ναι παυλο ειναι και ψιλοχαλια ο πινακασεγώ δεν μπορώ να δω/καταλάβω τις τουφεκιές,,κάποια σημάδια φαίνονται αλλά δεν βγάζω νόημα
Ναι δυστυχώς δεν διακρίνεται τίποταναι παυλο ειναι και ψιλοχαλια ο πινακασ
θα αγορασω οχρα να ξανακανω τισ δοκιμες γιατι ειχε σκετο νερο στο κουβα
Και εδώ μια δοκιμή με Κικς 1* όμως και όχι 4* με ίδιο φυσίγγι,νούμερο σκαγιων και μέτρα...πείτε μου εσείς πως το εξηγείται αυτό....το 4αρι να είναι καλυκαλύ και έχουν και τρεις συσφιξεις διαφορά
pic upload
Ναι σαφώς δεν αντιλέγω...απλά 3 συσφιξεις πιο πάνω θα έπρεπε να δώσει τουλάχιστον μία συγκέντρωση πιο πάνω της τάξεως 10-15% λέω εγώ τώρα...αν είμαι λαθος εγώ πείτε μουΝομιζω θα δεις καλυτερα αποτελεσματα με πιο χοντρα νουμερο σκαγια, αυτο δεν ειναι που προτιμουν τα κλειστα τσοκ?
Τώρα άντε βρες το πάλι Άρη...Τα κικς δουλεύουν καλά κ με ψιλά κ με χοντρα σκαγια στις στενες συσφιξεις, αυτό είναι το πλεονέκτημα τους... Τωρα για κάποιο λόγο δεν δουλεύει σωστά στο όπλο του Δημήτρη, αλλά μια βολή δεν είναι κ ασφαλής για συμπέρασμα...
Χαχα όχι βέβαια...ήταν και ο Άρης παρόν στις δοκιμες διότι ήταν δικο του το 1* και κάτι άλλο που με παραξένεψε ήταν πως σε εμένα βιδωνε κανονικά του Άρη στην Α5 ενώ το δικό μου δεν βιδωνε στου Άρη το 725 βγάλτε άκρη,ήθελε ακόμα να βιώσει 4-5 βόλτες και μόνο με κάβουρα το καταφέρνεις αυτοΕγώ νομίζω ότι έχει να κάνει και με τον ζεστό καιρό σε συνδυασμό με την συγκεκριμένη κάνη. Με τον άσσο δέχονται μεγαλύτερη πίεση τα σκαγια με αποτέλεσμα μάλλον να σκορπίσουν. Υποθέσεις κάνω γτ ούτε εγώ το εχω ξαναδεί αυτό. Τα τσόκ δεν τα μπερδεύεις έτσι;;;
Χαχα όχι βέβαια...ήταν και ο Άρης παρόν στις δοκιμες διότι ήταν δικο του το 1* και κάτι άλλο που με παραξένεψε ήταν πως σε εμένα βιδωνε κανονικά του Άρη στην Α5 ενώ το δικό μου δεν βιδωνε στου Άρη το 725 βγάλτε άκρη,ήθελε ακόμα να βιώσει 4-5 βόλτες και μόνο με κάβουρα το καταφέρνεις αυτο
Το δικό μου ναι δεν τερμάτιζε στο όπλο του...αλλά οκ αυτό δεν είναι κάτι απλά για κάποιο λόγο δεν τεριαζε το πασο στη προκειμένηΣφήνωνε στου Άρι δλδ;
Ότι πάρεις σε ατσάλι θα σου βγάζει ένα νούμερο μικρότερη σύσφιξη στα μολύβια....το mod σε ατσάλια θα σου ρίχνει σαν IC τα μολυβιαΑν παρεις το xfull figh flyer στα ατσαλινα αν θυμαμαι καλα θα ειναι σαν full η xfull και στα μολυβδινα πιο ανοιχτο, μαλλον κατι σε Lf πιστευω, πολυ καλα επισης ειναι και τα patternmaster code black χωρις να τα εχω δοκιμασει.
Τα κικς ποτέ δεν έδωσαν ωραίες κατανομές σε πίνακα....αλλά στο κυνήγι σκονιζαν...Και εδώ μια δοκιμή με Κικς 1* όμως και όχι 4* με ίδιο φυσίγγι,νούμερο σκαγιων και μέτρα...πείτε μου εσείς πως το εξηγείται αυτό....το 4αρι να είναι καλύτερο και έχουν και τρεις συσφιξεις διαφορά
pic upload
Με 303,με benelli m1 και Κικς lf γιατί παίρνουμε τρομερές κατανομές σε αυτά τα μέτρα;Τα κικς ποτέ δεν έδωσαν ωραίες κατανομές σε πίνακα....αλλά στο κυνήγι σκονιζαν...