Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Το δικο μου Δημητρη ειναι το buck kicker xfull με συσφιξη 1.01 η 1.03 δεν θυμαμαι καλα και το βγαζει για δραμια αλλα εγω το εχω για ολα μου τα κυνηγια χωρις θεμα και με φοβερες τουφεκιες. Ατσαλινα δεν εχω ριξει ποτε παντως
Στα ψιλά σκάγια δεν έχεις απώλειες από την υπερβολική σύσφιξη Αλέξη;

Άκη, έχε υπόψη σου ότι για το Xfull υπάρχει περιορισμός από την Kicks στο νούμερο στα σκάγια. Όχι πιο χοντρά από BB, "ΒΒ & smaller shot".
Αυτα πιστευω Χρηστο ειναι καθαρα κολπα μαρκετινγκ για να πουλησουν διαφορετικα τσοκ,με το δικο μου xfull ριχνω απο 9ρια μεχρι 8βολα χωρις κανενα θεμα, δηλαδη τι θα γινει με τα 8βολα; θα φρακαρουν στο τσοκ η θα το σπασουν;
Οπότε αν θέλει κάποιος το πιο σφιχτό Κικς καταλήγει σε αυτό;με τα ψιλά σκάγια πως τα πηγαίνει;

Στα ψιλά σκάγια δεν έχεις απώλειες από την υπερβολική σύσφιξη Αλέξη;
Με τα ψιλα να πω την αληθεια δεν εχω παρατηρησει απωλειες, ειχα ανεβασει περυσι στις βλητικες δοκιμες κατι 8αρια στα 53 μετρα νομιζω και μια καπου στα 30 που ειχε παει μπαλα, ειχα δοκιμασει βεβαια και με το mod και το LM του οπλου για να δω διαφορες αλλα παντα το kicks ειχε πολυ πιο συγκεντρωτικες τουφεκιες.

Αυτα πιστευω Χρηστο ειναι καθαρα κολπα μαρκετινγκ για να πουλησουν διαφορετικα τσοκ,με το δικο μου xfull ριχνω απο 9ρια μεχρι 8βολα χωρις κανενα θεμα, δηλαδη τι θα γινει με τα 8βολα; θα φρακαρουν στο τσοκ η θα το σπασουν;
Ίσως Αλέξανδρε να έχεις δίκιο αλλά εφόσον τίθεται θέμα ασφαλείας και τονίζεται από τον κατασκευαστή, το ρίσκο και η ευθύνη είναι δικιά σου και ο κατασκευαστής είναι καλυμμένος...

Ίσως Αλέξανδρε να έχεις δίκιο αλλά εφόσον τίθεται θέμα ασφαλείας και τονίζεται από τον κατασκευαστή, το ρίσκο και η ευθύνη είναι δικιά σου και ο κατασκευαστής είναι καλυμμένος...
Έτσι είναι χρηστο

Με τα ψιλα να πω την αληθεια δεν εχω παρατηρησει απωλειες, ειχα ανεβασει περυσι στις βλητικες δοκιμες κατι 8αρια στα 53 μετρα νομιζω και μια καπου στα 30 που ειχε παει μπαλα, ειχα δοκιμασει βεβαια και με το mod και το LM του οπλου για να δω διαφορες αλλα παντα το kicks ειχε πολυ πιο συγκεντρωτικες τουφεκιες.
Μήπως γνωρίζουμε σε ποιες σελίδες πάνω κάτω είναι να τις δούμε;

Παιδιά σα νέος στο φόρουμ αν είναι λάθος εδώ βγάλτε το ,απλά επειδή είμαι στη διαδικασία μιας αγοράς ενός τσοκ kicks smoke στη μπενελι μου δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω crio plus ή optima plus γιατί έχει αυλο 18/5,αν κάποιος ξέρει ας βοηθήσει

Ήρθε το gemini από big Hunter Ιταλίας πολύ γρηγορα και χωρις απρόοπτα. H ups με δηλωνε για 11 του μηνος και ήρθε σημερα

Η ποιότητα κατασκευής είναι φανταστική . Θα το δοκιμάσω στα περιστέρια και βλέπουμε.

Παιδιά σα νέος στο φόρουμ αν είναι λάθος εδώ βγάλτε το ,απλά επειδή είμαι στη διαδικασία μιας αγοράς ενός τσοκ kicks smoke στη μπενελι μου δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω crio plus ή optima plus γιατί έχει αυλο 18/5,αν κάποιος ξέρει ας βοηθήσει
Crio plus να πάρεις! Απλά θα μετρήσεις την σύσφιξη βάση διαμέτρου του στομίου του τσοκ που δίνει η kicks! Π.χ αν θες 4 άστρα θα πάρεις το skeet,που το δίνει για άυλο 18,4,σύσφιξη 0,127..σε σενα με 18,5 άυλο θα βγει 0,227! Τα Crio plus η kicks τα μετραει για 18,4 άυλο.τι σύσφιξη θες να πάρεις;

Crio plus να πάρεις! Απλά θα μετρήσεις την σύσφιξη βάση διαμέτρου του στομίου του τσοκ που δίνει η kicks! Π.χ αν θες 4 άστρα θα πάρεις το skeet,που το δίνει για άυλο 18,4,σύσφιξη 0,127..σε σενα με 18,5 άυλο θα βγει 0,227! Τα Crio plus η kicks τα δίνει για 18,4 άυλο.
Ναι απλά λέω μήπως με οπτιμα πλας έχω καλύτερη κατανομή

Ήρθε το gemini από big Hunter Ιταλίας πολύ γρηγορα και χωρις απρόοπτα. H ups με δηλωνε για 11 του μηνος και ήρθε σημερα

Η ποιότητα κατασκευής είναι φανταστική . Θα το δοκιμάσω στα περιστέρια και βλέπουμε.
Νικο, καλοριζικο!

Ναι απλά λέω μήπως με οπτιμα πλας έχω καλύτερη κατανομή
Αυτό δεν το ξερω! Κατα την γνώμη μου καλύτερα να πάρεις crio plus αφού εχεις benelli,το τσοκ όλο από φούστα μέχρι μπροστά ειναι μελετημένο για benelli crio plus απο την kicks! Ωραια σύσφιξη το LM ! Το IC crio plus θα σου βγει ακριβώς LM!

Last edited:
Αυτό δεν το ξερω! Κατα την γνώμη μου καλύτερα να πάρεις crio plus αφού εχεις benelli,και το τσοκ όλο από φούστα μέχρι μπροστά ειναι μελετημένο για benelli crio plus απο την kicks! Ωραια σύσφιξη το LM ! Το IC crio plus θα σου βγει ακριβώς LM!
Ευχαριστώ φίλε να σαι καλά

Και κατα την γνώμη έχουν πολυ καλή ποιότητα τα Gemini σε λογικές τιμές! Εχω και εγω ένα στην beretta 304 έσω-έξω με porting! Αλλά και τωρα παράγγειλα 3 τσοκ Gemini για το beretta 692!! Τα περιμένω! Καλορίζικο Νίκο!

Καλορίζικο και καλά σμπάρα....

Crio plus να πάρεις! Απλά θα μετρήσεις την σύσφιξη βάση διαμέτρου του στομίου του τσοκ που δίνει η kicks!
Κατα την γνώμη μου καλύτερα να πάρεις crio plus αφού εχεις benelli,το τσοκ όλο από φούστα μέχρι μπροστά ειναι μελετημένο για benelli crio plus απο την kicks! Ωραια σύσφιξη το LM ! Το IC crio plus θα σου βγει ακριβώς LM!
Ό,τι σου λέει ο συνονόματός σου Γιάννη!

Και κατα την γνώμη έχουν πολυ καλή ποιότητα τα Gemini σε λογικές τιμές! Εχω και εγω ένα στην beretta 304 έσω-έξω με porting! Αλλά και τωρα παράγγειλα 3 τσοκ Gemini για το beretta 692!! Τα περιμένω! Καλορίζικο Νίκο!
Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μας φερει οποίο gemini θέλουμε εμείς;διότι δεν γνωρίζω να παραγκιλω από εξωτερικό και ούτε θέλω να μπω στο κόπο...

Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μας φερει οποίο gemini θέλουμε εμείς;διότι δεν γνωρίζω να παραγκιλω από εξωτερικό και ούτε θέλω να μπω στο κόπο...
Δημήτρη ο Κυργιας ειναι αντιπρόσωπος! Μπήκα στο σελίδα του δεν είχε αυτά που ήθελα και παράγγειλα από Gemini κατευθείαν και πολυ φτηνά νομίζω! Έχουμε ξανά παραγγείλει ειναι πολυ τυπικοί!

Back