Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Τι έχεις high flyer? Το high flyer είναι γι ατσάλινα και στα μολύβδινα πέφτει μια σύσφιξη κάτω περίπου.τα smoke ρίχνουν ατσάλινα μέχρι μια ορισμένη σύσφιξη που δεν θυμάμαι τώρα να σου πω ποια είναι.και τα 2 είναι θανατος
Ευρι είσαι έτοιμος για επίσημος dealer της kicks

βρε παιδια να κανω μια ερωτηση ..... γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ σκοπευτης δεν βαραει με φρενατα ???? ειναι χαζοι αυτοι λογικα δεν ξερουν ακομη οτι τα "φρενατα" μαμανε κλπ κλπ .... τροφη για σκεψη !!
Τόλη θεωρώ πως τον σκοπεύτη δεν τον ενδιαφέρουν τα σκασιματα...που αναφέρεται ότι κάνουν τα φρενατα...αλλά θέλουν σωστή περιφερειακή και κεντρική κατανομή έτσι ώστε να μην μπορεί να περάσει αλώβητος απο μέσα ο δισκος!

βρε παιδια να κανω μια ερωτηση ..... γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ σκοπευτης δεν βαραει με φρενατα ???? ειναι χαζοι αυτοι λογικα δεν ξερουν ακομη οτι τα "φρενατα" μαμανε κλπ κλπ .... τροφη για σκεψη !!
Γιατί η ουρά που αφήνουν τα φρενατα στις τραβέρσες πρέπει να είσαι ακριβώς επάνω να μην πω ότι πρέπει να είσαι απόλυτος σκοπευταρας χωρίς ίχνος λαθους για να σπάσεις πιάτα σε σχέση με την ουρα από τα συμβατικά τσοκακια

Τόλη θεωρώ πως τον σκοπεύτη δεν τον ενδιαφέρουν τα σκασιματα...που αναφέρεται ότι κάνουν τα φρενατα...αλλά θέλουν σωστή περιφερειακή και κεντρική κατανομή έτσι ώστε να μην μπορεί να περάσει αλώβητος απο μέσα ο δισκος!
Άρα εμάς τι μας ενδιαφέρει να πάρει π.χ. η φάσσα 15 σκάγια ..και να αστοχησουμε άλλες 5 ...ή να πάρει η φάσσα 5 σκάγια...και να πάρουμε και τις άλλες 5 με τα περιφερειακά;;;;

Άρα εμάς τι μας ενδιαφέρει να πάρει π.χ. η φάσσα 15 σκάγια ..και να αστοχησουμε άλλες 5 ...ή να πάρει η φάσσα 5 σκάγια...και να πάρουμε και τις άλλες 5 με τα περιφερειακά;;;;
Εμένα προσωπικά να έχω τον σωστότερο συνδυασμό ωστα να καρπωθω περισσότερα θηράματα χωρίς να τραυματιζω άσκοπα!άρα καθαρά το δεύτερο που είπες!

Γιατί η ουρά που αφήνουν τα φρενατα στις τραβέρσες πρέπει να είσαι ακριβώς επάνω να μην πω ότι πρέπει να είσαι απόλυτος σκοπευταρας χωρίς ίχνος λαθους για να σπάσεις πιάτα σε σχέση με την ουρα από τα συμβατικά τσοκακια
Άρα οι επαγγελματίες σκοπευτές ΔΕΝ είναι απόλυτοι σκοπευτές...και εμείς οι ερασιτέχνες κυνηγοί είμαστε σκοπευταραδες κ δεν γλιτώνει τίποτα!!! ΜΜΜ κάτι δεν πάει καλά εεεε;;;; Όπως ούτε αυτός θελει να χάσει το δίσκο από κοντή ουρά ...έτσι ούτε και εγώ θέλω να χάσω το θήραμα...το ιδιο κ το αυτό είναι!! Άρα αν ο σκοπευτής που είναι επαγγελματίας ΊΣΩΣ τα τσιράκια αυτά του κάνουν κακο...φανταστείτε σε μας τι κάνουν!!!!

Και κάτι τελευταίο...έχω κυνηγήσει παρέα με ΊΣΩΣ τους καλύτερους Έλληνες κυνηγους κ ΣΙΓΟΥΡΑ τους ποιο πολυνικες στο σκοπευτή σε skeet k sporting ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ στο κυνήγι τα φρενατα! Γιατί άραγε;;;

Δεν νομιζω να πηγαινει ετσι η αναλογια Τολη, τα φρενατα κατα τη γνωμη μου εχουν πιο καθαρα και πιο μακρινα σκοτωματα, δεν εχω παρατηρησει τοσο μεγαλη διαφορα στη σκοπευση σε σχεση με τα συμβατικα. Λιγο συνηθεια θελουν και εισαι οκ μετα κατα τη γνωμη μου, εγω πχ δεν το βγαζω καθολου το kicks απο πανω

Εμένα προσωπικά να έχω τον σωστότερο συνδυασμό ωστα να καρπωθω περισσότερα θηράματα χωρίς να τραυματιζω άσκοπα!άρα καθαρά το δεύτερο που είπες!
Επίσης...στο κυνήγι κακά τα ψέματα πάμε για την τσάντα ...ΟΧΙ για να κάνουμε κόντρα ποιος εκανε ΠΙΟ σουρωτηρι το θήραμα!

Δεν νομιζω να πηγαινει ετσι η αναλογια Τολη, τα φρενατα κατα τη γνωμη μου εχουν πιο καθαρα και πιο μακρινα σκοτωματα, δεν εχω παρατηρησει τοσο μεγαλη διαφορα στη σκοπευση σε σχεση με τα συμβατικα. Λιγο συνηθεια θελουν και εισαι οκ μετα κατα τη γνωμη μου, εγω πχ δεν το βγαζω καθολου το kicks απο πανω
Αλεξ εμένα δεν μου άρεσαν..σίγουρα είναι πιο απόλυτα τσοκ εκ φύσεως...άρα σίγουρα δεν έχουν περιφέρεια ...άρα σίγουρα θα χάσεις ή θα τραυματισεις πουλιά αν είσαι λίγο εκτός βολής. Αν είσαι κέντρο...με σωστό τσοκ...όχι με 5* στα 50 μέτρα...το πουλί θα πέσει ...είτε με 5 είτε με 15 σκάγια θα πέσει...το θέμα είναι όταν δεν είμαστε καλά στη βολή. Όσο αφορά τα μέτρα..σφηξε ένα νούμερο το συμβατικό και είσαι στα ίδια μέτρα με δώρο την περιφέρεια!

Αλεξ εμένα δεν μου άρεσαν..σίγουρα είναι πιο απόλυτα τσοκ εκ φύσεως...άρα σίγουρα δεν έχουν περιφέρεια ...άρα σίγουρα θα χάσεις ή θα τραυματισεις πουλιά αν είσαι λίγο εκτός βολής. Αν είσαι κέντρο...με σωστό τσοκ...όχι με 5* στα 50 μέτρα...το πουλί θα πέσει ...είτε με 5 είτε με 15 σκάγια θα πέσει...το θέμα είναι όταν δεν είμαστε καλά στη βολή. Όσο αφορά τα μέτρα..σφηξε ένα νούμερο το συμβατικό και είσαι στα ίδια μέτρα με δώρο την περιφέρεια!
Να χασω εχει συμβει πολλες φορες μεχρι να βρω τις προσκοπευσεις, να τραυματισω Τολη πολυ σπανια και πολυ μακρια μου εχει συμβει, σε νορμαλ αποστασεις κατα 90% θα το παρω αλλιως θα φυγει ανετο και χαλαρο. Μπορει φετος στα μπασιματα τσιχλας να δοκιμασω και τα συμβατικα του οπλου να δω διαφορες και εδω ειμαστε να τα πουμε παλι.

Αυτό ακριβως .shake hands.

Επίσης...στο κυνήγι κακά τα ψέματα πάμε για την τσάντα ...ΟΧΙ για να κάνουμε κόντρα ποιος εκανε ΠΙΟ σουρωτηρι το θήραμα!
Ο καθένας κυνηγάει όπως θέλει.οπως γράφεις παραπάνω ότι δε θες φρενατα έτσι και πολλοί κι εγώ μέσα δεν μ αρέσουν αυτά που δίνουν περιφέρεια και προτιμώ να βλέπω κέντρα.δυσκολο τσοκ? Ναι όταν όμως το βρεις τα υπόλοιπα απλά δεν έχουν τύχη μπροστά του.οσον αφορά το σύνδρομο της τσάντας θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι από δω το έχουν αφήσει πίσω τους προ πολλού.μεσα στην ένταση της εβδομάδας και τις δυσκολίες θέλω ένα 2ωρο το σ/κ να ξελαμπικαρω.ποσως μ ενδιαφέρει αν θα πάρω 5 10 ή 15 τσίχλες και λέω τσίχλες γιατί αυτό το θήραμα κυνηγάω περισσότερο.μου αρκεί η καλή παρέα να πάω τη βόλτα μου να ξεδωσω να δω και 4- 5 τουφεκιες όπως τις γουσταρω εγω να ευχαριστηθω το σκύλο μου και ως εκεί.αν θέλει ο Θεός κι έχει και πουλάκια ακόμα καλυτερα.κερδισμενος είμαι έτσι κι αλλιως

CPSA wold English sporting junior winer Josh Bridges 2018
Οπλοbrowning 725pro sport βιδωμένα kicks από αγωνιστικό επίπεδο μπροστά σε εταιρείες οπλον μεγαθήρια.
Πρωσοπηκα αν ήμουν κάποιος τοπ σκοπευτης και διεθετα όπλα τον 11χιλιαρικα ευρα και γενικά αυτις τις κατηγορίας δε θα κοίταγα με πια τσοκακια θα ρίξω ποσο μαλλον στο κυνηγι εφόσον ήμουν τοπ

Άρα οι επαγγελματίες σκοπευτές ΔΕΝ είναι απόλυτοι σκοπευτές...και εμείς οι ερασιτέχνες κυνηγοί είμαστε σκοπευταραδες κ δεν γλιτώνει τίποτα!!! ΜΜΜ κάτι δεν πάει καλά εεεε;;;; Όπως ούτε αυτός θελει να χάσει το δίσκο από κοντή ουρά ...έτσι ούτε και εγώ θέλω να χάσω το θήραμα...το ιδιο κ το αυτό είναι!! Άρα αν ο σκοπευτής που είναι επαγγελματίας ΊΣΩΣ τα τσιράκια αυτά του κάνουν κακο...φανταστείτε σε μας τι κάνουν!!!!

Και κάτι τελευταίο...έχω κυνηγήσει παρέα με ΊΣΩΣ τους καλύτερους Έλληνες κυνηγους κ ΣΙΓΟΥΡΑ τους ποιο πολυνικες στο σκοπευτή σε skeet k sporting ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ στο κυνήγι τα φρενατα! Γιατί άραγε;;;
Θεωρώ ότι δεν κατάλαβες τι θέλω να πω...τον επαγγελματία σκοπευτή τον καιει ακόμα και το ένα πιατακι που θα χάσει με φρενατο τσοκ σε σχέση με τον κυνηγό που είναι το χόμπι του.....με την ίδια λογική κανένας κυνηγός δεν χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό του επαγγελματία σκοπευτή πάνω στο κυνήγι....ακόμα δεν έχω καταλάβει τι προσπαθούμε να αποδείξουμε....κανένας δεν ανάγκασε κανέναν να βάλω με το ζόρι φρενατα τσοκ.....εγώ προσωπικά μπορεί να έχω κυνηγήσει με ένα δύο φιλους άριστους κυνηγούς αλλά τα συμπεράσματα για εμένα τα βγάζω εγώ.....δεν τίθεται θέμα ποια είναι καλύτερα τσοκ αλλά τι ταιριάζει στα θέλω του καθενός...εσύ δεν τα βρήκες με τα φρενατα τσοκ και είναι σεβαστό κ σε κανένα δεν του πέφτει λόγος να σου πει τίποτα....

Το κυνηγι ειναι ευχαριστηση, οχι δαγωνισμος... Αν δεν εχουμε τραυματισμενα που πρεπει να ειναι ο ηθικος περιορισμος μας, τα υπολοιπα οπως βρισκει ευχαριστηση ο καθενας...
Εγω εδωσα ενα τσοκ που η αληθεια ειναι οτι ημουν φωτια μαυρη σε αποδοση, αλλα δεν με ευχαριστουσε αυτο που εβλεπα σε αποδοση... Αφου δεν το χαιρομουν, ας το χαρει καποιος αλλος, αλλα δεκα παπια στον καταψυχτη δεν μου λενε τιποτα...

Το κυνηγι ειναι ευχαριστηση, οχι δαγωνισμος... Αν δεν εχουμε τραυματισμενα που πρεπει να ειναι ο ηθικος περιορισμος μας, τα υπολοιπα οπως βρισκει ευχαριστηση ο καθενας...
Εγω εδωσα ενα τσοκ που η αληθεια ειναι οτι ημουν φωτια μαυρη σε αποδοση, αλλα δεν με ευχαριστουσε αυτο που εβλεπα σε αποδοση... Αφου δεν το χαιρομουν, ας το χαρει καποιος αλλος, αλλα δεκα παπια στον καταψυχτη δεν μου λενε τιποτα...
Γιατι το κρατας μυστικο και δεν μας το λες? .yel. Επισης αλλο θεμα το σπασιμο του δισκου που γινεται και με ενα η δυο σκαγια και αλλο η καταβολη του θηραματος ειδικα αν ειναι μακρια.

Το όπλο να δω πότε θα αλλάξεις....χαχαχαχαχαχα

με το kicks skeet έχω παίξει Σχιστό και Ασπρόπυργο σε αγώνα και τα πήγα πάρα πολύ καλά,,,,παρομοίος φίλος με kicks skeet σε αγώνα Σχιστό Βόλο και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα,,,σημασία έχει να το βιδώσεις και να ξεχάσεις ουρές φρένα και τα σχετικά,,,μια χαρά είναι για σκοπευτική χρήση τα φρενάτα άλλωστε τα smoke εχουν σκοπευτικό χαρακτήρα

το τι θεωρούν καλύτερο οι τοπ ελληνες σκοπευτες είναι υποκειμενικό και πολύ προσωπικό και συνήθως δεν αλλάζουν κάτι το οποίο έχουν συνηθίσει

Back