Οι Ιταλοί που δεν τους πολυαρέσουν τα τσοκάκια, αγοράζουν μόνο τον κορμό της καραμπίνας και μετά κατασκευάζουν κάννη της επιλογής τους,μήκος-τσοκ και ατσάλι bohler, λιγότερο από 1000€
Φιλαράκι άσε τους Ιταλούς Κ ΤΙ βλέπεις!! Άλλωστε φημίζονται Κ λίγο Γ ΤΟ μαφιοζιλικι τους. ΧΆΧΑ.Επίσης μη ξεχνάς πως άλλο ναχεις το εργοστάσιο της μπενελι στην πόρτα σου κ να το επισκέπτεσαι οπότε θες κι άλλο εσύ κγω να ψωνίζουμε ότι βλέπουμε στο ράφι Κ μας πασαρουνΟσα καλα κυνηγια εχω δει στην ιταλια ολοι breda και benelli sl εχουν
ρίξε μια ματιά εδώ:Παιδιά από που μπορώ να αγοράσω τσοκ muller;
Μάκη έχω την εντύπωση ότι άδειασε το στοκ με τα muller δυστυχώς....ρίξε μια ματιά εδώ:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/max-gear.212/
Κώστα δεν το γνωρίζωΜάκη έχω την εντύπωση ότι άδειασε το στοκ με τα muller δυστυχώς....
Έχεις ιδέα ποιο ειναι το κόστος; και τι γίνεται με μεταφορικά και τελωνείο;Στα στέλνει και ο ίδιος ο Muller αν θες
Πετρο καλησπερα ,το μεταλλιο θα μπορουσε να το ειχε παρει και με Briley,Carlson κλπ κλπ Αυτου του επιπεδου αθλητες δεν παιρνουν χαμπαρι απο τα τσοκ .Καθαρη διαφημιση εκανεΟ Sosa Lyndon πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Μεξικό issf world cup 2018 στο τραπ με KICKS SMOKE!!!
Ναι αυτό εννοείται ότι έκανε διαφήμιση.. έβλεπα τον αγώνα,και όταν πήρα χαμπάρι ότι ρίχνει με σμοκ σκέφτηκα ότι ο τύπος είναι τρελός,Πετρο καλησπερα ,το μεταλλιο θα μπορουσε να το ειχε παρει και με Briley,Carlson κλπ κλπ Αυτου του επιπεδου αθλητες δεν παιρνουν χαμπαρι απο τα τσοκ .Καθαρη διαφημιση εκανε
Συμφωνώ αλλά όπως και να'χει..μετράει..Πετρο καλησπερα ,το μεταλλιο θα μπορουσε να το ειχε παρει και με Briley,Carlson κλπ κλπ Αυτου του επιπεδου αθλητες δεν παιρνουν χαμπαρι απο τα τσοκ .Καθαρη διαφημιση εκανε
Βαγγελη,με τα μαμα δεεεννν???Καλησπέρα παιδιά......έχει κάποιος δοκιμάσει kicks smoke 4* σε benelli 53cn cryo plus???? Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι τέτοιο για κυνήγι πέρδικας ν7 Έχετε να μου προτείνετε κάτι????
Φιλε Βαγγέλη πατριώτη (Στεργιος από Γιάννενα) επειδή είμαι κάτοχος τσοκ κικς όχι όμως για φτερό η άποψη μου είναι ΠΑΡΤΟ. θα δεις διαφορά!!!!!Βαγγελη,με τα μαμα δεεεννν???
???όχι όμως για φτερό
εννοώ πως με ότι μαμά τσοκ Κ να τα συγκρίνεις τα κικς έχουν διαφορά πολύ προς το καλύτερο. Έχει σημασία αν είναι 4 η 3 η 2 άστρα; ΔΕ νομιζω