Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Σημερα εριξα πουλες με ανακόντα mid και long και έγιναν δοκιμές στο πίνακα μ αυτα τα 2 και kicks smoke 4 άστρα και kicks hfl. Mod. Τα ανακόντα πολυ κυνηγετικά με το long να μου δίνει άνετα τουφεκιες μέχρι τα 50 μέτρα αλλα αυτή την απίστευτη δυναμη που εχει το kicks δεν την είδα στα φιδισια

Ευριπιδη τι διαφορα ειδες στο mid σε σχεσει με το long?
Eπειδη εχω το long και σκεφτομουν να παρω και το mid για καμια τσιχλα,
αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο κι αν θα με βοηθησει στο κυνηγι τις τσιχλας καλυτερα...
γιατι απ' οτι εχω δει το long δεν κανει για τσιχλες.

High flyer 3*
35 μέτρα Νο 5 η πρώτη, ιδιογομωση psb2 33γρ....
Κένταυρος Νο 8 η δεύτερη ...
Έχει φύγει λίγο αριστερά

Kicks ic
Ίδια μέτρα ίδια φυσίγγια...

Mid range...
Ίδια φυσίγγια
Ίδια μέτρα!

Long range 50 μέτρα ίδια φυσίγγια!

Όπλο beretta 391 stonecoat 71cm.

Ευριπιδη τι διαφορα ειδες στο mid σε σχεσει με το long?
Eπειδη εχω το long και σκεφτομουν να παρω και το mid για καμια τσιχλα,
αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο κι αν θα με βοηθησει στο κυνηγι τις τσιχλας καλυτερα...
γιατι απ' οτι εχω δει το long δεν κανει για τσιχλες.
Στο δικο μου οπλο το mid μετράει 3,5 άστρα δηλαδή lm. Αυτο που είδα στα πιατακια αλλά και στον πίνακα είναι οτι σου δίνει πολυ καλη τουφεκια απο τα 15 ως τα 45 μέτρα περιπου.δεν εχει τη δυναμη του kicks αλλα δεν εχει και την αυστηρότητα που εχει το kicks.ειναι σαφως πολυ πιο κυνηγετικό τσοκ.βεβαια κατι πιατακια κοντά στα 15 μετρα έγιναν σκονη. Γνώμη μου ειναι όπως το χουνε γράψει και πολλα παιδιά εδώ ειναι φοβερό καρτερισιο τσοκ.σε περπατητο τσίχλας δεν θα το εβαζα.κατα τη γνώμη μου αξιζει. Το long παλι ειναι για πολυ ανοιχτά καρτερια τσίχλας αν αυτο κυνηγας ή για φασσες ψηλωμενες

Και για να καταλαβετε τη διαφορα περιπου μεταξύ ανακόντα και kicks οι τουφεκιες πoυ έγιναν με το smoke 4 άστρα και h flyer mod τα σκάγια σχεδόν έλιωναν στο πινακα.μιλάμε για τρομερή δυναμη κρούσης.αλλα δεν συγχωρούν το παραμικρό σκοπευτικό λαθος

Επίσης και αυτο ειναι που μου εκανε εντύπωση ειναι οτι παλιότερα είχα ρίξει με το smoke το 4αρι ως τα 45 μετρα.εχθες που δοκιμασα το mid στα 45 είδα οτι το smoke είχε λίγο καλυτερα κεντρα.γι αυτο λεω οτι το mid ειναι πολυ πιο φιλικο

Στο anaconda long βάλτε κάτω από no4 σκάγια για να δείτε διαφορά στα ψιλά σκάγια για εμένα δεν εχει διαφορά εκει που δείχνει τα δόντια του αυτο το τσοκ ειναι στα χοντρά νούμερα!!Οπως λεει και ο φίλος ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ το mid από 20 μέχρι τα 50 μέτρα για καρτέρι σε καλύπτει απόλυτα,από εκει και πάνω πηγαινεις στο long με χοντρό νούμερο σκάγια!Προσωπικη άποψη για περπατητο τσίχλας δεν κάνουν αυτα τα τσοκ ούτε ούτε το mid ούτε το long!!

Στο anaconda long βάλτε κάτω από no4 σκάγια για να δείτε διαφορά στα ψιλά σκάγια για εμένα δεν εχει διαφορά εκει που δείχνει τα δόντια του αυτο το τσοκ ειναι στα χοντρά νούμερα!!Οπως λεει και ο φίλος ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ το mid από 20 μέχρι τα 50 μέτρα για καρτέρι σε καλύπτει απόλυτα,από εκει και πάνω πηγαινεις στο long με χοντρό νούμερο σκάγια!Προσωπικη άποψη για περπατητο τσίχλας δεν κάνουν αυτα τα τσοκ ούτε ούτε το mid ούτε το long!!
Κώστα το mid δουλεύει καλά και με ψιλά σκάγια?σε καλύπτει για καρτέρι φασσας και τσίχλας?

Στο δικο μου οπλο το mid μετράει 3,5 άστρα δηλαδή lm. Αυτο που είδα στα πιατακια αλλά και στον πίνακα είναι οτι σου δίνει πολυ καλη τουφεκια απο τα 15 ως τα 45 μέτρα περιπου.δεν εχει τη δυναμη του kicks αλλα δεν εχει και την αυστηρότητα που εχει το kicks.ειναι σαφως πολυ πιο κυνηγετικό τσοκ.βεβαια κατι πιατακια κοντά στα 15 μετρα έγιναν σκονη. Γνώμη μου ειναι όπως το χουνε γράψει και πολλα παιδιά εδώ ειναι φοβερό καρτερισιο τσοκ.σε περπατητο τσίχλας δεν θα το εβαζα.κατα τη γνώμη μου αξιζει. Το long παλι ειναι για πολυ ανοιχτά καρτερια τσίχλας αν αυτο κυνηγας ή για φασσες ψηλωμενες

Το long το ειχα παρει για τις φασσες και αυτο που ειδα πραγματι ηταν πολυ καλο
με τα χοντρα σκαγια γιατι μου εδωσε πουλια σε μεγαλες αποστασης θα ελεγα που με αλλα τσοκ δεν επαιρνα.
Ομως στην τσιχλα που το ειχα δοκιμαση (στο καρτερι) με τα ψιλα σκαγια δεν μου αρεσε καθολου...
και παρολο που το ειχα δοκιμαση με διαφορα φυσιγγια για να δω πως θα τα παει,
ομως εκει με απογοητευσε.
Ισως να μην δουλευουν καλα αυτα τα τσοκ με ψιλα νουμερα σκαγια... τι να πω.
Γι αυτο ρωτησα για το mid επειδη ειναι ποιο ανοιχτο μπορει να εχει καλυτερα αποτελεσματα με τα ψιλα σκαγια.
Δεν εχει και κανενας γνωστος μου εδω για να το δοκιμασω για να εχω μια ποιο σαφη γνωμη.
Παντως ειμαι σε σκεψη για την αγορα του μιας και ακουγονται καλα λογια απο πολλους.

Last edited:
Καλημέρα Γιώργη σου στέλνω φώτο από μια δοκιμή με το m https://postimg.cc/image/txprvi4ft/. Η δοκιμή έγινε τον χειμώνα f2 34 grammaria 35 m;etra 8 n

πολύ ωραία τουφεκιά !!!

KΑΛΗΜΈΡΑ Παύλο, όλα αυτά με την συνδρομή σου ευχαριστώ και πάλι

Δημήτρη χαρά μου !

Back