Ευχαριστώ για την απάντηση για flight control federal μπορεί ξέρειςΝαι φιλε μου μπορεις και τα παει πολυ καλα εχω ριξει απο 15βολα μεχρι 8βολα
Ευχαριστώ για την απάντηση για flight control federal μπορεί ξέρειςΝαι φιλε μου μπορεις και τα παει πολυ καλα εχω ριξει απο 15βολα μεχρι 8βολα
Και αυτα μπορεις μια χαραΕυχαριστώ για την απάντηση για flight control federal μπορεί ξέρεις
Για πες για να στα στείλει Ελλάδα τι κάνεις στην επιλογή?https://www.wingslocked.co.uk έχει κικς και στέλνει Ελλάδα με δεκα ευρώ.δεν είχε Cal 20 ετοιμοπαταδατα αλλά έχει διαφορα.
Απλά δεν έχει επιλογη χωρας ελλαδα. Το εγραψα στα σχόλια και μου έστειλε μαιλ επιβεβαίωσης
Έβαλα πληρωμη με PayPal που έχει μετά Φιξ την διεύθυνση σου και εστειλα και μαιλ για σιγουριάΓια πες για να στα στείλει Ελλάδα τι κάνεις στην επιλογή?
Ευχαριστώ νικοΈβαλα πληρωμη με PayPal που έχει μετά Φιξ την διεύθυνση σου και εστειλα και μαιλ για σιγουριά
Μας στραβωσες ρε παιδι μου, τι πινακες ειναι αυτοι? ωραιες ειναι αλλα πιστευω με αλλο φυσιγγι θα παρεις καλυτερες, για πες πως τα ειδες τα kicks?καλησπερα παιδια... ειχα παει να κανω μερικες δοκιμουλες το απογευμα στη μαλακασα αν και με βλεπω να μην ξαναπαω αλλα ισως ειμαι εγω ο παραξενος! τεσπα οι παρακατω δοκιμες εγιναν με cheditte no8 28gr στο (τραπεζι) το ξυλινο νομιζω ειναι 30 μετρα δεν ειμαι σιγουρος ..
και τελος στα 40 μετρα
τα τσοκ ειναι kicks high flyer
χαχαχαχα ναι δεν το χω με του πινακες δεν εχω υπομονη....τωρα πως τα ειδα... σαν κατανομη καλη ηταν αλλα δεν επαθα την πλακα μου ισως φταει το φυσιγγι ..μεχρι τα 40 μετρα ΑΝ πεσει η τουφεκια στο πουλι δεν γλιτωνει.... εντυπωση μεγαλη μου εκανε το πως εσπαγαν τα δισκακια...σπαγανε και πηγαιναν τα κομματια προς τα πισω.. θελουν χρονο αρκετο να τα μαθεις.Μας στραβωσες ρε παιδι μου, τι πινακες ειναι αυτοι? ωραιες ειναι αλλα πιστευω με αλλο φυσιγγι θα παρεις καλυτερες, για πες πως τα ειδες τα kicks?
Μαλλον εννοεις οτι εσπαγαν με πολυ δυναμη, εχανες δηλαδη πιο συχνα πιατα σε σχεση με τα συμβατικα τσοκ?χαχαχαχα ναι δεν το χω με του πινακες δεν εχω υπομονη....τωρα πως τα ειδα... σαν κατανομη καλη ηταν αλλα δεν επαθα την πλακα μου ισως φταει το φυσιγγι ..μεχρι τα 40 μετρα ΑΝ πεσει η τουφεκια στο πουλι δεν γλιτωνει.... εντυπωση μεγαλη μου εκανε το πως εσπαγαν τα δισκακια...σπαγανε και πηγαιναν τα κομματια προς τα πισω.. θελουν χρονο αρκετο να τα μαθεις.
ναι γινονταν σκονη! ναι εχασα αρκετα αλλα ηταν αναμενομενο και οι προσκοπευσεις αλου για αλλουΜαλλον εννοεις οτι εσπαγαν με πολυ δυναμη, εχανες δηλαδη πιο συχνα πιατα σε σχεση με τα συμβατικα τσοκ?
Ειναι δυναμη τα kicks, θα τα συνηθισεις και θα κανεις τρελα γουστα μεταναι γινονταν σκονη! ναι εχασα αρκετα αλλα ηταν αναμενομενο και οι προσκοπευσεις αλου για αλλου
πρεπει... θα δουμε στην πορεια! αρκει να εχει τσιχλονιααααα!!!! χαχαχαχαΕιναι δυναμη τα kicks, θα τα συνηθισεις και θα κανεις τρελα γουστα μετα
Σου ζήτησαν σκοπευτική άδεια;αν και με βλεπω να μην ξαναπαω αλλα ισως ειμαι εγω ο παραξενος
36...αν εννοείς το παλιό stand που σάπισε και χάλασε.στο (τραπεζι) το ξυλινο νομιζω ειναι 30 μετρα δεν ειμαι σιγουρος ..
Μερικές πληροφορίες για το όπλοκαλησπερα παιδια... ειχα παει να κανω μερικες δοκιμουλες το απογευμα στη μαλακασα αν και με βλεπω να μην ξαναπαω αλλα ισως ειμαι εγω ο παραξενος! τεσπα οι παρακατω δοκιμες εγιναν με cheditte no8 28gr στο (τραπεζι) το ξυλινο νομιζω ειναι 30 μετρα δεν ειμαι σιγουρος ..
και τελος στα 40 μετρα
Ναι ναι αυτο.Ναι μου ζητησαν και ελεγε τα δικα του εκει ο τυπος " σας τα λεω εγω και δεν μακουτε θα δειτε σε λιγο καιρο θα ερχεστε και θα φευγετε" ασε που εκανα το λαθος και δεν πηρα φυσιγγια μαζι μου και του λεω δωσε μου 2 κουτια τα πιο φθηνα. Και μου κανει 7 ευρο το κουτι..+ οτι τα δισκακια ηταν ασυνχρονιστα και εβγαιναν οπου νανεΣου ζήτησαν σκοπευτική άδεια;
36...αν εννοείς το παλιό stand που σάπισε και χάλασε.
Browning 525 68αρα κανηΜερικές πληροφορίες για το όπλο
Μάλλον είναι παραπάνω από 30 μ. σαν να άνοιξε πολύ το xfull . Πιο νορμάλ μου φαινεται το 36,5 που λένε οι φίλοι. Και το mod της 1ης φωτο καλό είναι. Αλλά ρε παιδιά αυτό με την ώχρα βάσανο είναι .Με το ζόρι φαίνονται οι αποτυπώσεις. Πάρε χαρτόνι να το φχαριστηθείςκαλησπερα παιδια... ειχα παει να κανω μερικες δοκιμουλες το απογευμα στη μαλακασα αν και με βλεπω να μην ξαναπαω αλλα ισως ειμαι εγω ο παραξενος! τεσπα οι παρακατω δοκιμες εγιναν με cheditte no8 28gr στο (τραπεζι) το ξυλινο νομιζω ειναι 30 μετρα δεν ειμαι σιγουρος ..
και τελος στα 40 μετρα
Εχει πιο πισω μια κολονα τσιμεντενια και γραφει πανω τησ 40μετραωραιες τουφεκιες αλλα για kicks της περιμενα πιο μαζεμενες.36,5 ειναι το ξυλινο στα 40μ που πηγες και της εριξες?