D
DrV
Mobil; 17,9 και 18,15 δηλαδή; ΕυχαριστώΚαι εγώ το Gemini θα σου πρότεινα που είναι πολύ τίμιο και με καλές κατανομές. Σε 18.4 αυλο που το έχω μετρήσει το 3* και το 4* βγαίνει ακριβώς η σύσφιξη που πρέπει.
Mobil; 17,9 και 18,15 δηλαδή; ΕυχαριστώΚαι εγώ το Gemini θα σου πρότεινα που είναι πολύ τίμιο και με καλές κατανομές. Σε 18.4 αυλο που το έχω μετρήσει το 3* και το 4* βγαίνει ακριβώς η σύσφιξη που πρέπει.
Αν παντως επρεπε να παρω ενα τσοκ δωρο για τον πατερα μου, μαλλον θα πηγαινα στο ταπεινο πλην τιμιο Gemini Η Carlson, που το πιθανοτερο(γιατι αβυσος η ψυχη του οπλου) ειναι οτι θα ειναι καλυτερο απο τα μαματο κ θα ειναι κ λιγο πιο βοηθητικο σκοπευτικα... Αν επαιρνα ενα τσοκ για μενα θα επαιρνα το Kicks...
Αν τρωγεσαι για smoke κ θες να μείνει μόνιμα επάνω στο όπλο, παρτο σε IC...Skeet smoke 25-27 μέτρα το δίνει η kicks αν θυμάμαι καλά
Το ίδιο παρατήρησα και εγώ Πέτρο.
Με το Kicks High Flyer Mod πήρα παπιά τα οποία έπεφταν ''πατσαβούρια'' με τριάρια ατσάλινα σε αποστάσεις πέρα των 35 μέτρων.
Έχασα όμως και κάτι κοντινά το σούρουπο στην βοσκή που τραβούσα τα μαλλιά μου.
έτσι ακριβώς! Με ατσάλινο και φρενάτο δεν συγχωρούν ούτε το παραμικρό λάθος ούτε μπροστά ούτε λίγο πάνω ούτε λίγο κάτω..πρέπει να είσαι καρφίτσα πάνω στο πουλί..Το ίδιο παρατήρησα και εγώ Πέτρο.
Με το Kicks High Flyer Mod πήρα παπιά τα οποία έπεφταν ''πατσαβούρια'' με τριάρια ατσάλινα σε αποστάσεις πέρα των 35 μέτρων.
Έχασα όμως και κάτι κοντινά το σούρουπο στην βοσκή που τραβούσα τα μαλλιά μου.
Επιτελους... Μετα απο βασανα ,φασαριες,τηλεφωνηματα κλπκλπκλπ
Μάριε καλορίζικο φίλε !
Ευχαριστω πολυ . να σαι καλαΜάριε καλορίζικο φίλε !