Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον φίλο Παύλο (Paulos) για την βοήθειά του στην αγορά ενός kicks από Αμερική! Από την πρώτη στιγμή με βοήθησε σε όλα.. ο άνθρωπος δεν υπάρχει ΚΎΡΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ... να σημειώσουμε πως δεν φάγαμε και τελωνείο.. Παυλαρα να είσαι πάντα καλά και πάλι ευχαριστώ για όλα!!!!!

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον φίλο Παύλο (Paulos) για την βοήθειά του στην αγορά ενός kicks από Αμερική! Από την πρώτη στιγμή με βοήθησε σε όλα.. ο άνθρωπος δεν υπάρχει ΚΎΡΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ... να σημειώσουμε πως δεν φάγαμε και τελωνείο.. Παυλαρα να είσαι πάντα καλά και πάλι ευχαριστώ για όλα!!!!!
Αν σου είναι εύκολο να μας πεις από πιο σάιτ παραγγείλατε και πόσο στοίχισε!

Αν σου είναι εύκολο να μας πεις από πιο σάιτ παραγγείλατε και πόσο στοίχισε!
Το παραγγείλαμε κατευθείαν από την kicks.. σύνολο τσοκ και μεταφορικά στα 95 ευρο.. εάν όμως περάσει από τελωνείο έχει επιπλέον κόστος...

Παιδια για κυνηγι φασσας ποιο τσοκ λετε ειναι το καταλληλο και σε τι συσφιξη?
Σε οπλο καραμπινα browning.
Εξαρτάται το μέρος θεωρώ συνάδελφε...από 5αρι με μάλλινη τάπα μέχρι έξτρα φουλ με ειδικό συγκεντρωτηρα...

Κι εγω με 2* τις τουφεκαω φιλε Μακη, αλλα νομιζω θελει κατι πιο στενό ακομα,
το 2* δεν με καλυπτει απολυτα.
Με ποια browning κυνηγάς?έχω ακούσει για κάποιες πως βγάζουν πιο ανοιχτή ντουφέκια από την ονομαστική....φυσίγγιο πιο χρησιμοποιείς?

Με ποια browning κυνηγάς?έχω ακούσει για κάποιες πως βγάζουν πιο ανοιχτή ντουφέκια από την ονομαστική....φυσίγγιο πιο χρησιμοποιείς?

Ηλια εχω την FUSION, kι απο φυσιγγια βαζω διαφορα... ( B&P 36γρ, ΝSI percorso 36γρ, επισης τα dorkas condor, και καποια του Αγγελοπουλου κι αυτα 36αρια)

Κι εγω με 2* τις τουφεκαω φιλε Μακη, αλλα νομιζω θελει κατι πιο στενό ακομα,
το 2* δεν με καλυπτει απολυτα.
Γιώργο σε πιο στενό τσοκ,ίσως λέω,να υπάρχει και το θέμα φυσίγγι,με το 2αρι θεωρώ ότι έχω περισσότερες επιλογές ως προς την μάρκα χωρίς αυτό να είναι κανόνας
οι εμπειρίες μου είναι παλιές στο συγκεκριμένο θήραμα και το τσοκ που χρησιμοποιούσα με όπλο πάντα 18,7 ήταν midas im και φυσίγγια 5 αρια browning και 6αρια rio pichon που υπάρχει απόθεμα ακόμα αν ποτέ μου χρειαστούν :)

Ηλια εχω την FUSION, kι απο φυσιγγια βαζω διαφορα... ( B&P 36γρ, ΝSI percorso 36γρ, επισης τα dorkas condor, και καποια του Αγγελοπουλου κι αυτα 36αρια)
Τα nsi είναι πολύ καλά για μακρινές αποστάσεις σίγουρα!μέχρι τα 35 δεν ανοίγει σχεδόν καθόλου!

Γιώργο σε πιο στενό τσοκ,ίσως λέω,να υπάρχει και το θέμα φυσίγγι,με το 2αρι θεωρώ ότι έχω περισσότερες επιλογές ως προς την μάρκα χωρίς αυτό να είναι κανόνας
οι εμπειρίες μου είναι παλιές στο συγκεκριμένο θήραμα και το τσοκ που χρησιμοποιούσα με όπλο πάντα 18,7 ήταν midas im και φυσίγγια 5 αρια browning και 6αρια rio pichon που υπάρχει απόθεμα ακόμα αν ποτέ μου χρειαστούν :)

Mακη ισως εχεις δικιο σ' αυτο... κι εγω να σου πω τις περισσοτερες επιτυχιες με το 2* τις εχω κανει
και γι αυτο το συμπαθω και το δουλευω ακομα...
τωρα σιγουρα το φυσσιγι παιζει σημαντικο ρολο, αυτα τα φυσσιγγια που αναφερεις δεν τα εχω δουλεψει
ισως να κανουν καλη δουλεια.

Mακη ισως εχεις δικιο σ' αυτο... κι εγω να σου πω τις περισσοτερες επιτυχιες με το 2* τις εχω κανει
και γι αυτο το συμπαθω και το δουλευω ακομα...
τωρα σιγουρα το φυσσιγι παιζει σημαντικο ρολο, αυτα τα φυσσιγγια που αναφερεις δεν τα εχω δουλεψει
ισως να κανουν καλη δουλεια.
Δεν υπάρχουν πλέον!τα πιχον....συρμα!!τα λεγκια πολύ γρήγορα αλλά χαλια απο συγκέντρωση

Με τα NSI εχω παρει καποια πουλια μπορω να πω σε μακρινες αποστασεις, αλλα κοψοφτερα.
Για τα μέτρα του όπλου είσαι σίγουρος?ίσως και να μην έφταιγε το φυσιγγι για τα κοψοφτερα.... ή να ήθελε και άλλο μπροστα...αν έκανες μια δοκιμή σε χαρτί θα έβλεπες ότι έχει σφιχτή κατανομή το percoso

Για τα μέτρα του όπλου είσαι σίγουρος?ίσως και να μην έφταιγε το φυσιγγι για τα κοψοφτερα.... ή να ήθελε και άλλο μπροστα...αν έκανες μια δοκιμή σε χαρτί θα έβλεπες ότι έχει σφιχτή κατανομή το percoso

Ναι ΗΛΙΑ τα μετρα του οπλου ειναι οκ. και σε χαρτι που το δοκιμασα το percoso μια χαρα συγκεντρωση εκανε, οντος ειχε σφιχτη κατανομη στα 35 μετρα που το δοκιμασα.
Το θεμα ειναι οτι η αποστασης μαλλον ειναι μεγαλες εκει που πετουν τα πουλια και σε ξεγελανε.
Απλως τωρα εγω θελω το κατι τις παραπανω σε βολη δηλαδη να παρω το μεγιστο του οπλου μου
για να καλυψω τις οριακες βολες μου, αυτο ψαχνω τελικα.

Δεν υπάρχουν πλέον!τα πιχον....συρμα!!τα λεγκια πολύ γρήγορα αλλά χαλια απο συγκέντρωση
χαχαχαχα Γιάννη τι μου θύμισες
όταν δοκίμασα τα legia σε χαρτόνι ξενέρωσα πραγματικά αλλά στο θήραμα έκαναν τρέλλες :)

Back