Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Στο anaconda long βάλτε κάτω από no4 σκάγια για να δείτε διαφορά στα ψιλά σκάγια για εμένα δεν εχει διαφορά εκει που δείχνει τα δόντια του αυτο το τσοκ ειναι στα χοντρά νούμερα!!Οπως λεει και ο φίλος ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ το mid από 20 μέχρι τα 50 μέτρα για καρτέρι σε καλύπτει απόλυτα,από εκει και πάνω πηγαινεις στο long με χοντρό νούμερο σκάγια!Προσωπικη άποψη για περπατητο τσίχλας δεν κάνουν αυτα τα τσοκ ούτε ούτε το mid ούτε το long!!
Θα συμφωνησω απόλυτα μαζί σου.ετσι κι αλλιως εσυ το εχεις δουλέψει το long και το ξέρεις καλυτερα.κι εμενα στα 6αρια δεν μ άρεσε η απόδοση του.εδώ διαφέρει το kicks τ οποιο σου δίνει απόδοση και σε ψιλά και σε χοντρα.για περπατητο όντως δεν κάνουνε αυτά τα τσοκ.κοντά τα πουλιά στραπατσαρονται.οχι οτι δεν είδα καλα πραγματα αλλα περιμενα να δω καλυτερα

Θα συμφωνησω απόλυτα μαζί σου.ετσι κι αλλιως εσυ το εχεις δουλέψει το long και το ξέρεις καλυτερα.κι εμενα στα 6αρια δεν μ άρεσε η απόδοση του.εδώ διαφέρει το kicks τ οποιο σου δίνει απόδοση και σε ψιλά και σε χοντρα.για περπατητο όντως δεν κάνουνε αυτά τα τσοκ.κοντά τα πουλιά στραπατσαρονται.οχι οτι δεν είδα καλα πραγματα αλλα περιμενα να δω καλυτερα
Δεν έχω εμπειρία από τσοκ, άλλα όπως επισήμανε ο Παύλος στην δοκιμή που έκανα με νο 8 στο mid δείχνει καλά αποτελέσματα. Πάντως για περπατητο μόνο bell

Κώστα το mid δουλεύει καλά και με ψιλά σκάγια?σε καλύπτει για καρτέρι φασσας και τσίχλας?
Το mid ειναι πιο γενικό τσοκ εγώ το δούλεψα και στα περάσματα τον οκτωβρη και σε Φασσα στις σερρες και στο χωριό άνετα το δουλεύεις σε καρτέρι εγώ σε ψιλά το δούλεψα σε νο9 σκάγια και στη Φασσα το δούλεψα και με νο6 εμένα προσωπικά μου ταίριαξε αλλα μου άρεσε και με χοντρό σκαγι νο4 και νο3

πολύ ωραίο τσοκ γενικής χρήσης είναι το patternmaster code black decoy , σύσφιξη IC φρενάτο με πολύ ωραία τουφεκιά κοντά και μακρυά ,δουλεύει πολύ καλά τα ψιλά σκάγια επίσης,,,για περπατητό μάυρες και σούρουπο δεν βγαίνει από πάνω

Εγώ πάντως μετά από τόσες συζητήσεις που έχουν γίνει εδώ μέσα, είμαι της άποψης πως δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τσοκ για κοντινές αποστάσεις. Για φάσσες, παπιά σε αποστάσεις 40+ ναι αλλά για τσίχλες εμπιστευτείτε τα τσοκ του όπλου σας και δώστε τα χρήματα σας σε άλλα πράγματα όπως ένα κοντάκι ή μια μηχανή ιδιογόμωσης. Άποψη μου πάντα...

Εγώ πάντως μετά από τόσες συζητήσεις που έχουν γίνει εδώ μέσα, είμαι της άποψης πως δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τσοκ για κοντινές αποστάσεις. Για φάσσες, παπιά σε αποστάσεις 40+ ναι αλλά για τσίχλες εμπιστευτείτε τα τσοκ του όπλου σας και δώστε τα χρήματα σας σε άλλα πράγματα όπως ένα κοντάκι ή μια μηχανή ιδιογόμωσης. Άποψη μου πάντα...
Ακριβώς όπως το ειπες τα τσοκ αυτα τα χρειάζεσαι για οριακές αποστάσεις και για θηράματα που η καταβολή τους ειναι πιο δύσκολη από το μέσο όρο η Τσίχλα ούτε φρενατα θέλει ούτε πολλά γραμμάρια απλά θέλει λιγο ψάξιμο να βρεις ενα φυσίγγι που θα σου ταιριάζει!!

