Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Προσπαθώντας να κάνω μία καταγραφή στα τσοκάκια μου με πραγματικά στοιχεία , δηλαδή μετρημένα από μένα τα στόμια των εισόδων των τσοκ, των τελικών συσφίξεων κλπ διαπίστωσα οτι τα τσοκ της Briley που είχα αγοράσει παλιά και που είναι αυτά - http://www.briley.com/p-52133-invector-plus-extended-black-oxide-choke-12-gauge.aspx - αναφέρουν μόνο σύσφιξη . Τα περισσότερα τσοκ αναφέρουν τελική διάμετρο και την σύσφιξη την βρίσκουμε μόνοι μας αφαιρώντας την διάμετρο του αυλού της κάννης μας. Σ' αυτά, όπως θα δείτε και στον πίνακα που βγάζει το site έχει μόνο μετρήσεις , υποθέτω, των τελικών συσφίξεων, όμως σε ποιόν αυλό;
Μήπως ξέρει κανένας τι παίζει; (γράφει από πάνω κατι σαν 17-4 αλλά βλέπω οτι δεν αναφέρεται σε αυλό. Αλλωστε είναι πολύ λιγο το 17-4 για αυλό).

Προσπαθώντας να κάνω μία καταγραφή στα τσοκάκια μου με πραγματικά στοιχεία , δηλαδή μετρημένα από μένα τα στόμια των εισόδων των τσοκ, των τελικών συσφίξεων κλπ διαπίστωσα οτι τα τσοκ της Briley που είχα αγοράσει παλιά και που είναι αυτά - http://www.briley.com/p-52133-invector-plus-extended-black-oxide-choke-12-gauge.aspx - αναφέρουν μόνο σύσφιξη . Τα περισσότερα τσοκ αναφέρουν τελική διάμετρο και την σύσφιξη την βρίσκουμε μόνοι μας αφαιρώντας την διάμετρο του αυλού της κάννης μας. Σ' αυτά, όπως θα δείτε και στον πίνακα που βγάζει το site έχει μόνο μετρήσεις , υποθέτω, των τελικών συσφίξεων, όμως σε ποιόν αυλό;
Μήπως ξέρει κανένας τι παίζει; (γράφει από πάνω κατι σαν 17-4 αλλά βλέπω οτι δεν αναφέρεται σε αυλό. Αλλωστε είναι πολύ λιγο το 17-4 για αυλό).
17-4= τύπος ατσαλιού που κατασκευάζονται..

Σε μια δύο μέρες θα έχω το ερπετό σε Mid Range για την Maxus και στο πρόγραμμα είναι ένα Kicks Smoke LM.
Αρχίζουμε σιγά σιγά να κάνουμε μια συλλογή!.sarcastic.
Ψάχνω κι εγώ ένα Kicks Smoke σε invector plus για το 525 μου και την sx3 αλλά έχω μπερδευτεί και δεν βρίσκω από Ελλάδα.
Το θέλω για κοντινά έως 35 - 40μ και μάλλον θα πάω στο 0,010 IC.
Εσύ από που θα το πάρεις;

ένα mail στην εταιρεία θα λύσει την απορία!

αντε Γιωργαρα ανεβα δρακοντιο να τα ζευγαρωσουμε . . . . . .
Εεεε και ν'αφησεις και καμια τσιχλα και για μας φετος.big smile.
Εχω κι εγώ μερικές εκκρεμότητες για κει πάνω. Με περιμένει και μένα ένα φιδίσιο Mid Range για δοκιμές και θέλω να κάνω και ένα Churchill test σε ένα παλιό μου δίκαννο. Αντε όλοι μαζί ημερήσια στο Δρακόντιο...

Back