Εμένα ποτέ δεν έδωσαν ωραίες κατανομές στα δικά μου όπλα αλλά στο κυνήγι θέριζαν...τι να σου πω βρε Δημήτρη...Με 303,με benelli m1 και Κικς lf γιατί παίρνουμε τρομερές κατανομές σε αυτά τα μέτρα;
Εμένα ποτέ δεν έδωσαν ωραίες κατανομές στα δικά μου όπλα αλλά στο κυνήγι θέριζαν...τι να σου πω βρε Δημήτρη...Με 303,με benelli m1 και Κικς lf γιατί παίρνουμε τρομερές κατανομές σε αυτά τα μέτρα;
Στο κυνηγι μάλιστα δεν αντιλέγω...Εμένα ποτέ δεν έδωσαν ωραίες κατανομές στα δικά μου όπλα αλλά στο κυνήγι θέριζαν...τι να σου πω βρε Δημήτρη...
Ο Γιούρι ξέρει,ο Γιούρι ξέρει!Δημήτρη το πιθανότερο είναι ότι δεν θα δεις ωραίες κατανομές απ' τα kicks γιατί δεν αφήνουν ουρά.ολα τα σκάγια είναι κεντρικά και πιθανόν στον πίνακα να δεις και ομάδες σκαγίων μαζεμένες.ομως στο κυνήγι είναι εντελώς διαφορετικα
Κατανομες σπάνια , συγκεντρωσεις όμως ναι... Είναι εξαιρετικά χαμηλή αυτή η συγκέντρωση...Τα κικς ποτέ δεν έδωσαν ωραίες κατανομές σε πίνακα....αλλά στο κυνήγι σκονιζαν...
εγω στο πινακα με τα kicks εχω δει ωραια πραγματα και δεν εχει διαφορα στο κυνηγι.Δημήτρη το πιθανότερο είναι ότι δεν θα δεις ωραίες κατανομές απ' τα kicks γιατί δεν αφήνουν ουρά.ολα τα σκάγια είναι κεντρικά και πιθανόν στον πίνακα να δεις και ομάδες σκαγίων μαζεμένες.ομως στο κυνήγι είναι εντελώς διαφορετικα
Τι εποχή ήταν;Έιχα κάνει μια δοκιμή αν θυμαμαι καλά με tordo πορτοκαλί και 8 νούμερο σκάγια...πως τη βλέπετε;
screen capture software
Ρε συ είσαι σίγουρος ότι δεν μπέρδεψες τις φωτο στο κινητο και είναι ανάποδα..;Ναι σαφώς δεν αντιλέγω...απλά 3 συσφιξεις πιο πάνω θα έπρεπε να δώσει τουλάχιστον μία συγκέντρωση πιο πάνω της τάξεως 10-15% λέω εγώ τώρα...αν είμαι λαθος εγώ πείτε μου
Το αποτέλεσμα το φωτογράφησα δίπλα σε παλαιότερη δοκιμή με παρόμοιο φυσίγγι
Καλοκαίρι Γιώργο...καθε Τετάρτη απόγευμα αφού πέσει ο ήλιος κάνουμε τις δοκιμές μας,εγώ τουλάχιστον...Τι εποχή ήταν;
Κανένα μπέρδεμα παιδιά...και ο τύπος δεν είναι άλλος παρά το smoke έχει μπει και φωτογραφία πιο πίσω με το τσοκ...ξέρω πως μπορεί να φένεται περίεργο να έχει έστω 1% περισσότερα σφάγια το 4αρι από το 1* αλλά έτσι έγινε στη προκειμένηΡε συ είσαι σίγουρος ότι δεν μπέρδεψες τις φωτο στο κινητο και είναι ανάποδα..;
Σιγά μη και δεν έπαιρνεςΠόσο με τρώει το χέρι μου για ένα kicks στην fabarm ....γαμωτο πάλι beta tester
εσυ να κατσεις εκει που εισαι δεν εχεις αναγκη!Πόσο με τρώει το χέρι μου για ένα kicks στην fabarm ....γαμωτο πάλι beta tester
Ειπα κι εγω ετσι θα καθοσουν????Πόσο με τρώει το χέρι μου για ένα kicks στην fabarm ....γαμωτο πάλι beta tester