Μη ντρεπεσαι...για πες για πες να εχουμε κι εμεις παρεα...
Καλά άντε......
Πάνω απο 164 ft, κάτω απο 196 ft
Άντε γιατί εχουμε χάσει το μέτρο με τα μέτρα
Μη ντρεπεσαι...για πες για πες να εχουμε κι εμεις παρεα...
Εκανα την μετατροπη και σε πιστευω για τα μετρα, αμα εισαι πανω εχεις κι αλλα μετρα ακομαΚαλά άντε......
άνετα..Καλά άντε......
Πάντως Αλέξη διαπίστωσα ότι μ αυτά τα τσόκ πρέπει να ανέβεις ένα νούμερο στα φυσίγγια σου.Εκανα την μετατροπη και σε πιστευω για τα μετρα, αμα εισαι πανω εχεις κι αλλα μετρα ακομα
Εγω τι να πω τοτε που ριχνω μονο 4αρια? Λες να κανω καμια δοκιμη με 6αρια; γιατι να βαλω 7αρια το βλεπω πολυ δυσκολο. Δηλαδη πηρε πουλια ο αδερφος σου με 7αρια στα 50 μετρα; γιατι στα 40 το δεχομαι οτι θα την τσουρουφλισουν τη φασσα τα φρενατα τσοκΠάντως Αλέξη διαπίστωσα ότι μ αυτά τα τσόκ πρέπει να ανέβεις ένα νούμερο στα φυσίγγια σου.
Ρίχναμε με τον αδελφό μου τα ίδια φυσίγγια (percorso), 5άρια-6άρια εγώ και ο αδελφός μου 7άρια. Φοράμε και οι δυο στα benelli το black duck, μας χώριζε μια απόσταση 100 μέτρων, στην ίδια ευθεία ενός ρέματος με πλατάνια, τα πουλιά να περνάνε παράλληλα πάνω απ τα δέντρα σε οριακές βολές......ε να δεις τι έκαναν τα 7άρια!!
Κοπαδάκι σε ωραία απόσταση που ντουφέκισα και πήρα ένα πουλί ,πέρασε και απο αδελφό μου πιο γρηγορα και λίγο ψιλότερα όπου πήρε με ντουμπλέ 2 φασσες. Γενικά έβγαλε πολύ ωραίες ντουφεκιές σε πουλιά που λες να ειχα χοντρα σκάγια μέσα. Πέρισυ έριχνε κι αυτός 5αρια 6αρια, φέτος το γύρισε αυστηρά στα 7άρια και έχει ευχαριστηθεί κυνήγι. Νομίζω έχουμε υποτιμήσει λίγο τα 7άρια στα πιο σκληρά πουλιά, ειδικά με τα τσόκ φρένου
50 μπορεί να μην ήταν ή μπορεί και οριακά να ήταν, αλλά για 45+/- μέτρα θεωρώ επιτυχία να σκοτώνουν τα 7άρια. Και στο λέω ειλικρινά ήταν εντυπωσιακό το θέαμα.Εγω τι να πω τοτε που ριχνω μονο 4αρια? Λες να κανω καμια δοκιμη με 6αρια; γιατι να βαλω 7αρια το βλεπω πολυ δυσκολο. Δηλαδη πηρε πουλια ο αδερφος σου με 7αρια στα 50 μετρα; γιατι στα 40 το δεχομαι οτι θα την τσουρουφλισουν τη φασσα τα φρενατα τσοκ
Αυριο το πρωι θα βαλω τα souperkill 5/6 να δω τι εργο θα παιξει και τα nsi 6/4 που εχω αφησει στην ακρη απο τα μπασιματα, ποια 7αρια πηρες?50 μπορεί να μην ήταν ή μπορεί και οριακά να ήταν, αλλά για 45+/- μέτρα θεωρώ επιτυχία να σκοτώνουν τα 7άρια. Και στο λέω ειλικρινά ήταν εντυπωσιακό το θέαμα.
Κάνε μια δοκιμή και πιστεύω θα καλυφθείς , εγώ πάντως ήδη πήρα 2 κουτάκια 7άρια και θα τα τιμήσω σίγουρα. Θα τα δοκιμάσω βασικά σε ενα χαρτόνι με την πρώτη ευκαιρία
Τουλάχιστον για το ψυχολογικό και μόνο ,μην βάλεις 7αρια αλλά 6άρια και πιστεύω θα εντυπωσιαστείς
Οχι ειχα ριξει εγω περυσι δεν θα εχεις κανενα θεμαΜια μικρή επιβεβαίωση, με το anaconda,δεν υπάρχει θέμα αν ρίξω direct διασποράς σωστά? Εννοώ θέμα ασφάλειας..
