Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Δημήτρη ο Κυργιας ειναι αντιπρόσωπος! Μπήκα στο σελίδα του δεν είχε αυτά που ήθελα και παράγγειλα από Gemini κατευθείαν και πολυ φτηνά νομίζω! Έχουμε ξανά παραγγείλει ειναι πολυ τυπικοί!
Επειδή το γνωρίζω αυτό...θελεις να μου στείλεις ένα μύνημα τι και πώς

Επειδή το γνωρίζω αυτό...θελεις να μου στείλεις ένα μύνημα τι και πώς
Από τη σελίδα της Gemini Δημήτρη μέσω πιστωτικής! Κάποιος που ξέρει στο κάνει σε 5 λεπτα! Εμένα ασχολείται ο αδελφός μου με παραγγελίες! Αυτος μου τα παράγγειλε! Όπου δυσκολευτείς μου λες!

εχει δοκιμασει καποιοσ σε μπενελι το kicks ?ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο καρλσον
Άμα θες κάτι στενό πήγαινε στο Κικς είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε τσοκακι...και στις benelli τουλάχιστον όσες εγώ έχω τουφεκισει τους τεριαζει αρκετά άλλα αν θέλεις 3* και πάνω πιστεύω δεν αξίζει να πας σε τέτοιο τσοκακι κατά κύριο λόγο το κόστος αλλά εσύ ξερεις

Άμα θες κάτι στενό πήγαινε στο Κικς είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε τσοκακι...και στις benelli τουλάχιστον όσες εγώ έχω τουφεκισει τους τεριαζει αρκετά άλλα αν θέλεις 3* και πάνω πιστεύω δεν αξίζει να πας σε τέτοιο τσοκακι κατά κύριο λόγο το κόστος αλλά εσύ ξερεις
δημητρη επειδη προσφατα εφτιαξα και κωνο σκεφτομουν κατι σε 3* αλλα επειδη πιο πολυ το θελω για φασσα και παπι θα παω σε πιο στενο 2* για να εχω και πιο πολλα μετρα στη ντουφεκια

δημητρη επειδη προσφατα εφτιαξα και κωνο σκεφτομουν κατι σε 3* αλλα επειδη πιο πολυ το θελω για φασσα και παπι θα παω σε πιο στενο 2* για να εχω και πιο πολλα μετρα στη ντουφεκια
Τότε πραγματικά πιστεύω μετά τον κωννο και με ένα kicks smoke lf ή im πράγμα θα χερεσαι τα σκοτωματα που θα κάνεις...και θα πάρεις και πουλιά που δεν πίστευες πως θα παρεις

Τότε πραγματικά πιστεύω μετά τον κωννο και με ένα kicks smoke lf ή im πράγμα θα χερεσαι τα σκοτωματα που θα κάνεις...και θα πάρεις και πουλιά που δεν πίστευες πως θα παρεις
πραγματικα σε δοκιμεσ που εκανα ο κωνοσ εκανε πολυ δουλεια και εδωσε ακομα και στο briley lm αρκετα μετρα αλλα η φασσα δεν ειναι τσιχλα να πεφτει ευκολα σε βολεσ μακρινες νομιζω ενα σμοκε im θα ηταν καλο

πραγματικα σε δοκιμεσ που εκανα ο κωνοσ εκανε πολυ δουλεια και εδωσε ακομα και στο briley lm αρκετα μετρα αλλα η φασσα δεν ειναι τσιχλα να πεφτει ευκολα σε βολεσ μακρινες νομιζω ενα σμοκε im θα ηταν καλο
Θα σου προτεινα καλύτερα το lf το οποίο έχω δομιμδοκι και με ψιλά αλλά και χοντρά σκάγια το τσοκ απλά δεν πεζεται και ίσως δεν έχει και αντίπαλο...τα μόνο τσοκακια που στέκονται αντάξια αλλά είναι και στη μισή τιμή από το Κικς είναι μόνο τα τζεμινι που και αυτά τα πάει η benelli

Θα σου προπρότε καλύτερα το lf το οποίο έχω δομιμδοκι και με ψιλά αλλά και χοντρά σκάγια το τσοκ απλά δεν πεζεται και ίσως δεν έχει και αντίπαλο...τα μόνο τσοκακια που στέκονται αντάξια αλλά είναι και στη μισή τιμή από το Κικς είναι μόνο τα τζεμινι που και αυτά τα πάει η benelli
εχω το gemini 3* πορτινγκ αλλα εχω αποφασισει να κανω δωρο στον εαυτο μου ενα κικσ και θα σε ακουσω στη συσφιξη

Έχω στα χέρια μου αυτό το θυριακι για την Α5 και ακόμη δεν με έχει αξιοσει ο θεός να κάνω μερικές δοκιμές με 2-3 32αρια για τσιχλιτσα αλλά ακόμη πιο πολύ θα ήθελα να δω τι θα μου δώσει με χοντρά φυσίγγια...

Σε λίγο πάω στο πίνακα στο Σχιστο να κάνω κάποιες δοκιμές ,τα τσοκ θα είναι 3* το μαμα μπενελι ,ένα lm briley porting ένα Gemini 3*porting ,ένα muller u2 ,και τέλος ένα briley διασπορεα ,όλα θα δοκιμαστούν στα 35μ μετρημενα εκτός του διασπορεα που θα γίνει στα 14μ και στα 25μ

Σε λίγο πάω στο πίνακα στο Σχιστο να κάνω κάποιες δοκιμές ,τα τσοκ θα είναι 3* το μαμα μπενελι ,ένα lm briley porting ένα Gemini 3*porting ,ένα muller u2 ,και τέλος ένα briley διασπορεα ,όλα θα δοκιμαστούν στα 35μ μετρημενα εκτός του διασπορεα που θα γίνει στα 14μ και στα 25μ
Θα μπορέσεις να ρίξεις στον πίνακα?δεν πας Ασπρόπυργο καλύτερα?

Αναμένουμε τα αποτελέσματα Γιάννη. Επειδή σε βλέπω να θες να κάνεις αρκετές δοκιμές ελπίζω να μπορέσεις στο Σχιστό.

Θα μπορέσω Ηλία γιατί τώρα λόγο ηλίου δε ρίχνουν στο δεξί στάντ πάνε στο αριστερό που έχει σκιαστρο
Στο εύχομαι,άμα άλλαξαν τόσο τα πράγματα ένα μήνα που έχω να πάω τι να πω?βάλε φωτό από τις δοκιμές σου να γουσταρουμε!

Έχω στα χέρια μου αυτό το θυριακι για την Α5 και ακόμη δεν με έχει αξιοσει ο θεός να κάνω μερικές δοκιμές με 2-3 32αρια για τσιχλιτσα αλλά ακόμη πιο πολύ θα ήθελα να δω τι θα μου δώσει με χοντρά φυσίγγια...
Έιχα κάνει μια δοκιμή αν θυμαμαι καλά με tordo πορτοκαλί και 8 νούμερο σκάγια...πως τη βλέπετε;
screen capture software

Back