Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

το passing καλύπτει μεγαλύτερο ευρος όμως έναντι του UFO και δουλεύει τα ψιλά σκάγια ...το UFO είναι για εξειδικευμένες καταστάσεις σε περιορίζει αρκετά και τα ψιλά σκάγια τα φτύνει
Σαν στραγαλια?...τοτε το passing και θα κανει για ολα

Με το Ufo Κ ψιλα σκαγια παιρνεις την αποδοση που θα ειχες κ με ενα οποιδηποτε συμβατικο τσοκ 2 αστρων... Τα δοντια του τα δειχνει απο σκαγια νουμερο 4 και πιο χοντρα...
Το μεγαλο πελονκετημα του Kicks ειναι οτι δουλευει εξαιρετικα κ τα ψιλα σκαγια...

Εγώ πάντως στη θέση σου θα χτύπαγα ένα passing κι ένα decoy
Τι τσοκαρισμα δίνει το passing ; Και τι το decoy είναι 4-3 και 3-2 να υποθέσω ,εγώ ψάχνω ένα τσοκ που να καλύπτει το 4αρο - πενταρι μου και ένα 3αρο δυάρι για τα μπασιματα τσίχλας αν και την κυνηγάω μόνο στα μπασιματα καμία 15 μέρες και δύο παγανες στο τέλος του κυνηγιού τα άλλα ΣΚ κυρίως μπεκάτσα

Τι τσοκαρισμα δίνει το passing ; Και τι το decoy είναι 4-3 και 3-2 να υποθέσω ,εγώ ψάχνω ένα τσοκ που να καλύπτει το 4αρο - πενταρι μου και ένα 3αρο δυάρι για τα μπασιματα τσίχλας αν και την κυνηγάω μόνο στα μπασιματα καμία 15 μέρες και δύο παγανες στο τέλος του κυνηγιού τα άλλα ΣΚ κυρίως μπεκάτσα
Έτσι είναι τα τσοκαρισματα

για πείτε ρε παλικάρια σε Fabarm με inner hp έχετε δοκιμάσει κάποιο αφτερμαρκετ τσοκ ; ο μόνος λόγος για τον οποίο μου έχουν μπει σκέψεις να πάρω τσοκ είναι η ευκολία του έσω έξω γιατί από κατανομές είμαι ευχαριστημένος,τώρα αν έχει και καλύτερη απόδοση δεν θα πω οχι

για πείτε ρε παλικάρια σε Fabarm με inner hp έχετε δοκιμάσει κάποιο αφτερμαρκετ τσοκ ; ο μόνος λόγος για τον οποίο μου έχουν μπει σκέψεις να πάρω τσοκ είναι η ευκολία του έσω έξω γιατί από κατανομές είμαι ευχαριστημένος,τώρα αν έχει και καλύτερη απόδοση δεν θα πω οχι
Ξυνεσε κι εσύ σαν κι εμένα εεεε?
.yel.

Back