Percorso , μ αυτα ρίχναμε και οι δυο μας σε αυτα που περιέγραψαΑυρ
Αυριο το πρωι θα βαλω τα souperkill 5/6 να δω τι εργο θα παιξει και τα nsi 6/4 που εχω αφησει στην ακρη απο τα μπασιματα, ποια 7αρια πηρες?
Πανό για εμενα προσωπικά τσοκ φρένου με φυσιγγια διασπορας δεν κολλάνε.... Καλυτερα βαλε το μαμα και τα διασπορας και συγκεντρωτηρα οταν εχεις το ανακονταΜια μικρή επιβεβαίωση, με το anaconda,δεν υπάρχει θέμα αν ρίξω direct διασποράς σωστά? Εννοώ θέμα ασφάλειας..
Εγω εχω ριξει αρκετα, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω ψαξει κιολας, οποτε αν θες στειλε ενα μαιλ στην εταιρια για να σου απαντησουν επισημα, ειναι το πιο αξιοπιστο απο οτι κ αν ακουσεις...Μια μικρή επιβεβαίωση, με το anaconda,δεν υπάρχει θέμα αν ρίξω direct διασποράς σωστά? Εννοώ θέμα ασφάλειας..
Σεβαστή η άποψη σου και λογική. Ο λόγος που το λέω είναι ότι το τσοκ με έχει βολεψει πάρα πολύ και δεν κουβαλάω τα μαμισια παντα μαζί και το τσοκοκλειδο. Το λέω δηλ αποκλειστικά για λόγους ευκολίας.Πανό για εμενα προσωπικά τσοκ φρένου με φυσιγγια διασπορας δεν κολλάνε.... Καλυτερα βαλε το μαμα και τα διασπορας και συγκεντρωτηρα οταν εχεις το ανακοντα
Πανο περυσι ειχα ριξει πολλα διασπορας με το anaconda long και αυτο που καταλαβα ειναι οτι κρατουσαν συγκεντρωση, ειχα ριξει σε καρτερι τσιχλας κατι nobelsport διασπορας πρασινα που δεν θυμαμαι πως λεγονται και ειχα παρει πολυ ψηλωμενες τσιχλες.Σεβαστή η άποψη σου και λογική. Ο λόγος που το λέω είναι ότι το τσοκ με έχει βολεψει πάρα πολύ και δεν κουβαλάω τα μαμισια παντα μαζί και το τσοκοκλειδο. Το λέω δηλ αποκλειστικά για λόγους ευκολίας.
Έχω ρίξει και με το long και με το medium, με το medium (φυσιολογικό) είχαν πιο ανοιχτή τουφέκια. Η αλήθεια δεν ξέρω αν κρατάνε συγκεντρώσεις μια και οι τουφεκιές ήταν maximum 15 μέτρα. Για αυτό ακριβώς άλλωστε τα χρειάζεσαι συνήθως τα διασποράς.Πανο περυσι ειχα ριξει πολλα διασπορας με το anaconda long και αυτο που καταλαβα ειναι οτι κρατουσαν συγκεντρωση, ειχα ριξει σε καρτερι τσιχλας κατι nobelsport διασπορας πρασινα που δεν θυμαμαι πως λεγονται και ειχα παρει πολυ ψηλωμενες τσιχλες.
Τι να σου πω Πανο δεν τα ειχα ριξει σε χαρτονι για να ειμαι 100% σιγουρος τι συμβαινει, αλλα ηταν τελειως κουφο με δισπορας να κατεβαζω ψηλωμενες τσιχλες. Ριξε σε χαρτονι να δεις τι γινεται καλυτερα και απο θεμα ασφαλειας δεν βλεπω τον λογο να υπαρξει θεμα. Σου λεω για το χαρτονι γιατι αν εσυ θες να εχεις ανοιχτη τουφεκια στα 15 μετρα και το anaconda σου δινει σφιχτη τσαμπα θα δινεις λεφτα στα διασπορας και ειναι ακριβουτσικαΈχω ρίξει και με το long και με το medium, με το medium (φυσιολογικό) είχαν πιο ανοιχτή τουφέκια. Η αλήθεια δεν ξέρω αν κρατάνε συγκεντρώσεις μια και οι τουφεκιές ήταν maximum 15 μέτρα. Για αυτό ακριβώς άλλωστε τα χρειάζεσαι συνήθως τα διασποράς.
Εγω τα γυάλισα με σπρει καθαρισμού καρμπυρατέρΠώς καθαρίζουμε τα τσόκ απο μαυρίλες και υπολείμματα ?
Πάντως με σπρέι καθαρισμού του όπλου δεν.....
Με σπρει για το οπλο καθαριζω το kicks Σπυρο ανετα χωρις θεμα και ορειχαλκινο βουρτσακιΠώς καθαρίζουμε τα τσόκ απο μαυρίλες και υπολείμματα ?
Πάντως με σπρέι καθαρισμού του όπλου δεν.....