Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

αν αυτος ο πινακας ηταν σε καποι σκοπευτιριο η ηταν για δημοσιες δοκιμες θα σεβομουν αυτα που εγραψες, απο την στηγμη ομως που αυτος ο πινακας ειναι δικοσμου δεν σου επιτρεπω να γραφεις αυτα.

Πρωτα απ όλα δεν αναφέρθηκε πουθενά οτι αφορά ιδιωτικό πίνακα. Αν το έγραφε δεν μου έπεφτε λόγος και ας του έριχνες και μονόβολα.
Θα μπορούσες να το διατυπώσεις λίγο καλύτερα και όχι με αυτο τον τρόπο.
Εγω αναφέρομαι σε πίνακες σκοπευτηρίων που ο καθένας νομίζει οτι μπορεί να κάνει οτι θέλει.

Μέεεενιοοο , για ποιόν βαράει η καμπάνα ; .sarcastic.
Δεν ξέρω ρε Μητσάρα ... εχω σχεδόν μόνιμα ενα IC Briley spectrum βιδωμενο επάνω, το πορτοκαλί, αλλά κάπου το κοπάνησα το τσοκ και του άλλαξα τα φώτα... εσωτερικά ειναι ΟΚ αλλά εξωτερικά μου τη δίνει έτσι οπως έγινε... οπότε ψαχνω κάτι αντίστοιχο ... δοκίμασα λίγο το Bell αλλά δεν μου άρεσε και το έδωσα...
εχει πλάκα όμως 59,99 $ λιανική τιμη στην Αμερική, 99€ στη χώρα της αρπαχτής .....buy buy.

Το Anaconda short range για Beretta Optima plus 18,6 αυλό, εχει σύσφιξη 0,733 in = 18,62 mm ... δηλαδή ειναι πιο ανοιχτό απο τον κύλινδρο ??.xm. Ενώ το mid range 0,715 in = 18,16 , δηλαδή σύσφιξη 0,4 περίπου ..... σωστά τα υπολογίζω ??
Ναι καλα τα λες.το mid ειδικα μετραει σαν LM δηλαδη 3,5.το short νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο απαραίτητο τελικα.τα kicks τουλαχιστον ονομαστικά πέφτουν πιο κοντα στον αυλο

Δεν ξέρω ρε Μητσάρα ... εχω σχεδόν μόνιμα ενα IC Briley spectrum βιδωμενο επάνω, το πορτοκαλί, αλλά κάπου το κοπάνησα το τσοκ και του άλλαξα τα φώτα... εσωτερικά ειναι ΟΚ αλλά εξωτερικά μου τη δίνει έτσι οπως έγινε... οπότε ψαχνω κάτι αντίστοιχο ... δοκίμασα λίγο το Bell αλλά δεν μου άρεσε και το έδωσα...
εχει πλάκα όμως 59,99 $ λιανική τιμη στην Αμερική, 99€ στη χώρα της αρπαχτής .....buy buy.
Με 200 € η και λιγότερα ο αμερικανός αγοράζει καινούργια κάννη. Ο Έλληνας παίρνει δυο τσοκακια....

Λοιπον πανω σ αυτο.προχθες κοιτουσα τιμες.τα kicks κοντα στα 90 τα anaconda 100 και τα briley κι αυτα μια 80αρα.ρε αντε γεια

Ελλάδα αυτά Ευρι. Στην Αμερική όλα αυτά παίζουν 45 με 60 δολλαρια. Το Ανακόντα πχ αν το πάρεις από Midway 54 δολλαρια. Μεγάλη η διαφορά τιμών τελικά.

Με 200 € η και λιγότερα ο αμερικανός αγοράζει καινούργια κάννη. Ο Έλληνας παίρνει δυο τσοκακια....
Να φανταστεις οτι προν 7 με 8 χρόνια κάποια τσοκ ειχαν 50€ και εν μέσω κρίσης τα τσακάλια τα πήγαν 80 και 90 €.
Ελευθερη αγορά και ανταγωνισμός στη χώρα της αρπαχτής..banana.

Να φανταστεις οτι προν 7 με 8 χρόνια κάποια τσοκ ειχαν 50€ και εν μέσω κρίσης τα τσακάλια τα πήγαν 80 και 90 €.
και να συμπληρωσεις το γεγονος του τελωνειου πλεον για να κοψουν τις αγορες απο τριτες χωρες....γεια σου αλεξη πατριωτη που μερα να μην ξημερωσεις

Ναι και να σκεφτείς τα περισσότερα τσοκακια στην Αμερική πουλιούνται με Money back εγγύηση. Το παίρνεις το δοκιμάζεις αν δεν σου κάνει το επιστρέφεις. Βλέπεις εδώ τίποτα τέτοιο; Είχα κάνει και μια πρόταση μέσου φορουμ στις εδώ αντιπροσωπείες και μάλιστα τους είχα προτείνει να επιβαρύνουν και το χρήστη 5 ευρώ για τη δοκιμή. Δεν συγκινήθηκε κανεις

Κλασσικη τουφεκια κυλινδρου Κωστα, ετσι οπως το βλεπω μεχρι τα 30 μετρα θα εισαι σιγουρα καλυμμενος με αυτο το τσοκ...
μεχρι τα 25 εριξα αρη και εβγαλε μια πολυ ωραια ντουφεκια και μια δοκιμη στα 36 απο περιεργια εκει ειχε ανοιξη παρα πολυ πλεον.

Back