Για κοντινές αποστάσεις ποιο σφιχτό από κύλινδρο αλλά τσοκ φρένου .https://airgunshop.gr/46.-tsokakia-...12ga-browning-invector-plus-code-black-decoy/ ξερει κανεις τι ειναι...?
Δεν εχω ασχοληθει με την σειρα code και δεν ειχα σκοπο. Απ αυτα που εχω διαβασει για τα black duck θυμαμαι αποδιδουν με χοντρα σκαγια. Ισχυει το ιδιο??Για κοντινές αποστάσεις ποιο σφιχτό από κύλινδρο αλλά τσοκ φρένου .
Στο σάιτ τους λέει ότι δίνει κατανομές βελτ. κυλίνδρου στο χαρτί μέχρι και 35μετρα αλλά σαν τσοκ φρένου έχει μικρότερη ατρακτο.Δεν εχω ασχοληθει με την σειρα code και δεν ειχα σκοπο. Απ αυτα που εχω διαβασει για τα black duck θυμαμαι αποδιδουν με χοντρα σκαγια. Ισχυει το ιδιο??
Οτι καλυτερο.Σκέφτομαι το Anaconda mid range σε inventor plus για την sx3 με την οποία κυνηγάω λαγό και φάσσα. Έχετε άποψη; Γενικά διαβάζω εδώ πολύ καλά πραγματα αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στα θηράματα αυτά. Επισης με δεδομένο ότι τα inventor plus ταιριάζουν και στο 525 το short rage μαζί με το mid range λεω να κάνουν καλό συνδιασμό. Τι λέτε;
Γενικά βλέπω ότι τα παραπάνω έχουν καλύτερες κατανομές από την άποψη ότι δεν συγκεντρώνουν τόσο πολύ τα σκάγια στο κέντρο. Μπορεί να μειώνουν λίγο το άνοιγμα της τουφεκιας αλλα το κάνουν πιο ομοιόμορφο. Ισχύει; Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τέτοια τσοκακια και δεν είναι καιρός για λαθη. Είναι βλέπω πανάκριβα.
Βάλε τις εδώ να τις δούμε ρε τρελέ...Με code black duck σε sx3 έχω κανει τεστ στειλε μου μέιλ να σου τις στείλω.
Που εισαι ρε παυλαρα!