκ!!!
Ναι ρε φιλε γιατι o perazzi έχει φτιαξει τις κανες ειδικα γι αυτον πάνω του οπως ακριβως τις θελει.δεν ειναι κοινός θνητος.εμείς παμε με τα φρεναταδεν δουλευει ομως φρενατο τσοκ!!!
Εχουν ομως και φυσιγγαρες οχι αστειαΚι ας μην ξεχνάμε οτι στους αγώνες περιστεροβολιας που πέφτουνε χοντρά φραγκα στα στοιχήματα τα πουλιά τα τουφεκανε κοντα στα 70-80 μέτρα αν σας λεει κατι αυτο
Ειπαμε ολα ειναι συνδυασμός χεριών κανης τσοκαρισματος φυσιγγιου.αν ομως δεν εχεις χέρια ολα τ αλλα περιτευουνΕχουν ομως και φυσιγγαρες οχι αστεια
Ειπαμε ολα ειναι συνδυασμός χεριών κανης τσοκαρισματος φυσιγγιου.αν ομως δεν εχεις χέρια ολα τ αλλα περιτευουν
Κάνεις όμως ένα τεράστιο λάθος. Ο Digweed κ με Baikal να έριχνε θα τα κατέβαζε ...εμείς θα τους κλαναμε τα ουμπαλα ακόμη κ με perrazi κ με τα καλύτερα φυσίγγια τσοκ!!Μ ενα σφιχτό τσοκ φρενου ακόμα και χειμωνα με το κατάλληλο φυσιγγι την εχουν.κι εξηγω ο χοντρουλης γνωστός άγγλος τουφεκαει τις φασσες επαναλαμβανομεν α στα 70 + μέτρα με φυσίγγια της game boar στα 34-35 γραμ.με το perazzi του.αλλά ειναι κατάλληλα στημένο φυσιγγι + το σφιχτό τσοκαρισμα + την καλη κανη.εκει δεν διαλέγει τον καιρο
Γι αυτο γραφω παρακατω οτι αν δεν εχεις χέρια τ αλλα περιτευουνΚάνεις όμως ένα τεράστιο λάθος. Ο Digweed κ με Baikal να έριχνε θα τα κατέβαζε ...εμείς θα τους κλαναμε τα ουμπαλα ακόμη κ με perrazi κ με τα καλύτερα φυσίγγια τσοκ!!
Εχουν ομως και φυσιγγαρες οχι αστεια
Ειχα στο μυαλο μου τα game bore, με το Rio δεν τα βρηκα παντως αλλα μπορει να ειναι δικο μου λαθος. Ευριπιδη το gemini που μου ειπες το 2 αστρα ειναι οντως 2 η συσφιξη σε 18.3 αυλο?Tιποτα το εξωφρενικο. Ν1 σε πωλησεις ειναι το Rio Pichon LD
Για τα mobile που έβαλα τον πίνακα 1-2 σελίδες πριν, η σύσφιγξη σε 18,3 είναι 7/10 ακριβώς, δηλ. ναι 2*Ειχα στο μυαλο μου τα game bore, με το Rio δεν τα βρηκα παντως αλλα μπορει να ειναι δικο μου λαθος. Ευριπιδη το gemini που μου ειπες το 2 αστρα ειναι οντως 2 η συσφιξη σε 18.3 αυλο?
Τα ειδα Βασιλη αλλα ειχα στραβομαρα και νομιζα ηταν briley η carlsonΓια τα mobile που έβαλα τον πίνακα 1-2 σελίδες πριν, η σύσφιγξη σε 18,3 είναι 7/10 ακριβώς, δηλ. ναι 2*
Έτσι ακριβώς.Tιποτα το εξωφρενικο. Ν1 σε πωλησεις ειναι το Rio Pichon LD
Αν το δυάρι είναι όντως δυάρι και με καλό φυσίγγι ,της αλλάζεις τα φώτα .Μετά τα 40 μέτρα θεωρώ πως χρειάζεται πιο σφιχτό τσοκακι....ίσως κάποιο φρένου η κανένα muller ufo!
Ηλία σαν κάτοχος ufo είδα ότι το τσοκακι δουλεύει τρέλα με χοντρά σκάγια ειδικά από 3 και πάνω....το δοκίμασα με νούμερο 5 αλλά τα ψιλοφτυνει....θεωρώ ότι με ένα ωραίο σεταρισμα με νούμερο 3 τις τινάζεις τα πέταλα και στα 50 και 60Μετά τα 40 μέτρα θεωρώ πως χρειάζεται πιο σφιχτό τσοκακι....ίσως κάποιο φρένου η κανένα muller ufo!
Το καινούριο όπως το παλιό?Tιποτα το εξωφρενικο. Ν1 σε πωλησεις ειναι το Rio Pichon LD
Όταν σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να φτάσεις κάπου καπετάνιε, δεν θα φτάσεις ποτέ...Κάνεις όμως ένα τεράστιο λάθος. Ο Digweed κ με Baikal να έριχνε θα τα κατέβαζε ...εμείς θα τους κλαναμε τα ουμπαλα ακόμη κ με perrazi κ με τα καλύτερα φυσίγγια τσοκ!!
Έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια για το συγκεκριμένο!Ηλία σαν κάτοχος ufo είδα ότι το τσοκακι δουλεύει τρέλα με χοντρά σκάγια ειδικά από 3 και πάνω....το δοκίμασα με νούμερο 5 αλλά τα ψιλοφτυνει....θεωρώ ότι με ένα ωραίο σεταρισμα με νούμερο 3 τις τινάζεις τα πέταλα και στα 50 και 60
Νομιζω βγαζει πιο σφικτη τουφεκια απο την συσφιξη που ειναι δηλαδη ενα 3αρι θα αποδιδει σαν 2.5 η 2 αστρα. Ηλια καποια στιγμη θα ανεβασω μια δοκιμη με το kicks xfull και το ufo με νο2 και με 5/6 να δουμε τι γινεται. Αν κοψει η βροχη θα γινει σημερα η δοκιμη αν και δεν το βλεπωΣτο τσοκ φρένου η σύσφιξη δουλεύει κανονικά όπως στα κλασικά τσοκ ;
Δηλαδή χαρακτηρίζοντας *** ενα τσοκ φρένου, ο συγκεντρωτηρας παίρνει την συφιξη στην αρχή του τσοκ και εν συνεχεία φρενάρει;