Σαν στραγαλια?...τοτε το passing και θα κανει για ολατο passing καλύπτει μεγαλύτερο ευρος όμως έναντι του UFO και δουλεύει τα ψιλά σκάγια ...το UFO είναι για εξειδικευμένες καταστάσεις σε περιορίζει αρκετά και τα ψιλά σκάγια τα φτύνει
Με πιάνεις?Σαν στραγαλια?...τοτε το passing και θα κανει για ολα
Δεν ξερω μπορει, παντως με το ufo ειχα καψει παρα πολλες μακρινες τσιχλες με νο9 και νο8, μετα πηρα το kicks και ερωτευτηκα...Με πιάνεις?
Ποιο εχεις; το smoke?Εχω τσοκ Κick Mod
.Σε κάννη 18.55 τι σύσφιξη δίνει;
Ναι Αλεξ το Smoke.Ποιο εχεις; το smoke?
Τριαρι κανονικα ειναι δηλαδη μισο 0.5 αλλα βγαζουν σφιχτες τουφεκιες και μπορει στην πραξη να ειναι 2.5 αστραΝαι Αλεξ το Smoke.
Σε ευχαριστώ πολύ...Τριαρι κανονικα ειναι δηλαδη μισο 0.5 αλλα βγαζουν σφιχτες τουφεκιες και μπορει στην πραξη να ειναι 2.5 αστρα
Τιποτα φιλε μου, το κυνηγησες καθολου;Σε ευχαριστώ πολύ...
Πολύ λίγο το κυνήγησα γιατί εφηγα για ταξίδι. Οταν επισκευασω την breda φέτος θα το κυνηγήσω.Τιποτα φιλε μου, το κυνηγησες καθολου;
Καλα καψιματα τοτε, στουπια θα πεφτουν τα πουλιαΠολύ λίγο το κυνήγησα γιατί εφηγα για ταξίδι. Οταν επισκευασω την breda φέτος θα το κυνηγήσω.
Καλα καψιματα τοτε, στουπια θα πεφτουν τα πουλια
Τι τσοκαρισμα δίνει το passing ; Και τι το decoy είναι 4-3 και 3-2 να υποθέσω ,εγώ ψάχνω ένα τσοκ που να καλύπτει το 4αρο - πενταρι μου και ένα 3αρο δυάρι για τα μπασιματα τσίχλας αν και την κυνηγάω μόνο στα μπασιματα καμία 15 μέρες και δύο παγανες στο τέλος του κυνηγιού τα άλλα ΣΚ κυρίως μπεκάτσαΕγώ πάντως στη θέση σου θα χτύπαγα ένα passing κι ένα decoy
Έτσι είναι τα τσοκαρισματαΤι τσοκαρισμα δίνει το passing ; Και τι το decoy είναι 4-3 και 3-2 να υποθέσω ,εγώ ψάχνω ένα τσοκ που να καλύπτει το 4αρο - πενταρι μου και ένα 3αρο δυάρι για τα μπασιματα τσίχλας αν και την κυνηγάω μόνο στα μπασιματα καμία 15 μέρες και δύο παγανες στο τέλος του κυνηγιού τα άλλα ΣΚ κυρίως μπεκάτσα
Ξυνεσε κι εσύ σαν κι εμένα εεεε?για πείτε ρε παλικάρια σε Fabarm με inner hp έχετε δοκιμάσει κάποιο αφτερμαρκετ τσοκ ; ο μόνος λόγος για τον οποίο μου έχουν μπει σκέψεις να πάρω τσοκ είναι η ευκολία του έσω έξω γιατί από κατανομές είμαι ευχαριστημένος,τώρα αν έχει και καλύτερη απόδοση δεν θα πω οχι