Alex σε τι κυνηγια το δουλευεις το buck kicker , πως τα παει με τα ψιλα;Οχι το buck kicker οπως ηταν και το προηγουμενο
Alex σε τι κυνηγια το δουλευεις το buck kicker , πως τα παει με τα ψιλα;Οχι το buck kicker οπως ηταν και το προηγουμενο
o Alex ο τρυποκάρυδος όπου βρει μικρή τρυπα την μεγαλώνει...
Στη remi που εχω μια χαρα τα παει και τα ψιλα δες 3 τουφεκιες που εχω βαλει με 8αρια στην ενοτητα φυσιγγια για τσιχλες, εχω παει για ορτυκια-τσιχλες-τρυγονια-λαγο και φασσες με το buck kicker. Τα ορτυκια βεβαια δεν τα ντουφεκαγα αμεσως αλλα τα αφηνα να φευγουν 25-30 μετρα για να μη τα σακατεψω, ημουνα σε καλαμιά και ειχα περιθωρια να τα αφησω να παρουν μεγαλη αποσταση.Alex σε τι κυνηγια το δουλευεις το buck kicker , πως τα παει με τα ψιλα;
Έχει κανένας γνώμη για αυτό ?
https://www.google.gr/search?biw=36...4#imgdii=aIt85VhVId9s5M:&imgrc=SYuP6W6mYLnJfM:
όπως λέει κι ο Τάκης με κλειστά μάτιαΠάρτο γλώσσα με κλειστά τα μάτια,στην ermes σου όπως και σε όλα τα ιταλικά ταιριάζει πολύ καλά,μαζεύει ωραία τις κατανομές!!τα gemini τα δουλεύω χρόνια και μόνο καλά έχω να πω!!!
Καλορίζικο Μάριε!Αντε σημερα ηρθε και το short...
χάχα κάτι μου θυμίζειΠαντα η παραλαβη παραγγελιων για μενα ειναι μια περιπετεια
Καλορίζικο....Αντε σημερα ηρθε και το short...
ποσα σου ζητησαν τα ελτα για να το στειλουν αμερικη ξανα?Το δεμα εφυγε πισω στο καταστημα
Αρα θα κατσω με το μιντ και τα μαμα
ειναι απο ελλαδα η παραγγελια....το καλο ειναι οτι πετυχαν το οπλο απλα τα χαλασαν στο σπειρωμα.....Μάριε είσαι σίγουρος πως δεν έκανες λάθος επιλογή εσύ ; έχω πάρει τι να σου πω την μισή patternmaster και αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ,,,,από τα pull down menu αν κάνεις επιλογή του όπλου πρέπει να ξαναδιαλέξεις το σπείρωμα που θες γιατι ακυρώνει την επιλογή δεν την αποθηκεύει,,,μήπως εκεί παίχτηκε κάτι ;
Απο ελληνικο καταστημα το πηρα παυλο και ειπα συγγεκριμενα ινβεκτορ πλας για σχ3Μάριε είσαι σίγουρος πως δεν έκανες λάθος επιλογή εσύ ; έχω πάρει τι να σου πω την μισή patternmaster και αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ,,,,από τα pull down menu αν κάνεις επιλογή του όπλου πρέπει να ξαναδιαλέξεις το σπείρωμα που θες γιατι ακυρώνει την επιλογή δεν την αποθηκεύει,,,μήπως εκεί παίχτηκε κάτι ;