Αντε καλα καπνισματα
Αντε καλα καπνισματα
Σε ευχαριστώ πολύ Μάκη.Άγγελε καλορίζικο καλόριχτο,όλα τα κέφια να σου κάνει
Καλοντούφεκο Άγγελε.
Άγγελε, καλορίζικο! Καλές τουφεκιές!
Φίλε marios70,Πετρο ο μαγκας της υποθεσης εισαι εσυ που βρισκεσαι πισω απο το κοντακι και οχι το τσοκ αυτο απλα εκανε την δουλεια του εαν δεν εκανες 5 στα 5 αλλα ο τι θα ελεγες οτι ειναι μαπα το τσοκ?
Φίλε aris_kalamata,Σε ποιο τσοκ αναφέρεσαι συγκεκριμένα ??? Η απόδοση του τσοκ είναι συνάρτηση του αυλου της καννης κ της στενωσης του στομιου του τσοκ... Αν έχουμε ένα τσοκ με έξοδο 18 χιλιοστά, σε αυλο 18,4 θα είναι 4/10 ενώ σε αυλο 18,7 θα είναι 7/10...αυτο ισχύει για όλα τα τσοκ, φρενάτα κ μη...
Ειναι τσοκαρα Αγγελε και θα το ευχαριστηθεις παρα πολυ, θα παει το καπνισμα συννεφο!Να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου...Με το Kicks σήμερα έκανα τις καλύτερες τουφεκιές που έχω κάνει μεχρι στιγμής.Ακαριαία σκοτώματα τα πουλιά ξερά όλα και με πολλά σκάγια επάνω τους και αισθητά μειομένη ανάκρουση..
Φυσικά και έγω φίλησα το όπλο από την πρώτη τουφεκιά..
Το νο 1doctor γιατί το έχω και το δουλεύω. Αν από 3*kαι κατο δεν αξίζει να ασχολείσαι τόσο πολύ .και τα μαμά μια χαρά δουλεύει σε αυτές τις αποστάσεις μέχρι 30 -35 μΛοιπόν έχοντας ως βάση Benelli 61cm, 18,3mm αυλό, mobil σπείρωμα, στο κάτωθι head-to-head τι θα διαλέγατε για τσίχλα (κάτι σε 3,5 άστρα) και γιατί:
1) Carlson's Sporting Clays (2 εκ. εκτός κάννης, χωρίς τρύπες) LM (.710''=18,034mm), τιμή εξωτερικού 36,43 ευρώ, στην Ελλάδα 63,90 ο Καλκαντζάκος, 55,90 must dive
2) Gemini Ported LM (2 εκ. εκτός κάννης, με τρύπες) (0.015''=0,381mm σύσφιγξη, αλλά δεν λέει το επίσημο σάητ αν το υπολογίζει επί του 18,3 ή 18,4) τιμή εξωτερικού 49 ευρώ, στην Ελλάδα Κύργιας 46,20 και Hobbi 44. Εδώ όμως έχουμε την λεπτομέρεια πως το Hobbi δεν έχει LM ούτε και ο Κύργιας το αναφέρει στο επίσημο σάητ του, άρα επόμενη λύση είναι IC>0.010''=0,254mm σύσφιγξη
3) ΑΝ ανέβουμε τιμή έχουμε Kicks Smoke Skeet (0.005'', αλλά νμζ 3,5* βάσει απόδοσης από το επίσημο σάητ) στα 78 ευρώ Ελλάδα νομίζω από τον Πανά, στο εξωτερικό 55,72 ευρώ
4) Carlson's εσωτερικό LM (.710'') 34 ευρώ από Καλκαντζάκο, κάπου στα μισά από εξωτερικό
*όπου λέω εξωτερικό είναι από τα αντίστοιχα e-shop των εταιρειών, το βάζω σα μέτρο σύγκρισης γτ από έξω δεν μπορώ να φέρω
Εγω θα ελεγα να παρει το φρενατο κεφαλοτύρι για να τις καπνίζει κοντα μακρια....Το νο 1doctor γιατί το έχω και το δουλεύω. Αν από 3*kαι κατο δεν αξίζει να ασχολείσαι τόσο πολύ .και τα μαμά μια χαρά δουλεύει σε αυτές τις αποστάσεις μέχρι 30 -35 μ
Κατά την γνώμη μου πάντα.
Το gemini το αγοράζεις LM από την ίδια την gemini με 60€ με τα μεταφορικά. Τους έχω ρωτήσει για ακριβώς το ίδιο τσοκ. Που να σε πετύχω αλλιώς αν το αποφασιζες παραγγελναμε 2 και μοιραζομασταν και τα μεταφορικά.Λοιπόν έχοντας ως βάση Benelli 61cm, 18,3mm αυλό, mobil σπείρωμα, στο κάτωθι head-to-head τι θα διαλέγατε για τσίχλα (κάτι σε 3,5 άστρα) και γιατί:
1) Carlson's Sporting Clays (2 εκ. εκτός κάννης, χωρίς τρύπες) LM (.710''=18,034mm), τιμή εξωτερικού 36,43 ευρώ, στην Ελλάδα 63,90 ο Καλκαντζάκος, 55,90 must dive
2) Gemini Ported LM (2 εκ. εκτός κάννης, με τρύπες) (0.015''=0,381mm σύσφιγξη, αλλά δεν λέει το επίσημο σάητ αν το υπολογίζει επί του 18,3 ή 18,4) τιμή εξωτερικού 49 ευρώ, στην Ελλάδα Κύργιας 46,20 και Hobbi 44. Εδώ όμως έχουμε την λεπτομέρεια πως το Hobbi δεν έχει LM ούτε και ο Κύργιας το αναφέρει στο επίσημο σάητ του, άρα επόμενη λύση είναι IC>0.010''=0,254mm σύσφιγξη
3) ΑΝ ανέβουμε τιμή έχουμε Kicks Smoke Skeet (0.005'', αλλά νμζ 3,5* βάσει απόδοσης από το επίσημο σάητ) στα 78 ευρώ Ελλάδα νομίζω από τον Πανά, στο εξωτερικό 55,72 ευρώ
4) Carlson's εσωτερικό LM (.710'') 34 ευρώ από Καλκαντζάκο, κάπου στα μισά από εξωτερικό
*όπου λέω εξωτερικό είναι από τα αντίστοιχα e-shop των εταιρειών, το βάζω σα μέτρο σύγκρισης γτ από έξω δεν μπορώ να φέρω
Έχοντας το Gemini έχω να πω ότι είναι το τιμιότερο για τα λεφτά του.Λοιπόν έχοντας ως βάση Benelli 61cm, 18,3mm αυλό, mobil σπείρωμα, στο κάτωθι head-to-head τι θα διαλέγατε για τσίχλα (κάτι σε 3,5 άστρα) και γιατί:
πάρε για την benelli το gemini LM θα το καταευχαριστηθείτε σε όλα τα κυνήγια που κάνετε στην περιοχή σαςΤο τσοκ θέλω να το κάνω δώρο στον πατέρα μου, με σκοπό να το βιδωσει πάνω και να μην το βγάλει ποτέ
Και εγώ το Gemini θα σου πρότεινα που είναι πολύ τίμιο και με καλές κατανομές. Σε 18.4 αυλο που το έχω μετρήσει το 3* και το 4* βγαίνει ακριβώς η σύσφιξη που πρέπει.Λοιπόν έχοντας ως βάση Benelli 61cm, 18,3mm αυλό, mobil σπείρωμα, στο κάτωθι head-to-head τι θα διαλέγατε για τσίχλα (κάτι σε 3,5 άστρα) και γιατί: