Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

https://www.wingslocked.co.uk έχει κικς και στέλνει Ελλάδα με δεκα ευρώ.δεν είχε Cal 20 ετοιμοπαταδατα αλλά έχει διαφορα.

Απλά δεν έχει επιλογη χωρας ελλαδα. Το εγραψα στα σχόλια και μου έστειλε μαιλ επιβεβαίωσης
Για πες για να στα στείλει Ελλάδα τι κάνεις στην επιλογή?

καλησπερα παιδια... ειχα παει να κανω μερικες δοκιμουλες το απογευμα στη μαλακασα αν και με βλεπω να μην ξαναπαω αλλα ισως ειμαι εγω ο παραξενος! τεσπα οι παρακατω δοκιμες εγιναν με cheditte no8 28gr στο (τραπεζι) το ξυλινο νομιζω ειναι 30 μετρα δεν ειμαι σιγουρος ..

και τελος στα 40 μετρα

τα τσοκ ειναι kicks high flyer

καλησπερα παιδια... ειχα παει να κανω μερικες δοκιμουλες το απογευμα στη μαλακασα αν και με βλεπω να μην ξαναπαω αλλα ισως ειμαι εγω ο παραξενος! τεσπα οι παρακατω δοκιμες εγιναν με cheditte no8 28gr στο (τραπεζι) το ξυλινο νομιζω ειναι 30 μετρα δεν ειμαι σιγουρος ..

και τελος στα 40 μετρα

Μας στραβωσες ρε παιδι μου, τι πινακες ειναι αυτοι?.yel. ωραιες ειναι αλλα πιστευω με αλλο φυσιγγι θα παρεις καλυτερες, για πες πως τα ειδες τα kicks?

Μας στραβωσες ρε παιδι μου, τι πινακες ειναι αυτοι?.yel. ωραιες ειναι αλλα πιστευω με αλλο φυσιγγι θα παρεις καλυτερες, για πες πως τα ειδες τα kicks?
χαχαχαχα ναι δεν το χω με του πινακες δεν εχω υπομονη....τωρα πως τα ειδα... σαν κατανομη καλη ηταν αλλα δεν επαθα την πλακα μου ισως φταει το φυσιγγι ..μεχρι τα 40 μετρα ΑΝ πεσει η τουφεκια στο πουλι δεν γλιτωνει.... εντυπωση μεγαλη μου εκανε το πως εσπαγαν τα δισκακια...σπαγανε και πηγαιναν τα κομματια προς τα πισω.. θελουν χρονο αρκετο να τα μαθεις.

χαχαχαχα ναι δεν το χω με του πινακες δεν εχω υπομονη....τωρα πως τα ειδα... σαν κατανομη καλη ηταν αλλα δεν επαθα την πλακα μου ισως φταει το φυσιγγι ..μεχρι τα 40 μετρα ΑΝ πεσει η τουφεκια στο πουλι δεν γλιτωνει.... εντυπωση μεγαλη μου εκανε το πως εσπαγαν τα δισκακια...σπαγανε και πηγαιναν τα κομματια προς τα πισω.. θελουν χρονο αρκετο να τα μαθεις.
Μαλλον εννοεις οτι εσπαγαν με πολυ δυναμη, εχανες δηλαδη πιο συχνα πιατα σε σχεση με τα συμβατικα τσοκ?

αν και με βλεπω να μην ξαναπαω αλλα ισως ειμαι εγω ο παραξενος
Σου ζήτησαν σκοπευτική άδεια;
στο (τραπεζι) το ξυλινο νομιζω ειναι 30 μετρα δεν ειμαι σιγουρος ..
36...αν εννοείς το παλιό stand που σάπισε και χάλασε.

και τελος στα 40 μετρα

Μερικές πληροφορίες για το όπλο

Σου ζήτησαν σκοπευτική άδεια;

36...αν εννοείς το παλιό stand που σάπισε και χάλασε.
Ναι ναι αυτο.Ναι μου ζητησαν και ελεγε τα δικα του εκει ο τυπος " σας τα λεω εγω και δεν μακουτε θα δειτε σε λιγο καιρο θα ερχεστε και θα φευγετε" ασε που εκανα το λαθος και δεν πηρα φυσιγγια μαζι μου και του λεω δωσε μου 2 κουτια τα πιο φθηνα. Και μου κανει 7 ευρο το κουτι..+ οτι τα δισκακια ηταν ασυνχρονιστα και εβγαιναν οπου νανε

και τελος στα 40 μετρα

Μάλλον είναι παραπάνω από 30 μ. σαν να άνοιξε πολύ το xfull . Πιο νορμάλ μου φαινεται το 36,5 που λένε οι φίλοι. Και το mod της 1ης φωτο καλό είναι. Αλλά ρε παιδιά αυτό με την ώχρα βάσανο είναι .Με το ζόρι φαίνονται οι αποτυπώσεις. Πάρε χαρτόνι να το φχαριστηθείς:)

Back