Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Δημήτρη το πιθανότερο είναι ότι δεν θα δεις ωραίες κατανομές απ' τα kicks γιατί δεν αφήνουν ουρά.ολα τα σκάγια είναι κεντρικά και πιθανόν στον πίνακα να δεις και ομάδες σκαγίων μαζεμένες.ομως στο κυνήγι είναι εντελώς διαφορετικα

Δημήτρη το πιθανότερο είναι ότι δεν θα δεις ωραίες κατανομές απ' τα kicks γιατί δεν αφήνουν ουρά.ολα τα σκάγια είναι κεντρικά και πιθανόν στον πίνακα να δεις και ομάδες σκαγίων μαζεμένες.ομως στο κυνήγι είναι εντελώς διαφορετικα
Ο Γιούρι ξέρει,ο Γιούρι ξέρει!:D:D

Λοιπόν παίδες επειδή είναι γνωστό ότι όταν δεν υπάρχουν τρυγόνια , υπάρχουν χαρτόνια ανεβάζω μια φωτογραφία όπου με το anaconda mr έχω ρίξει σε απόσταση 50m. Το αποτέλεσμα το φωτογράφησα δίπλα σε παλαιότερη δοκιμή με παρόμοιο φυσίγγι στα 38m περίπου μέτρα. Μου έκανε εντύπωση πόσο ανοίγει η τουφεκιά με το MR από τα 38 στα 50m.
Πάνω στα χαρτόνια υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Εγω σημειώνω οτι στην μια τουφεκιά στα 38m το φυσίγγι είναι B&P #8, 32gr και στην άλλη στα 50m navaro #8, 34gr. Επίσης τα χαρτόνια είναι περίπου 65Χ70 και είναι χαρακτηριστικό ότι ενω στα 38 m όλα τα σκάγια μπήκαν στο χαρτόνι στα 50m δεν μπήκαν ουτε τα μισά. Τόσο πολύ άνοιξε η τουφεκιά μεσα σε 12m περίπου .

Last edited:
Επειδή βλέπω σχόλια για τα kicks ανεβάζω φωτογραφία από τουφεκιά με kicks F με την SX3 . Το τσοκάκι είναι ενός φίλου που μου το έδωσε για δοκιμή οταν με είδε να τουφεκάω τα χαρτόνια . Το φυσίγγι είναι πάλι #8 navaro 34 gr. Το κακό είναι οτι ... η τουφεκιά, που είναι στα 50 m, δεν πήρε καλά το χαρτόνι - και ήταν το τελευταίο - ,νομιζω μου εφυγε κάτω αριστερά, αλλά το ανεβάζω μήπως και βοηθήσει τους φίλους παραπάνω που δοκιμάζουν τα kicks. Ευκαιρία να δω πως γίνεται η δουλειά με τις φωτό με το Imgur γιατί παραπάνω με το postimage τα έκανα .... καλλιγραφία) .

https://imgur.com/a/LIi0d0j

εγω στο πινακα με τα kicks εχω δει ωραια πραγματα και δεν εχει διαφορα στο κυνηγι.

Συγνώμη που επεμβαίνω στην κουβέντα, αλλά θα ήθελα να κάνω μια γενική παράκληση. Καλά θα ήταν νομίζω, όπως κάνουμε με όλους τους κατασκευαστές τσοκ, έτσι να κάνουμε κι όταν αναφερόμαστε στα Kicks. Να αναφέρουμε δηλαδή, και τον τύπο (high flyer, smoke, Buck Kicker, κλπ) για να σχηματίζουμε όλοι μια πιο ξεκάθαρη εικόνα..

Ναι σαφώς δεν αντιλέγω...απλά 3 συσφιξεις πιο πάνω θα έπρεπε να δώσει τουλάχιστον μία συγκέντρωση πιο πάνω της τάξεως 10-15% λέω εγώ τώρα...αν είμαι λαθος εγώ πείτε μου
Ρε συ είσαι σίγουρος ότι δεν μπέρδεψες τις φωτο στο κινητο και είναι ανάποδα..;

Ρε συ είσαι σίγουρος ότι δεν μπέρδεψες τις φωτο στο κινητο και είναι ανάποδα..;
Κανένα μπέρδεμα παιδιά...και ο τύπος δεν είναι άλλος παρά το smoke έχει μπει και φωτογραφία πιο πίσω με το τσοκ...ξέρω πως μπορεί να φένεται περίεργο να έχει έστω 1% περισσότερα σφάγια το 4αρι από το 1* αλλά έτσι έγινε στη προκειμένη

Last edited:
Back