Ακριβώς όπως το ειπες τα τσοκ αυτα τα χρειάζεσαι για οριακές αποστάσεις και για θηράματα που η καταβολή τους ειναι πιο δύσκολη από το μέσο όρο η Τσίχλα ούτε φρενατα θέλει ούτε πολλά γραμμάρια απλά θέλει λιγο ψάξιμο να βρεις ενα φυσίγγι που θα σου ταιριάζει!!
Θα συμφωνήσω και με τους δύο, πλην όμως στην browning gold είδα διαφορά στον πίνακα απο τα μαμα τσοκ με το bell to mid

Συμφωνώ απολυτα

Παιδιά το ανακόντα και σε ψιλά θερίζει. Έχω ρίξει πάνω από 10000 φυσίγγια, πάνω από 7000 σε Ν 7.5 σε δυο σαιζόν Ν Αφρική. Συσφιξη καθαρή δεν μπορείς να προσδιορίσεις όπως ανέφερε και ο Παύλος πιο πάνω, αλλά από την άλλη το mid θα σου ρίξει τουφεκια αναλογη σε περίπου Μ και σε 18.3 άυλο και σε 18.8. Το μέγιστο βεληνεκές και στις τρεις συσφιξεις βρίσκεται αρκετά κοντα το ένα με το άλλο, παίρνεις πολύ συχνά μακρινά πουλιά ακόμη και με το short. Το short στους περισσότερους άυλους είναι ποιο ανοιχτό από κύλινδρο όμως ρίχνει λίγο ποιο συγκεντρωτικα ακόμη και από IC. Kόντα παρόλα αυτά δεν θα δείτε πουλι στραπατσαρισμένο. Η πατεντα του τσοκ κάνει την οποία διαφορά στη συσφιξη και η παττερνμαστερ που είναι και η πρώτη σε πωλήσεις τσοκ στην Αμερική ήταν και η πρώτη που κατάφερε και έβγαλε στην αγορά τσοκ σορτ, Μιντιουμ και λονγκ με την ίδια ακριβώς διάμετρο στομίου και στα 3 με το παττερνμαστερ κλασσικ, τα οποία έριχναν ανάλογα.

Εδώ είναι τουφεκια με το anaconda long range στα 54 βήματα με φυσίγγι superkill 24 γρ Ν 7.5. Λόγω της μορφολογίας του σκοπευτηρίου του Ασπροπύργου δεν μπορούσα να πάω ποιο πίσω για ποιο μακρινή βολή.

http://a67.tinypic.com/2j0jh49.jpg
Με τι όπλο,μήκος κάννης;

Με τι όπλο,μήκος κάννης;

Kαννη απο Ρεμινγκτον 870 71 εκ πανω σε σωμα Μπενελλι. Τα φυσιγγια εντελως τυχαια, αυτα που πουλουσε το σκοπευτηριο, ειχα παει εκει
για τεστ Τσωρτσιλ σε ενα καινουργιο κοντακι που εφτειαξα και δοκιμασα και τη τουφεκια στο πινακα.

Εύχομαι να μαζέψεις όσα περισσοτερα θέλεις φιλαράκι!

Να σαι καλά Ηλία!
Όσο μπορούμε παίρνουμε για την τρέλα μας!
φιλε για ενα τετειο ψηνομαι κ εγω

Νικόλα στο ποζέ και στο 20άρι που έχω Kicks έμεινα πολύ ικανοποιημένος και θα πάρω και για την Maxus.
Αν τα βρεις με αυτά τα τσοκ θα πάθεις την πλάκα σου!

Νικόλα στο ποζέ και στο 20άρι που έχω Kicks έμεινα πολύ ικανοποιημένος και θα πάρω και για την Maxus.
Αν τα βρεις με αυτά τα τσοκ θα πάθεις την πλάκα σου!
φιλε εχω ενα buck kicks lf το δοκιμασα μια φορα στα πιατακια πολυ σφιχτο μπορει να το δοσω κ να παρω το LM μια κ για γουρουνια δε θα ξαναπαω

Back